Autor |
Poruka |
katana Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
jel ima igdje kakvo normalno mjesto za radit za mlade ljude?
Benetton, OMV, Transcom (rade tele2 sluzbu za korisnike), ...sve jedno
sranje vece od drugog |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nije svatko za svaki posao. Za ugodan posao su, osim parametara koji opisuju poslodavca, vazni i posloprimceve sposobnosti, vjestine, znanja, spretnost.
Dakle, sto znas raditi? Sto bi zeljela/zelio raditi? U cemu se pronalazis, sto te ispunjava? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam naučila da se mora raditi sve i jesti govna (da ne lajem previše) da bi eventualno uspio. Ja sam nažalost, pala sa vrha na dno, deprimirana sam ali ne dam se. Nitko ne želi raditi usrane poslove, ja sam se i za takav prijavila... Morala sam! Jebeš faks kad ti piše sss na ugovoru. Trebala sam ići za konobaricu i imati 8 g. radnog staža, a ne učiti.
Ne ispunjava čovjeka sezonski rad ni rad na određeno vrijeme, nismo više balavci a život pritišće i košta. Ne možeš se s rogatim bosti... Zahvalna sam da radim. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Ne možeš se s rogatim bosti... Zahvalna sam da radim.
|
slažem se... u današnje vrijeme moraš biti sretan ako imaš bilo kakav posao i moraš biti pokorni sluga svom šefu i jesti sva njegova govna... i to sve za neku banalnu plaću... dakle, da bi radila negdje gdje ti nitko neće ništa srati i gdje ćeš raditi nešto što stvarno voliš moraš imati jako, jako, jako sreće... žalosno ali istinito... |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
normalno mjesto za raditi ces dobiti jedino ak imas štelu...
u protivnom ces se zajebavat s svakakvim poslodavcima, radit u svakakvim uvjetima, a lova ce ti brzo prisjest
koliko sam vidjela sada su ostali samo najpikantniji poslici na moru ( ono rad u kuhinji kao ispomoc na 200 stupnjeva, sobarica na nekom otoku bez ambulante i dvije vrste otrovnih zmija), anketiranje po kucama i okolnim selima, rad po osjeckim birtijama, itd.
sve te poslove rade nesretnici koji zaista trebaju novac.
ako ti lova bas nije potrebna toplo ti preporucujem da ovo ljeto prolapis |
|
|
|
|
|
1step2far
|
Bolje ćeš se osjećati ako negdje volontiraš i izmamiš osmjehe i radost nekog bolesnog, siromašnog i usamljenog ako ti pare nisu potrebne nego da te jebu u zdrav mozak za crkavicu. |
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nema ga! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la: ›
Nema ga!
|
Ma ima.... Ja čuo da se dobro zaradi na potezu korzo-katedrala-ribarska |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bolje ćeš se osjećati ako negdje volontiraš i izmamiš osmjehe i radost nekog bolesnog, siromašnog i usamljenog ako ti pare nisu potrebne nego da te jebu u zdrav mozak za crkavicu.
|
tko radi a da mu pare nisu potrebne????
dakel samo nemoj raditi na normu već fisknui plaću ili barem da je veći dio fiksan |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
1step2far
|
Ima ljudi kojima pare ne trebaju jer imaju financijsku podlogu, na to sam mislila. Slažem se da odbijaš svaki posao na normu. |
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
ja mislim da osim sto su poslodavci gadovi i radnici su djelomicno krivi za svoj status. U velikoj vecini firmi koje znam (dakle di radi rodbina prijatelji... poznanici) vecinom vlada atmosfera di svi obavljaju svoj posao preko q**** gdje su totalno nezainteresirani i ladno ih boli briga oce taj posao napraviti kako spada ili nece... al svi oni bih odmah iz ovih stopa da im se poboljsa placa.
al najzalosnije je to sto oni ljudi koji znaju i hoce raditi nemogu jer nemaju gdje, a nemaju veze i vezice koje bi ih zaposlile... |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
imart314 Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
katana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jel ima igdje kakvo normalno mjesto za radit za mlade ljude?
Benetton, OMV, Transcom (rade tele2 sluzbu za korisnike), ...sve jedno
sranje vece od drugog
|
da,da baš benetton haha odi tamo ako izdržiš par dana svaka ti čast |
|
|
|
|
|
capri Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dobar posao se "uglavnom" nalazi preko veze, kako kod nas, tako i u vecini ostalih zemalja. Kazem "uglavnom" jer ipak ima i sretnika koji sa vrlo visokim obrazovanjem tu i tamo upadnu negdje gdje im odgovara. Nazalost, jako rijetko. |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
evo mog primjera...
Radio sam u firmi "ukras" dd ( za završne radove u građevinarstvu ) zaposlen kao " keramičar II grupe ( to nemam pojma šta znači... )
plaća mi je bila 2 700 kn, normalna... što je relativno malo, no bila je redovita i sve je na račun sjedalo tako da nije bio problem raditi...
No veliko sam razočaranje kada sam dobio plaću za prošli mjesec...
za 24 radna dana ( 204 radna sata ), dobio sam plaću bizarnih 2 200 kn...
Usporedbe radi, prosječna konobarska plaća u osijeku je oko 2 500 kn.... sa bakšom se da navući i na 3 000 kn...
I tko tu sada koga jebe... naravno, idući sam dan odmah dao otkaz jer ne želim tak oraditi... no ovo je samo jedan primjer izrabljivanja radne snage...
Nažalost, sve mi se čini da je današnje geslo poslodavaca: "tražimo puno dajmo malo"...
još jedna sitnica... što sam tek sada primjetio dok sam pisao ovaj post... imao sam 204 radna sata... to se da lako izračunati... 20 dana po osam sati i četiri subote po šest sati iznosi 204 sata... a meni u obračunskom listu osobnih primanja piše da sam odradio 186 sati... dakle tu su mi "ukrali" ili jednostavno zanemarili 18 radnih sati... ili dva radna dana... a po učinku mi je korigirano 174 radna sata... dakle... sve skupa mi je "ukradeno 30 radnih sati...
znači 30 radnih sati sam odradio tek tolko da si iovako puni para šefovi još malo mogu staviti u džep...
Mislim strašno je što se danas događa u Hrvatskoj.... prestrašno... |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|