Autor |
Poruka |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 03.08.2010. 16:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
o ovome bih mogla štošta reći, ali sam trenutno previše loše raspoložena, a nemam ni vremena...
kasnije, dakle...
ali, ukratko: i onaj tko ne misli tako, na kraju razmišljanjima ostalih bude natjeran ili učiniti upravo to -veza iz očaja - ili se propucati iz istog razloga...
ok, ili ostati sam, jel...
uglavnom, ako većina ljudi razmišlja da ako je netko u određenim godinama sam, nešto s njim nije u redu, kako će onda ta osoba ući u vezu iz pravih razloga, kad je već u startu eliminirana kao pokvarena roba???
nemojte me hvatati za riječi, danas nije moj dan... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
nažalost većina dijeli to razmišljanje o magičnoj granici do koje imaju šansu za naći nekoga
a veze koje si ti opisao su krajnje nerazumne
meni su kao tipa ajmo naopraviti dijete pa ćemos epomiriti znam xy takvih brakova i svi su pukli kad-tad |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
chaknoris je napisao/la: ›
Cini mi se da je to cesto prisutno razmisljanje. Koliko cesto ljudi ulaze u vezu vodjeni onim bolje da sam s nekim nego sam. Nema veze sto bas nju/njega ne zelim ali eto tu je, oboje smo sami i vise nismo bas tako mladi, ono sto smo zapravo htjeli je vec zauzeto ili nedostupno, i ajmo probat? Da li takve veze uopce imaju ikakvu perspektivu?
|
Pa cca 80 do 90% brakova koji nastanu oko 35 godine su iz očaja. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
chaknoris je napisao/la: ›
Zanima me otkuda ta podjela na godine, naprimjer ako ne nadjes nekoga do svoje 30 sve je gotovo?
|
jer se nakon 30 povećava rizik u trudnoći. |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[
jer se nakon 30 povećava rizik u trudnoći.
|
Kod ovoga,vjeruj mi nema pravila...rizk je uvijek prisutan,istina nakon tridesete nešto je veći ali to su samo priče za sve ono što se medicinski još uvijek ne uspijeva dokazati zašto i zbog čega se događa...
Žene oko tridesete osijećaju da biološki sat otkucava,osjete ga i muškarci samo sve što se forsira "iz očaja" ima tendenciju ka neuspjehu... |
|
|
|
|
|
kopile
|
Pa zato i ima toliko razvoda,jer je velik broj brakova nastao iz očaja.A da je bolja ekonomska situacija bilo bi i više razvoda. |
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa zato i ima toliko razvoda,jer je velik broj brakova nastao iz očaja.A da je bolja ekonomska situacija bilo bi i više razvoda.
|
Razlozi za raspad braka su individualni i ne možemo znati zbog čega se netko razilazi a zbog čeka ulazi u bračnu zajednicu...
Možemo samo nagađati. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Za većinu brakova ljudi koje poznajem razlog je bilo DIJETE!
I o tome bi se moglo raspravljati. Ima li sreće i budućnosti brak sklopljen zbog djeteta?!
Za ljubav nikad nije kasno, ali smo nažalost svi pod pritiskom bližnjih i prijatelja koji su se već "skrasili" pa bi bilo vrijeme da se i mi skrasimo.
Kao da moj stari meni već ne prigovara zašto se ne udam i ne rodim, pa vrijeme mi je.
Prigovara i to kako!
Ali meni nije vrijeme i ne želim to.
Čovjeku to počne ići na živce.
Ima puno razloga za razvod, pogotovo danas kad nitko ne mora nikoga trpjeti i svi smo kratki sa živcima.
Ne vjerujem u otkucavanje biološkog sata, a koliko znam današnjim dečkima nije baš do braka pa zašto bi se osjećali ugroženima ako ne mogu pronaći djevojku do tridesete.
Naravno ima iznimaka i kod ženskog i muškog roda.
Ali, svi smo pod utjecajem okoline. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
|
|
|
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol: Muško
|
biološki sat je glupost.
danas zene rađaju i s 45 posve zdravu djecu
na stranu kolko je dobro za dijete kad napuni 20 da mu mama ima 60... |
|
_________________ clavus clavo extruditur |
|
|
|
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Za većinu brakova ljudi koje poznajem razlog je bilo DIJETE!
|
ma nema niceg ljepseg neg vidjeti tudnicu u vjencanici
daje poseban stih cijelom vjencanju
i jos ak obuce bijelu... nova dimenzija nevinosti |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ne mogu vjerovati, uspio si izvući moj prvi smiješak danas, ma koliko on krhak bio
glede teme...
za sada (još) nisam došla do toga da bih se udala/bila u vezi samo zato da ne bih bila sama...još uvijek se nadam...živim za taj osjećaj...i nadam se...
i mislim da udajom/vezom s tim povodom ne bih riješila problem...problem nije samoća, nego usamljenost...a usamljen možeš biti i u gomili...a osobitom s nekim koga ne voliš/tko te ne voli...
a što si tiče djece i godina...za sada mislim da ako ne budem imala djece kroz nekih 5 - 7 godina da ih neću ni imati, jer je po mom mišljenju to neodgovorno prema djetetu...no, tko zna, možda mi se mišljenje i promijeni kad me stisnu majčinski nagoni...ne mogu tvrditi |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
kopile
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
a što si tiče djece i godina...za sada mislim da ako ne budem imala djece kroz nekih 5 - 7 godina da ih neću ni imati, jer je po mom mišljenju to neodgovorno prema djetetu...no, tko zna, možda mi se mišljenje i promijeni kad me stisnu majčinski nagoni...ne mogu tvrditi
|
To ti je pametno,jer stvarno nema smisla, i ima milijun negativnih socioloških implikacija i komplikacija,po meni ljudima starijim od 35 godina treba zabraniti da imaju djecu. |
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 03.08.2010. 16:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|