Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Zanima me koliko je forumaša iskreno zaljubljeno i da li uživaju u svojim vezama i partnerima?
I nije važno imate li partnera jer je u ovoj temi važna samo ljubav!
Jeste li upoznali/pronašli osobu dostojnu vas samih?
Jeste li je izgubili? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
nisam zaljubljena.
samo razočarana...
nikad se više neću zaljubiti. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
osjećam se kao dijete od 7 godina...kad izgubiš simpatiju....kad ti je druga otme....samo što meni druga nije otela dečka...ja sam ga otjerala...svojim bezobraznim ponašanjem....i on mi to lijepo vratio....ne znam zašto uopće kukam...zaslužila sam to...ali baš na takav način nisam....a stvarno sam ga voljela....i još ga volim....iskreno i od srca....znam da me ne zaslužuje...da sam predobra za njega ali ipak.... volim ga....i patim jako...ali mu se neću vratiti...previše me povrijedio...i psihički i fizički.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
osjećam se kao dijete od 7 godina...kad izgubiš simpatiju....kad ti je druga otme....samo što meni druga nije otela dečka...ja sam ga otjerala...svojim bezobraznim ponašanjem....i on mi to lijepo vratio....ne znam zašto uopće kukam...zaslužila sam to...ali baš na takav način nisam....a stvarno sam ga voljela....i još ga volim....iskreno i od srca....znam da me ne zaslužuje...da sam predobra za njega ali ipak.... volim ga....i patim jako...ali mu se neću vratiti...previše me povrijedio...i psihički i fizički....
|
ko je tu na kraju koga zajebo? |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ja sam iskreno zaljubljena i volim punim srcem! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
zaljubljen sam preko ušiju... obožavam djevojku s kojom sam... i predobro mi je s njom... presretan sam što sam ju našao-ona mene našla... |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja sam zaljubljen....
imam djevojku s kojom mogu podjeliti sve.....došla je u trenutku kada mi je bilo teško.....i nije pobjegla ostala je.....
.....i da volim ju... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
osjećam se kao dijete od 7 godina...kad izgubiš simpatiju....kad ti je druga otme....samo što meni druga nije otela dečka...ja sam ga otjerala...svojim bezobraznim ponašanjem....i on mi to lijepo vratio....ne znam zašto uopće kukam...zaslužila sam to...ali baš na takav način nisam....a stvarno sam ga voljela....i još ga volim....iskreno i od srca....znam da me ne zaslužuje...da sam predobra za njega ali ipak.... volim ga....i patim jako...ali mu se neću vratiti...previše me povrijedio...i psihički i fizički....
|
ko je tu na kraju koga zajebo?
|
I ja sam ostao zbunjen |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ja ne.
Kad bolje razmislim - nikad nisam ni bio. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jeste li upoznali/pronašli osobu dostojnu vas samih?
|
još ne.
al ni netrebam jos par godina ... |
|
|
|
|
|
|
|