Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Kakve su vaše "impresije"? Dajete li novac? Ako dajete koliko? Kako gledate na njih? Upravo čitam da obično dobiju 10-20 kuna po pranju. Mjesečno zarade 4-5000 kuna...Ja dok sam im davao to je bilo 4-5 kuna. Kad sam poslije saznao kako dolaze na te benzinske crpke, koliko zarađuju, prestao sam im davati novac i uljudno ih odbijem A i što se tiče posla ,traljavo ga obavljaju. Možda misle da im zapravo treba platiti pogled na njihova polugola tijela a ne za mrljažu koju dobar dio njih napravi na staklima auta? |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
pa u biti, ove godine su mi dva puta oprali. I čini mi se obadva puta na petrosu na obilaznici kod višnjevca. Prvi put su mi cure dobro oprale i dala sam im 10 kn, a drugi put dok su prale šprdale su se sa radnikom pumpe (koji ih je debelo išprdo) i ništ nisu dobro oprale al sam i dala u pola manje .
a što se tiče njihovih polugolih tijela, žensko sam pa to ni neprimjećujem, ali kontam da im se više dobacuje nego nekoj konobarici u lokalnoj gostijoni. S tim da cure na to nisu navike. Ok je to kad je lik 20-25 godina al kad joj počne dobacivat neki dedica, sumnjam da tad misli na tih 4000-5000 kn |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
|
Ma boli njih briga jel lik ima 25 ili 55 kuka. Glavno da kapne lovica! Da nije tako ne bi se tako oblačile. A i više "dedice" voze aute a pogotovo kad treba napuniti rezervoar. Rijetko viđam ekipu od 20 godina kako tanka tatin auto! |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
kad sam skontall na koji način se dobiva posao, da sve rade mamine kćeri i tatini sinovi nema šnase da im dam ni lipicu.
samo 1 godine, koliko sam čula su radila djeca iz dječjih domova i kao tad se nije ovako mogao dobiti posao, što podržavam, jer koliko god mi ne imali novaca, oni ipka nemaju nikoga i treba im pomoći na bilo koji način. |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
kvakica
|
poison girl je napisao/la: ›
kad sam skontall na koji način se dobiva posao, da sve rade mamine kćeri i tatini sinovi nema šnase da im dam ni lipicu.
samo 1 godine, koliko sam čula su radila djeca iz dječjih domova i kao tad se nije ovako mogao dobiti posao, što podržavam, jer koliko god mi ne imali novaca, oni ipka nemaju nikoga i treba im pomoći na bilo koji način.
|
imaš pravo, nisam uopće tako razmišljala.
e sad im ne dam ni ja više. iako nisu baš sve mamini sinovi, neki su i znanci koji možda ipak nemaju novaca. ali bezobzira i na to nedam više |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
|
poison girl je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo 1 godine, koliko sam čula su radila djeca iz dječjih domova i kao tad se nije ovako mogao dobiti posao, što podržavam, jer koliko god mi ne imali novaca, oni ipka nemaju nikoga i treba im pomoći na bilo koji način.
|
Upravo to sam i ja saznao tj. da se na taj "posao" dolazi preko debele veze a gledajući te peračice kako izgledaju tj. kako se oblače ne bi se baš dalo zaključiti da nemaju novaca tj. njihovi roditelji. |
|
|
|
|
|
kvakica
|
"MALA, jel´ ti ovo stalni posao?" i "Nemoj stajat´ preblizu benzina da ga ne zapališ" dva su "najtreš" uleta na top ljestvici onih koji u vama izazivaju nelagodu čak i dok ih samo čitate. Je li ženska mlađarija koja je ljeto odlučila provesti uveseljavajući kamiondžije već delirične od duga puta i muževe koji su zbog prijekornih pogleda supruga na suvozačkom mjestu primorani gledati ravno u volan, čula već nešto slično, nismo sigurni.
Ipak, imajući na umu da bi mogle čuti i gore stvari od ovih koje su nama pale na pamet, one su hrabro odlučile izaći na benzinske crpke, naoružane tek krpama za pranje stakala, kanticama vode, sponzorskim majicama i osmijehom. One su zagrebačke peračice vjetrobranskih stakala na privremenom radu.
Pranjem zarade i do 2 tisuće kuna u dva tjedna. Kažu nam da su najbolji platiše muškarci. I nije neka prijelomna vijest, ako se uzme u obzir da su neke od njih bezobrazno vezale prilično široke radne majice oko struka. Tako mlade, a poduzetne, složili bi se mnogi.
