Cujem da ce se od jeseni poceti vrtiti na HRT-u, ali ju mozete i prije toga skinuti s Neta i pogledati.
Serija je prejebena. Nakon dugo godina pojavilo se nesto sto vrijedi pogledati. Glavni lik je nesto izmedju Lebowskog, Al Bundya i likova Bukowskog. ;-)
Zaista vrijedi pogledati...
Inserti koji mogu docarati o kakvoj seriji se radi:
Madeline Zima ( najmladje dijete iz Dadilje ) glumi u seriji. Mala je izrasla u pravu bombu...
Nadam se da HRT nece ponoviti standardnu grešku i ne prikazati pilot epizodu kao što većinom rade, jer pilot epizoda je uvjerljivo najbolja a i super uvod u seriju.
Evil Poodingh je napisao/la:
Madeline Zima ( najmladje dijete iz Dadilje ) glumi u seriji. Mala je izrasla u pravu bombu...
Bit ce da imam premal monitor, buduci da ja nisam dosao do zakljucka da je izrasla u pravu bombu. Ok, doable je, ali nije bas da je bomba. Mala nije moj tip....
Negdje sam cuo da bi trebala ici na HTV-u, ali koliko sam cuo - nema je. Emitira li se na HTV-u i ukoliko se ne emitira - postoji li razlog za to?
S obzirom kako su poceli snimati HR remakeove dobrih stranih serija, imam osjecaj da ce mi jednog dana biti zao sto se nisam bacio u glumacke vode. ;-)
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
Serija je izvrsna.... scenarij predobar, režija uvjerljiva, a glumci jednostavno briljiraju.
Ipak, čini mi se da je scenarij najjača karika u cijeloj priči. Ako vam engleski malo bolje ide, obavezno gledajte bez hrvatskih titlova koji samo kvare doživljaj.
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!