Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
DanicaV je napisao/la: ›
Moram samo napomenuti rečenicu dečki s kojima pijem kavu, kada kibicuju curice često izvale: Jedno se povaljuje, a drugo ženi.
|
Pa to je živa istina.. Svi bi oni jebali pa ženili nevinu.. eeee.. ne ide.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Sad bih ja mogao vristati...nismo svi isti!!!! :Đ
Ja ne bih... Ja bih radije bio zadnji, a ne prvi. Dobro... bilo bi lijepo da je cura imala neki
"razuman" broj partnera. Iako je taj broj uglavnom "neprihvatljiv" ako je veci od vlastitog broja :Đ
"Promiskuitetne osobe su samo one koje se sheve vise od nas samih"
Jednom sam se jako zagrijao za curu koja je nedugo prije bila u dugoj vezi... Savrseno..cura fina...OK Materijal za zenit. Tak smo mi bili u nekoj shemi... i dosli na temu brojki :Đ Uglavnom ispalo je da je cura u vrlo kratkom roku nakon prekida cucnula na 6 razlicitih kiblica... Iskreno shokiralo me... Kad se glava ohladila...to je savrseno razumljivo... To naravno nitko nije znao, niti prijateljice. To se sve odradilo u tisini... Poanta ovoga jest da nema cednih cura...pitanje je samo na koji nacin ce to one odraditi...
Sto prije to muski shvate, bit ce im lakse u zivotu....
Tesko je zamislivo da ces netkom biti prvi i zadnji. Ja se ne bih dao u to kladiti :Đ
Druga stvar...stvarno nemam zivaca za objasnjavanje i ucenje... Ja preferiram cure koje znaju znanje :Đ |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Loona
|
Bravo!!
A ono što ne znaš to te ne boli... Cijenim ja iskrenost u vezi i normalno uvijek težim prema njoj, al ono što ne znaš to te ne boli... Možda je neke (pogotovo te brojčane) stvari bolje zadržati za sebe... |
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
|
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Loona
|
zlusch je napisao/la: ›
I tu su debelo u krivu... onda će oženiti onu koja će im horizontalno dosaditi za mjesec ili godinu.
|
I onda se vraćamo na onaj topic o nevjeri i sličnim stvarima.. jerbo ako ti supruga dojadi za godinu ili mjesec dana, obzirom da samo dobro kuha i drži kuću urednom, gotovo je nemoguće izbjeći situaciju u kojoj će dotični suprug pronaći priležnicu.. Pa će onda supruga njemu za inat napraviti isto i eto rastave dok si rekao seks, ovaj keks.. |
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
@ Rajnus
Cura koja zna znanje- pa to može biti i ona koja ima prvog i zadnjeg partnera, ono ovisi o učestalosti i općenito kvantiteti sexa
Al ja mislim da je to ipak genetski određeno- hoćeš li biti dobar u krevetu ili ne, mislim moraš imati nekakav fealing za tuđe sexualne potrebe plus praksa (koja može biti i samo s 1 partnerom) to je onda to |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
Rajnus
|
Marigold je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@ Rajnus
Cura koja zna znanje- pa to može biti i ona koja ima prvog i zadnjeg partnera, ono ovisi o učestalosti i općenito kvantiteti sexa
Al ja mislim da je to ipak genetski određeno- hoćeš li biti dobar u krevetu ili ne, mislim moraš imati nekakav fealing za tuđe sexualne potrebe plus praksa (koja može biti i samo s 1 partnerom) to je onda to
|
Netko je za nesto nadaren, no ipak...practice makes you perfect
Necu govoriti iz svog iskustva nego cura sa kojima sam pricao..jelte
Uglavnom frajeri koji su bili u duzim vezama znaju bolje hendlati sa zenama :Đ |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Loona je napisao/la: ›
Bravo!!
A ono što ne znaš to te ne boli... Cijenim ja iskrenost u vezi i normalno uvijek težim prema njoj, al ono što ne znaš to te ne boli... Možda je neke (pogotovo te brojčane) stvari bolje zadržati za sebe...
|
A kikiriki? :Đ |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Rajnus
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa sad... nije bas sve u "fealingu" Čovjek vremenom uči i stekne neka iskustva promjenama ljubavnih/seksualnih partnera. Mogu tvrditi za sebe - ja sam bio dobar sa svojom prvom partnericom, ali sam itekako popravio performance nakon, recimo, četvrte ili pete....
|
Jel ti ona rekla da si bio dobar ili si sam to zakljucio :Đ
Zasto si stao na petoj ? A dobro...mlad si [hihi]...stignes jos [roll eyes] |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
šališ se, ili?
ako neka cura odgovori na drugu ponuđenu opciju.... možda zna nešto što ja ne znam
|
ma pločice se brzo opuste.......
što vrijedi i jedno i drugo, ako je tupast i nezanimljiv kao osoba.
alexia spomenula da moraju imati karizmu, recimo da je to dobro pogođeno.
|
apsolutno. nisam ni rekla da su pločice jedino što bi "on" trebao imati ..ali nisu na odmet |
|
|
|
|
|
zlusch
|
Rajnus je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam bio dobar sa svojom prvom partnericom, ali sam itekako popravio performance nakon, recimo, četvrte ili pete....
|
Jel ti ona rekla da si bio dobar ili si sam to zakljucio :Đ
Zasto si stao na petoj ? A dobro...mlad si [hihi]...stignes jos [roll eyes]
|
Pa.... nisam stao Ponestalo mi je prstiju na nogama i rukama pa sam prestao brojati |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|