Autor |
Poruka |
weirdfreak Ukupno postova: 28 Spol: Muško
|
Gdje je najfinija?
Gdje je najbolja atmosfera za jutarnju, a gdje za popodnevnu kavu?
(ajd da iskoristim kvalitetno jos ovih 6 mjeseci lol) |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Najfinija kava mi je u San Francisku, imaš na izbor puno vrsta, jedino što je tamo vječita gužva kad god dođem... |
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Heroina9 je napisao/la: ›
Najfinija kava mi je u San Francisku, imaš na izbor puno vrsta, jedino što je tamo vječita gužva kad god dođem...
|
zato ja tamo kavu za van uvijek uzmem....ja ujutro popijem kavu doma prije posla..a pod pauzom volim vani na terasi lyre pijuckati kavicu....a popodne hm.....zavisi...ako je lijepo vrijeme onda u davosu ili na promenadi...a ako je ružno onda ni ne odem nigdje nego doma |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
weirdfreak je napisao/la: ›
Gdje je najfinija?
|
nema tu fina nefina kava,ovisi o proizvođaču kave,,,ja osobno mrzim-prezirem franckovu kavu jer je odvratna-jaka i gorka a kad stavim šećera onda s oproštenjem serem ko grlica 6 dana |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
moj glas ide San Franciscu |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
sva sreća pa sam ja pročitala: "gdje je NAJJEFTINIJA kava" !!!
braaaaaaavoooo |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bez favoriziranja, excalibur. odlična kava.
legica_os je napisao/la: ›
nema tu fina nefina kava,ovisi o proizvođaču kave
|
istina da je najvećim dijelom do kave, ali ne napravi ni svaki konobar jednaku kavu. pa onda i aparat... |
|
|
|
|
|
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol: Nebitno
|
San Francisko - truba...
Od milion kava, jedna nekad valja...
U kave ne računam on fore: Nesica od vanilije, Nesica od čokolade, Cappucino od ovoga, Cappucino od onoga... Pa još umoči keks u nju...
Moš mislit, umočiš keks u kavu!!!
Pa kakva je to kava...
Kava je kava i može biti samo obična, sa šlagom (i to ne bilo kojim!) i s mlijekom...
Najbolja kava je Illy, mada su vrlo rijetki kafići koji je služe... A što se tiće Franckove kave, ta kava je sasvim solidna...
Ali šta vrijedi što imaš dobru kavu ako imaš lošeg konobara i loš caffe-aparat...
Dobar konobar će ti i od prosječne kave skuhat dobru kavu a lošem konobaru daj najbolju kavu i on će napraviti bljuzgu... |
|
_________________ This time next year I'll be millionaire !!! |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
slažem se sa non plus ultra, u San Francisku je bezveze kava kava, kao i u većini birceva, ali definitivno najgoru su mi skuhali u Planet Coffee...
kako ja pijem čistu crnu espresso kavu, pa dobro osjetim koja kava je dobra, moram priznati da u Osijeku još nisam pronašla najbolju kavu...definitivno najbolja je bila na moru u jednom bircu, kava je bila "Caffe del Moro", nikad ju poslije nisam našla, ali je bez usporedbe |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Donjogradska cafeterija |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
najbolja je Lavazza, štagod drugi mislili o tome |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
najbolja kava je kad ja skuham i tocka
nego neznam gdje je najbolja kava,meni je dobra kava u patricii kod stadiona,dobra i 5 kn,nema bolje kombinacije |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
lavazza je najfinija kava mmm... ne znam gdje se može popiti u osijeku:( |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ma daj sta vam je!
jeste ikad bili u bolnici? e tamo oni caffe aparati. 2 kuna kava,mos ponijet salicu kuci.... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
|
|