Autor |
Poruka |
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ja prezirem ribanje kupaone! imam sreće pa to uglavnom muž radi, ali nekada i mene zapadne kao danas. nije da sam nešto gadljiva samo mi puno energije oduzima.
uživam kvačit veš pa stalno pipkat šta se osušilo |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
mrzim peglat, al mrzim mrzim mrzim fuj fuj, a volim kuat |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
ja sve mrzim, a ni kuvat ne volim, samo peč mesaaaa |
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
od kućanskih poslova preferiram roštiljanje uz dvoznamenkasti broj piva... ostali poslovi mi nekako teže padaju... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
pcelicaaa
Ukupno postova: 184 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
mmmrzim prat sudje....ne volim kuhat....mrzim kad mi stara kaze da ogulim krumpire... |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Volim kuhati i peći kolače. Volim čistiti jer sam tipična djevica. Ne valja to...
A ne volim: raditi išta u vrtu (ako to isto spada u kućanske poslove, totalni sam antitalent za sjemenje, kopanje itd...) i ne volim kad mi gaće uđu di već uđu, te što brinu brigu tuđu i košticu u štrudli od višanja... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
od kućanskih poslova preferiram roštiljanje uz dvoznamenkasti broj piva... ostali poslovi mi nekako teže padaju...
|
podržavam!
jedino meni uz meseko više paše vino od piva, ali sve to dođe na isto |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ma vrt, to je tek opuštanje. malo fizičkog rada, kopkaš pa gledaš šta je naraslo, milina. samo imam neku dosadnu susjedu tamo u bašći, koliko god da ju ignoriram ona priča li priča, remeti mi moj mir! a kuhanje, spremanje, peglanje ma može sve kad se ufuram |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Razmišljam ima li nešto što baš ne volim raditi.
Javit ću vam kad se sjetim |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ne volim jedino ono prije neg poslazem suđe u perilicu - dirati ostatke hrane, kostiju i tih fora...
i ne mogu kupiti mrvice bljak |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Mrzim sve kućanske poslove, al baš sve.... Jedino, kao i Monstrum, volim kuhati... To mi je strast.... |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
stripi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja prezirem ribanje kupaone! imam sreće pa to uglavnom muž radi, ali nekada i mene zapadne kao danas. nije da sam nešto gadljiva samo mi puno energije oduzima.
uživam kvačit veš pa stalno pipkat šta se osušilo
|
meni je spremanje kupaonice bas cool ... sve se moze 'sterilizirati' i onda je sve bljestavo i cisto i sparkly i squeeky cleen ... i mislim da patim od Monica Geller sindroma
Kuhati jos i mogu ako imam nekoga tko ce poslije prati sudje. Sudje mrzim prati do te mjere da sam spreman biti gladan samo da ne moram prati sudje. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Volim kuhati i peći kolače. Volim čistiti jer sam tipična djevica. Ne valja to...
A ne volim: raditi išta u vrtu (ako to isto spada u kućanske poslove, totalni sam antitalent za sjemenje, kopanje itd...)
|
Kao da sebe čitam.. Ne da sam nenadarena za ikakvu sadnju i IŠTA vezano za pretvaranje nekakvih malih slabašnih biljčica u nekakve plodove whatever, već sam koma po tom pitanju.. ! I mrzim to raditi-mrzim!! Bašćaaaaa... aaaaaaa....
Od ovako kućanskih poslova mi ništa nije ne znam kakav bed, šta ja znam.. osim spremanja suđa nakon pranja.. Prati ću suđe cijeli dan ako treba, ali spremati.. a-a ! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la: ›
meni je spremanje kupaonice bas cool ... sve se moze 'sterilizirati' i onda je sve bljestavo i cisto i sparkly i squeeky cleen ... i mislim da patim od Monica Geller sindroma
Kuhati jos i mogu ako imam nekoga tko ce poslije prati sudje. Sudje mrzim prati do te mjere da sam spreman biti gladan samo da ne moram prati sudje.
|
uf ja isto volim spremanje kupaonice samo sto cijeli dan nakon smrdim po domestosu....
a sudje mogu oprat ako ima vrele vode (jedno vrijeme nismo imali tople vode u kuhinji i pranje sudja mi je bila nocna mora). peglanje isto mogu podnjeti ali vjesanje i skidanje vesa, pogotovo kad je vani sunjara, uf...mrzim! zaboravih pranje prozora koje mrzim iz dna duse jer se moja majka uvijek sjeti da ih treba prati prije nekog blagdana....
u biti sad kad malo razmislim, sve mogu napraviti, ali mrzim kad stara zamisli da se cijela kuca treba spremiti u jednom danu.... |
|
|
|
|
|
|
|