Autor |
Poruka |
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Da nitko nije otvorio temu o slavonskom Martin Luther Kingu? Nejasno mi je. A čovjek je prvi koji je artikulirano usmjerio gnjev u opciju na izborima.
|
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
"Nepolitička politika". Ima gdje program i što konkretno misle i žele raditi? Ili je sve samo u domeni teorije?
Zasada jedini donekle normalni, za razliku od besplatnih vozačkih i sličnih ideja. Zbilja imamo osebujnih kandidata.
Usput, gdje drži tih 20.000 knjiga? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Pecnik mi je mozda svjetonazorski i najblizi, ali imam osjecaj da bi njemu bilo bolje da u kampanji predstavi jednog dogadonacelnika koji je vrsni manager i da u borbu krenu kao tim - mozak i misici.
Ovako solo ne ulijeva previse povjerenja da ce biti sposoban i znati se nositi s kljucnim problemima u gradu.
chaknoris je napisao/la: ›
Usput, gdje drži tih 20.000 knjiga?
|
Bilo je objasnjeno u Nu2 kad je gostovao... mislim da je na samom pocetku [izaberi ga iz padajuceg izbornika]:
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=186&cHash=0432f339cb |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
chaknoris
|
Hvala za link, ne pratim te emisije.
U slučaju da nađe nekoga tko ima prave managerske sposobnosti, da, bili bi najbolja opcija.
Samo da se opet ne sklopi neka Frankenstein koalicija.
Živi bili i vidjeli. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nazalost, nekakve koalicije u GV-u ce se morati sklapati. "Nazalost" zato sto su koalicije na ovim nasim prostorima (i Osijek i HR opcenito, cak i kad nisu frankenstajnske) obicno bile jedna vrlo tuzna prica o grebanju za pozicije, fotelje i po cijenu provodjenja programa. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
chaknoris
|
Znači svaka nova ideja ima šanse kao žaba pred šleperom.
Uvijek isto, glasati za one koji su idejama najbliži i nadati se da će ovaj put biti drugačije (baš)... |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Pecnik nije materijal za graonačelnika.. Stva mu je užasan. Samo što ne kaže da je bitno sudjelovati. Nema taj žar,ili ga ne pokazuje.. Ako mu je stalo do Osijeka i ako ne prođe u drugi krug trebao bi javno pozvati svoje glasače da izađu na drugi krug... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
drzi knjige u stanu, na vikendici i u podrumu Evendjeoskog fakulteta koji mu je ustupio prostor |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma glasat ću za Pecnika,ne dam ovim koalicionistima i "za svoje" glas pa makar crko. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
chaknoris
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
drzi knjige u stanu, na vikendici i u podrumu Evendjeoskog fakulteta koji mu je ustupio prostor
|
Hvala, zanimalo me. Velika je to brojka, može otvoriti svoju knjižnicu |
|
|
|
|
|
|
Da skupite sve političare u Osijeku,oni zajedno nisu ni vidjeli knjiga koliko ih je Pecnik pročitao. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Pecnik, unatoč tome što ne podnosim Laburiste, ima moj glas.
Jaroslave, samo naprijed. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
A ako Pecnik ne uđe u drugi krug? Hoćete se pokunjit i pustit Bubija da pobijedi ili dati svoj glas svojoj drugoj/trećoj itd. preferenciji? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
chaknoris je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hvala za link, ne pratim te emisije.
U slučaju da nađe nekoga tko ima prave managerske sposobnosti, da, bili bi najbolja opcija.
Samo da se opet ne sklopi neka Frankenstein koalicija.
Živi bili i vidjeli.
|
Recimo gospodin Ferdelji, ali on se nažalost kandidira za gradonačelnika Zagreba. |
|
|
|
|
|
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A ako Pecnik ne uđe u drugi krug? Hoćete se pokunjit i pustit Bubija da pobijedi ili dati svoj glas svojoj drugoj/trećoj itd. preferenciji?
|
prema trenutno dostupnim anketama,pecnik stoji loše.nadam se da će se stanje popraviti približavanjem dana izbora tj. da će glasačima doći iz dupeta u glavu.
jako je nezahvalno predviđati rezultate izbora,a kamoli drugi krug tih izbora.ali opet po onima anketama koje su već opjevane na drugoj temi ovog foruma, od dva zla biraj manje. |
|
|
|
|
|
|
|