pitanje je dakle mozete li preporuciti kakvog dobrog ginekologa u osijeku...musko, zensko nije vazno, samo da je normalan...nenormalnog sam probala i ne vracam se
ok, posljednja provjera:
1. ne udara pacijente po guzci nakon pregleda
2. nema komentare poput:" tablete ti ne trebaju, pa jos nisi u braku" ili "pa dobro kako to, 18 ti je godina, zgodna si riba, a jos se nisi...??"
3. ne izdaje tablete bez pregleda a kad pacijent zbog njih zavrsi na hitnoj onesvjesten kaze da se treba malo naviknut i nek ih nastavi uzimat..
ako ovo za nju ne vrijedi zovem ju odma u ponedjeljak
...Ovo je malo offtopic ali nisam mogao izdržati kad je već krenulo na komediju
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.”
jesu...mislim da..pa nije bas strucan..mozda meni nije legao taj njegov odnos s pacijentima al da bar zna radit presla bi preko tog...doduse cuo bi me se
Dr. Kramarić je isto dobar...ima svoju privat.ordinaciju,ali ništa ne plaćam,neka fora preko zdravstvenog...uglavnom sve je čisto i uredno,naručiš se,sve ide k'o po špagi.. a ljubaznost i uljudnost na nivou!
Elena_Os je napisao/la: ›
Dr. Kramarić je isto dobar...ima svoju privat.ordinaciju,ali ništa ne plaćam,neka fora preko zdravstvenog...uglavnom sve je čisto i uredno,naručiš se,sve ide k'o po špagi.. a ljubaznost i uljudnost na nivou!
kramarić svima propisuje iste lijekove, ništa ne govori i uopće te ne sluša. na red možeš doći za nekoliko tjedana, a ako se usudiš reći da ti je hitno, iste sekunde si se našla u crnoj knjizi. njegova med. sestra je najneljubaznija kučka u povijesti ginekologije i misli da je uhvatila boga za jaja. do te mjere da sama poslavlja dijagnoze preko telefona, kako bi vjerojatnost da ćeš doći na pregled bila što manja. pobjegla sam od tamo glavom bez obzira i nisam jedina.
za dr. glavaš se slažem s elom - žena je odlična, svaka čast. samo mislim da kod nje nema mjesta preko zdravstvenog, ali možeš ići i privatno.
dr. laušin je isto ok. ne idem više kod muškog ginekologa, nema šanse!