Autor |
Poruka |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Sve stoji u naslovu - Zna li netko možda (osim Bubalovića) kojeg dermatologa u gradu, koji ima privatnu praksu?
Dežurni pametnjakovići, pokušajte se ovaj puta (molim) suzdržati besmislenih (kvazi)duhovitih odogvora...
Hvala! |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
I meni treba jedan da mi kaže jel ćelavim ili se samo živciram |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
dr.med.Ivanka Muršić
spec.dermatovenerolog
Osijek, J.J. Strossmayera 14-I kat
Tel 031/28 38 48 mob 098/934 77 11 |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bože... ne bih se čudio da jednom izguglam što sam radio prošlog ljeta.
Dakle.
MURŠIĆ, Ivanka
Ivanka Muršić, dr. med. spec . dermatovenerologije. Rođena u Osijeku prije 44 godine, udata za jednog neurokirurga i majka dvije tinejdžerice. Radi na Odjelu za kožne i spolne bolesti. Što više slobodnog vremena nastoji provesti u šumi, usput skupljajući šumske plodove i ljekovite biljke. Voli kuhati , čitati i slikati. Područje znanstvenog interesa je u skladu sa gore navedenim, znanstveni pristup fitoterapiji. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
empetri je napisao/la: ›
Bože... ne bih se čudio da jednom izguglam što sam radio prošlog ljeta.
Dakle.
MURŠIĆ, Ivanka
Ivanka Muršić, dr. med. spec . dermatovenerologije. Rođena u Osijeku prije 44 godine, udata za jednog neurokirurga i majka dvije tinejdžerice. Radi na Odjelu za kožne i spolne bolesti. Što više slobodnog vremena nastoji provesti u šumi, usput skupljajući šumske plodove i ljekovite biljke. Voli kuhati , čitati i slikati. Područje znanstvenog interesa je u skladu sa gore navedenim, znanstveni pristup fitoterapiji.
|
nema boljeg lijeka od lude gljive |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Carobnica je napisao/la: ›
dr.med.Ivanka Muršić
spec.dermatovenerolog
Osijek, J.J. Strossmayera 14-I kat
Tel 031/28 38 48 mob 098/934 77 11
|
puno hvala! |
|
|
|
|
|
Nave
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Haj da se nadovezem, nedavno je otvorena jos jedna privatna dermatoloska ordinacija u Osijeku, vodi je doktorica Ivana Ručević.
Ima li tko iskustva, misljenje, preporuke za doktoricu Ručević?? Nije da mi se ide na slijepo.. |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nave je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Haj da se nadovezem, nedavno je otvorena jos jedna privatna dermatoloska ordinacija u Osijeku, vodi je doktorica Ivana Ručević.
Ima li tko iskustva, misljenje, preporuke za doktoricu Ručević?? Nije da mi se ide na slijepo..
|
Išla sam kod dr. Ručević, ali u bolnicu..žena je super, toplo preporučam...
P.S. Gdje se nalazi ta privatna ordinacija? |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Nave
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Išla sam kod dr. Ručević, ali u bolnicu..žena je super, toplo preporučam...
P.S. Gdje se nalazi ta privatna ordinacija?
|
Hvala na odgovoru
Ordinacija se nalazi (bar prema onome sto je google izbacio, jer je jos nema u HT imeniku, bar ne pod spec.ordinacija):
dr.sc. Ivana Ručević,
dr.med.spec. za kožne i spolne bolesti
Školska 2
031/214-027 |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma nema na čemu @Nave
Nisam znala da je doktorica Ručević otvorila privatnu ordinacju...no našla sam i ja kasnije na stranicama radio plusa da je 29.11.2008. bilo otvorenje...
Evo što su napisali ...
Nova specijalistička ordinacija u gradu
Od danas 29. listopada Osijek će biti bogatiji za još jednu specijalističku ordinaciju. Riječ je o ordinaciji koju otvara dr.sc. Ivana Ručević, dr.med.spec. za kožne i spolne bolesti.
Otvorenje je najavljeno za 17 sati, u Školskoj ulici 2.
Mojoj najdražoj doktorici želim puno puno (zadovoljnih) pacijenata! |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
evo i ja sam prije više godina bila kod dr. ručević u bolnici i stvarno imam sve lijepo za reći o njoj. supika je! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
evergreen Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
Prvi put sad čujem za dr.Ručević, i drago mi je da u OS napokon imamo alternativu za dr.Bubalovića! Da sam ostala kod njega, lice bi mi se pretvorilo u jednu veliku aknu!! Ljudi, ne pijte Roaccutane!! ...nisam vise mogla izdrzati, pa sam prije otvorenja ove nove ordinacije pronasla dr.Štanfel u VK - i zena me spasila! Svima koji nisu zadovoljni u osječkim dermatološkim ordinacijama, toplo preporučam dr.Štanfel u Vinkovcima. |
|
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma nema na čemu @Nave
Nisam znala da je doktorica Ručević otvorila privatnu ordinacju...no našla sam i ja kasnije na stranicama radio plusa da je 29.11.2008. bilo otvorenje...
Evo što su napisali ...
Nova specijalistička ordinacija u gradu
Od danas 29. listopada Osijek će biti bogatiji za još jednu specijalističku ordinaciju. Riječ je o ordinaciji koju otvara dr.sc. Ivana Ručević, dr.med.spec. za kožne i spolne bolesti.
Otvorenje je najavljeno za 17 sati, u Školskoj ulici 2.
Mojoj najdražoj doktorici želim puno puno (zadovoljnih) pacijenata!
|
Koliko se plaća pregled? |
|
|
|
|
|
|
|