Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
na zgradi preko puta pješačkog mosta i na ljepotici osvanula su tri stilizirana prašćića narančaste boje. zna li možda netko što je pjsenik htio reći?!
i tamo u vukovarskoj poviše autobusne stanice, kod skretanju za piju, na zidu stoji TSO grafit... vidio sam još nekoliko sličnih... i dalje me zanima poanta takvih grafita?! :/ |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
TSO – Technical. Systems Owner, inače...
...a možda je to ovaj lik:
http://mrava.blog.hr/
...a možda to i grafiteri inače koriste...ne znam, samo se pravim pametna... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la: ›
i tamo u vukovarskoj poviše autobusne stanice, kod skretanju za piju, na zidu stoji TSO grafit...
|
...i ispod sitnim slovima stoji u potpisu: Teško Se Odustaje
Obožavam taj grafit, ponekad nadahnjuje ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
... ...hehehehe... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
na domu zdravlja piše "tablete su otrov"... ima ih hrpa u gradu, i mene su zaintrigirali još prije par mjeseci.. |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
to me podsjeća na onaj film 12 majmuna, mislim ti grafiti, ko zna mozda nadolazi apokalipsa. |
|
|
|
|
|
tomo Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
aha...sad shvaćam...to se zove umjetnost...a kohortaši su vandali...ajde baš krasno da znamo...sad ćemo počet crtat svinje po gradu i pisat PKK |
|
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
anakonda
|
..."ljepotica" je kod Supera... |
|
|
|
|
tomo Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
anakonda nadam se da se šališ!?ljepotica je na trpimirovoj kao što kelly kaže! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ljepotica je na trpimirovoj.....moj konacni odgovor... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
anakonda
|
...super, onda sam čitav život živjela u uvjerenju da je ljepotica kod Supera...demit...volim svoje javne ispade gluposti...demit, demit, demit... |
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Malo smo skrenuli u offtopic, a? ;-)
No, evo povratak na pravu strazu... ;-)
Dan D
Iskrcavanje s pacjih ledja...
Ogoljena promenada...
|