Deset do dvadeset kuna po osobi najčešći je prosjek zarade. Ipak, ima i onih koji tek par kuna smatraju dovoljnom nagradom za njihov trud. Što im najteže pada? Čišćenje poklona darežljivih ptičica ili tragično stradalih mušica u naletima istih tih vjetrobranskih stakala pri brzini od 160 km/h. Pri tome se mušice stradale pri manjim brzinama lakše uklanjanju od onih stradalih pri većima, također doznajemo.
Motivi njihova ljetnog angažmana? Uglavnom skupljanje džeparca za odlazak na more i dobar provod. Neki su si zacrtali i plemenite ciljeve poput plaćanja instrukcija sa ciljem izlaska na vozački ispit.
preneseno s index.hr |
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Uglavnom ih hladno odjebem. |
|
_________________ |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
niti 1 put nisam dolal na benzinsku a da nisam prepoznala nekoga od njih. i sve su to siroti mali bogataši. ono rade da bi imali najnovije mobitele itd.... jer ipak je stari star više od 6 mj... i
po meni bi tu trebalal raditi samo djeca iz dječjih domova(razlog naveden) |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
čiopa Ukupno postova: 40 Spol: Žensko
|
kad sam baš jako dobre volje, a oni baš vrlo pristojni (ko neko jutro jedan simpa klinac i klinceza na petrolu kod sjenjaka), onda im dopustim da "operu" stakla na mojoj zvjeri
umišljenim i nepristojnim nazovi kokicama ne dopuštam pristup, njima se i ne radi, samo zamrljaju šajbu
a nagrada za trud istih: kuna-dvije po glavi stanovnika; mislim da je to OK, jerbo znam dobro koliko se moj rođeni buraz svojevremeno nakrmačio u autopraonici za isto toliko ili ni toliko bakše
elem, sjećate se onih cigića što su na raskršću čim staneš na crvenom (npr.kod ljepotice) znali se sletjet na stakla s onom kantom cjelodnevne prljave vode i još prljavije spužve he he, dugo ih nijesam vidila, a vi?
iskreno, nije mi žao! |
|
_________________ The sum of the intelligence on the planet is a constant. Population is growing. |
|
|
|
kvakica
|
čiopa je napisao/la: ›
elem, sjećate se onih cigića što su na raskršću čim staneš na crvenom (npr.kod ljepotice) znali se sletjet na stakla s onom kantom cjelodnevne prljave vode i još prljavije spužve he he, dugo ih nijesam vidila, a vi?
iskreno, nije mi žao!
|
ja se tog nesjećam, šta je i tog bilo? |
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Na križanju Trpimirove i Vukovarske, srećom više ih nema. |
|
|
|
|
|
luka
Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
Jedan se lega istresao 100kn, bolje da je tražio broj od gospođice.
10-20 kn je puno, 2-3kn je ok. Svi tankaju u lipu i ne ostane im sitnog, pa moraju vaditi krupno. Ljudi idite na Tiffon - to je zakon pumpa, najkvalitetniji benzin i nema glupih peračica. Što će mi prati staklo tu po gradu, svatko ima dvorište i može ga sam prebrisati. Ja vozim motor i nemam problema s tim. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja slučajno radim u jednoj takvoj firmi... i nije baš tako da posao dobivaju mamini sinovi i tatine kćeri.. ima i toga naravno, al uglavnom su to djeca naših bivših ili sadašnjih zaposlenika.. kako je na drugim bp nemam pojma.. i baš ja sam upisivala tu djecu za rad preko ljeta, i slučajno baš ja pravim raspored za perače stoga znam tko su i čiji su i koliki ih broj na kraju odustane pa možete biti sigurni da su na rasporedu i oni koji nemaju apsolutno nikoga u ovoj firmi nego su se osobno došli prijaviti još u 4. - 5. mjesecu..
A to da zarađuju 4 -5 tisuća kuna je smijeh na kvadrat.. Možda i to veliko možda na Klajnovoj zaradi svaki/ka oko 1000 do 1500 kn ali na ostalim pumpama zarade i puno manje od tisuću kuna za 2 tjedna..
eh, a po pitanju oblačenja: na našim bp zabranjeno je nositi hlačice iz kojih viri pol dupeta kao i sve vrste minica i sličnih krpica.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma treba dat ljudima priliku da zarade. Ko ne želi nemora dat ništa, al onda nek i ne gunđa. Najviše se žale ti koji ništ nedaju pa imaju moralnu potrebu kritizirat. Naravno da bi bilo lijepo dat priliku djeci iz doma ili djeci nezaposlenih itd. ali o tome bi trebale voditi brigu nesposobne državne institucije koje nemaju interesa tražiti posao onima kojima je stvarno prijeko potreban |
|
|
|
|
|
|
|