Isis je napisao/la: ›
Gunsi dobro sviraju, tu nema zamjerke..
Al su fakin' kopija svakog živog hard/glam rock benda 80ih godina, nema tu inovativnosti, sve već viđeno...
Boooooring
sve diraj ali oriđiđi Gunse ne!!!to su legende svog vremena i zauvijek će ostati! al vidim mlad si pa ti opraštam. e kad se sjetim 90-tih i onih spotova Gunsa... pa to je jebote bila umjetnost, a ne ovo danas. pa onda Nirvana...
Gunsi su dobar bend, najbolji produkt glam/hair metala 80ih. Srećom su to razdoblje upravo oni zatvorili (pred pojavom Nirvane). Kako bi tek izgledalo da je ta čast ostavljena Bon Joviju.
U hrpi kojekakvih anketa sam vidio da se Appetite for Destruction proglašava najboljim rock albumom svih vremena. Valjda i to nešta znači.
osoba koja u potpisu ima "oči boje meda" nije operirana od osjećaja.
Spameru !
Cujem da se Axl sudi s bivshim clanovima benda oko .. sta ti ja znam cega.. navodno izvodjenja nekih njihovih stvari bez njegovoe dozvole na nekim samostalnim koncertima/svirkama .. onog kosmatog sa šeširom.. mislim da se Slash zove
Ima neko kakvih informacija ? Istekla mi pretplata na Story pa sam u totalnom informacijskom mraku.
bili su dobri dok glavni skladatelj izzy nije pobjegao od narko ekipe i dok axl nije zabrijao na žuteka i elton john balade
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P.
toni je napisao/la (Pogledaj post): ›
a i axl je kreten
Ali je (bio) zgodan kreten A o Slashu da ne govorim, osobito u spotu November rain, usred one pustopoljine, s otkopčanom košuljom i gitarom... al dobro sad
Što se spotova tiče, meni su legendarni.
Najdraži mi je "argument" protiv njih taj da su oni grupa za curice. Hmm, da, žestoki naši momci ne bi mogli slušati nešto tako "mekano", nikako.
OK, ja obožavam Purple i Zeppeline, volim Gunse, ali neću ih međusobno uspoređivati na osnovi toga tko je koliko "žestok". Jednako kao što ne volim slušati Ninu Badrić, ali neću njenu glazbu usporediti s Cecinom
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live”
toni je napisao/la (Pogledaj post): ›
a i axl je kreten
Ali je (bio) zgodan kreten A o Slashu da ne govorim, osobito u spotu November rain, usred one pustopoljine, s otkopčanom košuljom i gitarom... al dobro sad
Što se spotova tiče, meni su legendarni.
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind..
Zadnja promjena: bazooka_joe; 22.02.2007. 6:07; ukupno mijenjano 1 put.
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Ljudi ne vole ganse iz istog razloga zbog kojeg ne vole nirvanu. Zato što hrpa dječurlije vrmzaju okolo u njihovim majicama, ne peru kosu i pokušavaju se poistovjetit s nečim što je prošlo prije 15 godina.
btw, Cobain bi jučer napunio 40. Šta mislite, jel bi se i on prosro toliko puta ko Axl, da je osto živ?
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo