Autor |
Poruka |
xcv Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
Molim Vas, kome da se obratim za servis laptopa u osijeku, istekla mi garancija itd.. znate li nekoga ko to radi, tj neki provjereni strucnjak itd. hvala |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
O kakvom kvaru je riječ? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
xcv Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
ne rade mi tipka ž i enter, necu ga valjda na servis radi toga davat, siguran sam da mi neko to moze sredit.. ideje? |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Evo ti pa si pogledaj:
1 način
2 način
3 način
P.S. nadam se da će ti pomoći |
|
|
|
|
|
tamb01 Ukupno postova: 5 Spol: Muško
|
Pozdrav svima! da li itko zna gdje mogu odnijeti laptop na servis? kupio sam ga u trgovini koja se zatvorila i ne radi više. laptom mi se jako grije i pretpostavljam da ga treba očistiti.. ali svakako bih volio da to napravi stručna osoba. pa ako netko zna molim da mi pomogne. hvala! pozz |
|
|
|
|
|
|
Ja imam drugi problem... laptom mi se jako brzo grije... za 10 min bude vruć i nekon nekog vremena se sam gasi. da li neto zna šta bi mogl biti u pitanju i gdje da ga odnesem na popravak? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Vjerojatno je riknuo ventic. Jel' ti se prije gasenja znatno uspori rad?
Koji model laptopa je u pitanju?
Mozes ga u servis, a mozes i sam zamijeniti [ako nabavis ventic, sto ne bi trebao biti prevelik problem nakon sto kazes koji model je pitanju ;-)]. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
vjerojatno ti se nagutao prašine... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
|
Što bi mogao biti uzrok toga? gjde da ga ondesem na servis? trgovina gdje sam ga kupio koliko znam ne radi više. |
|
|
|
|
|
|
pa i ja mislim da je nešto od tog dvoje...čak više da se nagutao prašine jer laptop jako zuji i jako se čuje... ASUS X59SLseries je u pitanju |
|
|
|
|
|
|
Gdje bi bilo najbolje da ga odnesem na poprak? hvala |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
tamb01 je napisao/la: ›
Pozdrav svima! da li itko zna gdje mogu odnijeti laptop na servis? kupio sam ga u trgovini koja se zatvorila i ne radi više. laptom mi se jako grije i pretpostavljam da ga treba očistiti.. ali svakako bih volio da to napravi stručna osoba. pa ako netko zna molim da mi pomogne. hvala! pozz
|
Malo više podataka ne bi škodilo ... |
Zadnja promjena: simo031; 08.06.2010. 10:51; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
u kojoj si trgovini kupio? iako se trgovina zatvorila u 90% slucajeva ima podrsku za kupce |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Predlažem da staviš portabilnu verziju Everesta (alat za hardversku dijagnostiku koji je vrlo lako naći na netu) na stik i sam vrlo jednostavno utvrdiš zašto ti se laptop grije i gasi. Kad budeš konkretno znao što je problem puno lakše će mo ti moći pomoći.
Podatak o kojem se laptopu radi bi dobrodošao . . . |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@tamb01, izgleda da nisi jedini koji ima problem sa zagrijavanjem:
Asus x59SL heat problem
Probaj ocistiti prostor oko ventica... snimi ventic, pogledaj koji je model u pitanju i nadji novi na eBayu...
Jel' kao neki od ovih: ASUS vetici? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|