Svi mi gledamo tv, neki tako ubijaju vrijeme, nekima je to stil života, piljit u tv.No na svakom kanalu svakih 30ak minuta slijeduje nas Ekonomsko propagadni program htjeli mi to ili ne.Većinu nas to živcira do boli, no neki i to vole.
Ajmo da vas čujem, najiritantnije reklame:
Mojih trenutačnih top 3:
1. TULUM!! - kao svi iskaču iz najsmješnijih mjesta, barki, ispod stola, kreveta, bureta (moš mislit) i onda kao ajmo na zabavicu, fuj
2. ULOŠCI I TAMPONI - bilo koji, bilo kojih veličina, oblika, mirisa, namjena, još malo pa će i prikazivat kako se stavljaju, "evo uzmite ovaj tampon i zarijte si ga u p***u", "do sada sam hodala krvava okolo i tih dana u mjesecu iznajmljivala sam invalidska kolica da ne bi slučajno tko posumnjo da sam dobila"
3. PERVOL - "mmmm jel to novo (grabež za sisu), ne nije oprano je pervolom koji eto ja tako nosam okolo svuda di idem i nije mi teško nosat litru glupe tekućine čist tolko da je mogu isukat iz rukava gdje i kad god treba"
No ima i ok reklamica, ona Coca-cola reklama s onim likom što mu zvoni mob pa zbari onu slatku čokoladnu curicu , reklame za Karlovačko su sasvim ok...itd.
nevolim onu za veniš...a za onu reklamu kada mali kenja i kaze mami "nema ga nema ga!!"a ona sretno uđe šnjofa njegov prdac i za zadovoljstvom promjeni eirvik...a mali nastavi sretno i zadovoljno dalje srati...nemam komentara
Zadnja promjena: cibura1; 14.08.2007. 13:57; ukupno mijenjano 1 put.
cibura1 je napisao/la (Pogledaj post): ›
nevolim onu za veniš...a za onu reklamu kada mali kenja i kaze mami "nema ga nema ga!!"a ona sretno uđe šnjofa njegov prdac i za zadovoljstvom promjeni eirvik...a mali nastavi sretno i zadovoljno dalje srati...
Kako sam mogao to zaboravit, užasno me živcira ta reklama
Monstrum je napisao/la: ›
Kako sam mogao to zaboravit, užasno me živcira ta reklama
Kak' si mogel to zaboravit? Pa prek' zabe, ne!
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
trenutno nema na tv ni jedna koju ne volim,,,ALI prije par godina je išla neka reklama za nekakav deterdžent s djevojčicom i njezinom mamom naravno....e dan danas mogu ponovit taj stupidni debilni grozno živicrajući dijalog,,,,aaaaa,,,ne znam,,nije jasno zašto me to dijete tako ispaljivalo....e a super su mi ove naše reklame za karlovačko...dečki su zakon,,,,e a i ova za cocu je ćola,,,ma ima ih ok
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end
fairy je napisao/la (Pogledaj post): ›
trenutno nema na tv ni jedna koju ne volim,,,ALI prije par godina je išla neka reklama za nekakav deterdžent s djevojčicom i njezinom mamom naravno....e dan danas mogu ponovit taj stupidni debilni grozno živicrajući dijalog,,,,aaaaa,,,ne znam,,nije jasno zašto me to dijete tako ispaljivalo....e a super su mi ove naše reklame za karlovačko...dečki su zakon,,,,e a i ova za cocu je ćola,,,ma ima ih ok
Jel možd ona di mama kupi ćeri svojoj bijelu majcu koja poslje 3 pranja bude crna, helloooo s čim ti pereš rublje, govnima, grozna reklama, "al sivo je in"
mene zivcira reklama za rio mare pate i ona DEBILNA pjesma...
zivcira me i ona reklama valjd za pervol kad pička u gradu izvadi deterđent i kad decko kaže da djele vešmašinu
U, U, reklama za novi Old Spice Kilimanjaro, "nas 20 išli po nekoj pustinji, bez vode, naravno, ne prali se mjesec dana, al 1 Old Spice Kilimanjaro nas je spasio od užasnog smrada naših podpazušja i da nas ne požderu hijene i ostala žgadija",
nije reklama, ali ne podnosim ono "samo na (ime televizije)". to je pre iritantno.
a od reklama, spomenuta s pervolom na ulici i one retardirane i jadno sinkronizirane (još gore ako nisu sinkronizirane) za tablete za perilice, calgon i slično "joj čiko, veš mašina mi poplavila toilet, pa kada ne koristite calgon tablete, one pri..." arghh
reklama za novu tv, ona za vijesti u podne kad svi sjede za stolom i govore kako je nova tv sjajna i bajna i kako jedva cekaju vijesti (?!)... UZAS! tko jos radi reklamu za vijesti? jesu jadni