Autor |
Poruka |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol: Muško
|
Gdje ga ima u Osijeku i kolika je cijena ako netko zna? |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mislim da bi ga moglo biti dolje u zeldi u podhodniku a nemam pojma točno |
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
ja mislim da nema u zeldi, ali moguće da će ti prodavač znat reći gdje ima |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ne moraš se truditi tražiti ga po Osijeku, naći ćeš ga eventualno u Burzi.
Kupiš lijepo 'ko čojek preko neta u http://www.sophoslab.hr/ , još ti ga i dovezu... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol: Muško
|
ja sam ti od onih skeptika koji još imaju sumnje prema trgovine internetom |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Smokvica je napisao/la: ›
ja sam ti od onih skeptika koji još imaju sumnje prema trgovine internetom
|
Slobodno onda truni dalje... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ma sta ce ti xbox360?
PS3 je buducnost sine!
aj dobro na xbx sad mozes igrat piratske igre,al za godinu dana mozes ocekivat cip za ps3!
e i da na xbx se placa online igranje,dok je na ps3 mukte |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Mujky
Ukupno postova: 7 Lokacija: Osijek Sjenjak Spol: Muško
|
Ja ti imam XBOX360 CORE i prodajem ga.Ima garanciju jos nekih 3-4mj.
Razlog prodaje je taj sto sam uzeo XBOX360 ELITE
Poslao sam ti PM,za sve informacije u vezi navedene konzole slobodno posalji PM.
Prodajem jos i Igre za XBOX360 |
|
|
|
|
|
ivan89 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Pozdrav...ev odlučio se ja uzet neku konzolu po mogučnosti Xbox 360 zbog trenutnih pada cijena pa me zanima da li postoje čipovi za piratske igre i dal iko prodaje piratske igre(svi znamo kakvo je financijsko stanje u hrvatskoj)...
Tko uopče ugrađuje čipove i kolke su cijene?..dal možda se negdje prodaje polovni več sa ugrađenim čipom...bilo kakva pomoč bi bila super...hvala... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
kyx je napisao/la: ›
ma sta ce ti xbox360?
PS3 je buducnost sine!
|
Istina, ali za Xbox360 postoji puno vise igara i mozes bez problema igrati backup kopije igara.
Dva zasad dovoljna razloga za nabavku
A i ne mozes i neces dobiti Halo serijal za PS3... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
dak7a Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ivan89 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pozdrav...ev odlučio se ja uzet neku konzolu po mogučnosti Xbox 360 zbog trenutnih pada cijena pa me zanima da li postoje čipovi za piratske igre i dal iko prodaje piratske igre(svi znamo kakvo je financijsko stanje u hrvatskoj)...
Tko uopče ugrađuje čipove i kolke su cijene?..dal možda se negdje prodaje polovni več sa ugrađenim čipom...bilo kakva pomoč bi bila super...hvala...
|
piratske igre mozes kupiti preko interneta
na googleu napises amstel 2003
pravila kupovine ti pisu na stranici |
|
|
|
|
|
Frost
|
je, pa te amstel ekipa zavalja za pare ne bi bilo prvi put |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
RedFox
Ukupno postova: 8 Lokacija: Zla Šuma Spol: Muško
|
Lega kupio sve konzole, pa i handhelde, modane, preko lika iz Zagreba koji šalje poštom, tako da to i nije u biti prava internet kupnja putem kreditne kartice!
ima više načina plaćanja i više načina dostave
upiši il u google il u adresu
console universe tk
nikad nikakvih problema sa ničim nije imao, lik je ok i da se sve dogovorit! u kontaktu imaš i broj telefona, i adresu firme. ono full ok usluga! |
|
|
|
|
|
Frost
|
Evo da i ja dodam nešto na ovo.
Ako imaš account na eBayu - kupi tamo.
Frend kupio XBOX 360 Elite, još uvijek tvornički zapakiran, za 200 funti. Što je jeftinije od novog XBOX 360 Arcade u trgovini u Hrvatskoj. |
|
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
igre za PS3 preko e-baya, nove zapakirane 250 kn...više nego u pola cijene |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
|
|