Autor |
Poruka |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
baš sam si malo razmišljao o tome i sada kako doći do toga ajde ako je neko upučen u to... |
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ovo me podsjeća na onaj "ja bi nešto radila"...
a šta... kakav posao... koje su ti kvalifikacije... |
|
|
saba
|
ma imam srednju građevinsku školu, tehničar visokogradnje... nemoram ja raditi u struci neg tako razmišljam kak bi volio otići malo van da vidim kak je to da isprobam nešta novoga. |
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bio sam ja. Teško je, jako teško... Tržište rada u zemljama EU je preplavljeno jeftinom radnom snagom iz zemlja istočnog bloka koje su nedavno ušle u Uniju (Rumunjska, Bugarska, Poljska...). Zbog toga su naše šanse minimalne. Samo vrhunski stručnjaci, deficitarna zanimanja i narvno, dobra veza.
Ili rad na crno, tu nema nikakvih problema i jako se lako nađe posao. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Upiši neki lak(š)i faks daj par ispita odi u ameriku radi 5 mjeseci to ti je dovoljno da vidiš dal ti se sviđa osobno znam lika koji se nije vratio još a viza mu je istekla prije nekog vremena kažu oni što su bili ove godine da se taj neće vratit, da mu je prvo bilo kad je došo u ameriku da je ošo u imigracijski ured. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
http://www.gulftalent.com/home/opportunities.php
...naletila slucajno na ovu stranicu, zaposljavaju sve, ali sve profile...Kuwait, UAE i ostale zemlje Bliskog istoka...vele mi da su firme koje traze zaposlenike jake firme u ovim krajevima...
...place su im onako, relativne...pogledala sam npr. administratora za ljudske resurse, cca 3000$, zdravstveno i nekakva godisnja karta what ever that means...
...vecina trazi samo engleski, iako neke inzistiraju i na arapskom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Bio, probao, zaradio brdo para i vratio se kući. Jer nigdje nema lakše i ugodnijeg života nego kod nas. Naš život obdje vrijedi više od bilo kojih para! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
@cane@ ženi me
kako sam dosta bila u kontaktu sa stranim studentima ovog ljeta, uvidjela sam da se vani živi bolje. ali nigdje nije sigurno kao u Hrvatskoj. Nekima je bilo nepojmljivo da se žene same vraćaju kući, a kod nas je to sasvim normalno
student radom od 6mj zaradi dovoljnon za putovanje po svijetu??? to mogu samo sanjati.... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Nekad davno, dok je još zid dijelio zapad od najezdi jeftine radne snage, bila je bajka otići van. A joj, mogao si kako hoćeš. Ovo danas je ludnica. Nisam već godinama bila vani, ali više nemam niti želju ići, sve se promijenilo. Zadnji put kad sam bila u Njemi, plaće su već bile mizerne, a stanarine otišle u nebo, mogu misliti kako je sada. |
|
|
|
|
|
saba
|
i tak oja prićao sa legom nešta o tome i kaže on ide u ameriku nagodinu al preko studentske radne vize sad si ja kontam možda da probam otići tamo s njim al raditi na crnjaka... to sad još sve moramo viditi kako i šta....
još mi možda postoji opcija pošto imam rodbinu u australiji da se zaletim do njih kao u posjet a ostanem raditi... |
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Moja je jedna poznanica na taj način otišla u Ameriku... Cura se preporodila! Radi kao osobni trener (nikada prije nije bilo ni riječi o tome, sve je kvalifikacije stekla tamo), odlično zarađuje... No, to je samo jedan primjer. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Meni je situacija u Njemačkoj jako poznata jer je dečko tamo rođen, radi od 17 godine i studira, njemu je upala sjekira u med iako je dijete gastarbeitera, vozi mečku i nekad mu stvarno zavidim. A opet mene ne usrećuju pare i život ovdje je ipak nekako veseliji i opušteniji, tamo svi trče za nekim prestižem i parama, rijetko se druže i ne znaju uživati u malim stvarima. Uskoro ću se i ja seliti u Njemačku pa se nadam da ću sa diplomom, radnim iskustvom i odličnim znanjem njemačkog i još dva strana jezika naći donekle pristojan posao s kojim ću početi. Svaki početak je najteži, ali ako ne pokušaš nikad nećeš znati što si možda propustio. |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Svaka čast, tu si u pravu, i treba uvijek razmišljati prema naprijed. A s vremenom, ono tamo će ti postati dom, a tu ćeš se osjećati kao gost. Važno je da si u životu zadovoljna i sretna, što ti od srca i želim. |
|
|
|
|
|
ivanzub Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|