Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
daniel-202 je napisao/la: ›
ko zna možda jednog dana i bude
|
pa bila je neko vrijeme u divaltovoj blizu mene, ali je zatvorena ( ne znam zasto ).... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Sale car je napisao/la: ›
ja sam ZA, ti reci kada, ja dolazim
|
Viditi cu kad budem dobio para od sefa pa cemo se vec dogovoriti... trebo bi iduci tjedan dobiti neke pare
|
ok, dogovorimo se još |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
ja sam ZA, ti reci kada, ja dolazim
|
Viditi cu kad budem dobio para od sefa pa cemo se vec dogovoriti... trebo bi iduci tjedan dobiti neke pare
|
ok, dogovorimo se još
|
Nema beda... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
ko zna možda jednog dana i bude
|
pa bila je neko vrijeme u divaltovoj blizu mene, ali je zatvorena ( ne znam zasto )....
|
znam za tu pivnicu. a vjerovatno što nije baš bila negdje blizu centra ili u tvrđi je propala. u svakom slučaju šteta... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
sinoć posjetih brvnaru,mogu vam reći da je tamo O.K. doduše nisu bili tamburaši,ali glazba je dobra.A atmosferu su zagrijanom držali bajkeri koji znaju što je fešta.Šteta je što tako nešto nema cjele godine u Osijeku.Ćevape niam probala ali hoću slijedeći put. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
mi smo u čet imali zabavu za sve četiri godine s faksa i bilo je predobro...isto su svirali dobru glazbu tak da smo čagali uz čašicu piva...mogli bi se tamo naći jedan dan...hehe |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zeko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mi smo u čet imali zabavu za sve četiri godine s faksa i bilo je predobro...isto su svirali dobru glazbu tak da smo čagali uz čašicu piva...mogli bi se tamo naći jedan dan...hehe
|
Mogli bi!Zašto ne. |
|
|
|
|
|
Sale car
|
zeko je napisao/la: ›
mi smo u čet imali zabavu za sve četiri godine s faksa i bilo je predobro...isto su svirali dobru glazbu tak da smo čagali uz čašicu piva...mogli bi se tamo naći jedan dan...hehe
|
GO zeko GO!!!! Evo inicijative... ajmo ja sam za... danijel je isto za, zeko je za za, vidim da je i ela za... ajmo ljudi sastanak u brvnari kod supera... samo sto je problem sto to mora biti prije nove godine... posto je tamo do 30.12. ... najbolje jedan da poslije bozica... u petak opet... sta kazete??? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
zeko
|
ja sam isto za petak poslije božića...nema škole i faksa i većina nas je manje više slobodna a možda neki uzmu i godišnji...oni radišni forumaši... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
eee a mogli bi i u čet...??ha ako nije problemčić meni bi više odgovaralo...hmm??? |
|
|
|
|
|
zeko
|
joj pa ne znam baš sheila...to bi mogao nama biti problem...hm...hm...ne znam možemo li se sad mi tebi prilagođavati...hehe...šaaaalim seeee....
što se mene tiče može i čet...sad ne znam što drugi kažu...
mislim da bi netko trebao preuzeti odgovornost i otvoriti temu jer možda većina neće ovo pročitati...sale,daniel...ajmo...kazna zato što niste došli prošli put...objavite ljudima prijedlog |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Sale car
|
joj pa ne znam baš sheila...to bi mogao nama biti problem...hm...hm...ne znam možemo li se sad mi tebi prilagođavati...hehe...šaaaalim seeee....
mislim da bi netko trebao preuzeti odgovornost i otvoriti temu jer možda većina neće ovo pročitati...sale,daniel...ajmo...kazna zato što niste došli prošli put...objavite ljudima prijedlog
|
Nema beda... otvaram temu... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
|
Ma bravo ZEKO, nađemo se svi na čevapima i pivici......ZEKO pa šta bi mi bez tebe.
A ja i sale ćemo se potrudit da to što bolje ispadne...jer ipak smo mi ti koji su prošli sastanak ispale pizde |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
|
mislim da bi netko trebao preuzeti odgovornost i otvoriti temu jer možda većina neće ovo pročitati...sale,daniel...ajmo...kazna zato što niste došli prošli put...objavite ljudima prijedlog
|
Nema beda... otvaram temu...
|
ttooooooooo care |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|