Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
epizoda druga, drugi dan, jutro u šumi :
Jutro je drugoga dana, je krenula u šumu nebili nabrala svježih gljiva za današnji ručak, koji će blažiti ukućanima napaćene želuce koji su ostali masakrirani od sinoćnjeg derneka i oblokavanja rakijom
hm idem malo dublje u šumicu, a možda bacim drkicu, gljivice brati ću, joint zapaliću hihihih
i tako sva preokupirana svojim planovima za prijepodne nije skontala da ju neko krišom promatra iza stabala, i polako se svakim trenutkom približava, bio je to pustinjak kojemu niko nije ime znao, čak ni on sam, jerbo je dugi niz godina živio u šumi sam samcat sa svojom kozom
uf mala saću da te karam, jebaću te deraćeš se
MOLIM!!?? (učini joj se da je čula nešto, naglo se okrene i vidi pustinjaka golog golcatog s erektiranim penisom kojeg je čvrsto držao u desnoj ruci)
mala, sad si najebala!!!!!!!!
IJU!!!!!!! (i refleksno joj krene slina na usta, naime koliko god joj gadna bila činjenica da je pustinjak pogano đubre veličina njegove cijevi joj je totalno pomutila um) |
|
|
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mlada budi nježan, ja sam još nevina...
šta? sad ćeš da vidiš kako musa dere
(potrga joj gaćice i prodre u njenu zabranjenu zonu)
mmmmmmmmmmmmmm, što sam ja propuštala, povika mlada Marisol, i zajaši
pustinjaka, odlučila ga jahati do iznemoglosti.. |
|
_________________ |
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
(kako je vrijeme odmicalo mlada zaboravila da mora kuhati ručak, siđe s pustinjaka i otrči na imanje...)
uf kak si doobar, sutra ću opet doći po gljive, oš me opet napastovati...
rasturila si mi maloga, sva si vražija
dok je trčala nazad, nije primjetila da su joj gaćice ostale u šumi...
dobro mala oš ti skuvat taj ručak, nemoj da ti ja dam po turu
(pljesne je po guzi i začuđeno je upita)
jel mi se to čini ili ti ne nosiš gaćice?
se zacrveni od stida i ne stigne odgovoriti već odjuri u svoju sobu. |
|
_________________ |
|
|
|
Monstrum
|
sav u čuđenju ostade na sred kuhinje sam, dok su se gljive lagano dinstale na laganoj vatrici, onak sa maslacem i sa malo povrća i začina (uf alaj lana jurčević ima sisu, ajme bože spasi me) i dok mu je ruka nekim čudom bila onak vlažna, biće od močinga
a di pobježe mala pa ša sam reko, šta mi je to po rukama (šnjof šnjof pomiriši ruku svoju i osta začuđen poznatim vonjem)
(za to vrijeme su i brat mu obrađivali imanje dok im je iz obližnjeg radio aparata svirao Plavi orkestar sa hitom Zelene su bile oči te)
oooooooo ja ja ja, oooo ja ja ja, Jagode je brala, brala, Ljepotica mala, mala Jagode, Rumene, Dala je drugome, Kako moze srce tvoje, Ostaviti srce moje, Sta ti je?, Sta ti je?, Pricaj mi sta ti je, Zelene su bile oci te, Zelene su bile marame, Zelene su bile oci te, Zeleno volim te. (i ga udari iz sve snage preko laloka, šut budalo i slušaj vamo)
vidiš brate moj mili, jednoga dana i ti ćeš bit vješt u trimanju grmlja, to će ti dobro doć u životu, kao takvome, jel me slušaš majmune jedan
slušam buraz kak te ne bi slušo kad tako pametnno zboriš
vidiš brate, ovo su ti lale, a ovo su ti brate ruže, djevojke vole ruže, i čokoladu i zelene su bile oči teeeeee
buraz gubiš se buraz dođ sebi
da dobro je....
(u to i brat mu skontaju da se neko približava iz šume, bio je to pustinjak s nekom čudnom osobom , taman se na radiju promijenila pjesma ŠTO ĆE NAMA ŠOFERIMA KUĆA sajo utovar, istovaraj svoja kola malena sajo dodji me, dodji meni preko druma kaljava.nado u tvojoj kucici ja sam jadan nemocan nado u mojoj kabinici sva su cuda moguca al tuga bez druga bez srece pa kaže:šta ce nama šoferima kuca šta ce nama šoferima kuca šta ce nama, šta ce nama kuca, kad je naša kuca putujuca.sajo utovar, istovaraj svoja kola malena sajo dodji me, dodji meni preko druma kaljava.nado u tvojoj kucici ja sam jadan nemocan nado u mojoj kabinici sva su cuda moguca.al tuga bez druga bez srece pa kaže:šta ce meni tvoja bela kuca, šta ce meni tvoj auto beli, šta ce meni tvoja para svaka kad ja volim rumenog seljaka. šta ce nama šoferima kuca šta ce nama šoferima kuca šta ce nama, šta ce nama kuca, kad je naša kuca putujuca. ) |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
a tko li su ove spodobe? reci brate moj! jesmo li prokleti?
...pa se tako brzo sve zaboravi...
šut budalo jel znaš ti ko su ovi? ovaj jedan je ko jeti a ovaj drugi crn ko cigan
e neznam burke stvarno e strah me ovog srnog
aaaaa ja sam strašni zeros i sve ću da vas jebem
šuti kipčugo došli smo samo po malu gljivarku jer će ona za me poć
bio je to pustinjak, kojemu niko nije znao ime pa ni on sam. brojne legende su o njemu ispričane, pričahu staari da mu je kurac mastan i seks slastan. druga spodoba je bio niko drugi doli heroj svih roma nazif memedi nadimkom zeros "prvi rom u šumi"
ajd koji će prvi mamicuvamjebemlopovsku
brate ja ću desnog!
kojeg desnog jel ovog lijevog?
da da tog ću ja buraz ngh
u to započne žestok boj, šake su frcale na sve strane, krv i nabubrene kite su se osjetile u zraku
nedamo imanje nedamo žene!
daj imanje daj žene!
nedam!
tako je burke!
u to dolazi aaaaaaaaa ne mlatite se siledžije jedne vi mjesto da jebete nešto ( u to joj se vlaži vulva) vi se mlatite ko primitivni narajcani jebeno zgodni mišićavi mmmmmh idiJoti (i squirta po podu) |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
: Majku vam svima ja nabijem u blok! Nema u mojoj kuhinji jebanja i štancanja hrenovki. Jedno ja, kuvarca Marisol mogu to da radim. ( u to joj pogled svrnu na pustinjaka divljaka sa erektivnom kitom u erekciji koja strši jednim okom prema njenoj pici)
: Kujo jedna mrtve ti dlake na šupku, ne mješaj se u boj stoljeća. ( reče i tada ga dohvati onaj retardirani burazer i slomi mu kičmu i krsta jednim zmajevim pokretom kandže)
: Jab jebo jab jebo jab jebo
( na samrti): Kurci će vam se osušiti... ( i u tom trenutku izdahne. Nastade tišina. se rajca pogledom na mrtvu kurčinu. Cigančina Zeros tada otvori usta.
: Jebi ga. |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
šta je curičice mala crna oćeš još, dođi vamo, vamo dođi, jes me čuo, saćeš vidt kako roda biber melje jebemliti!!!!!!!
(za to vrijeme je iskrvarivao po ružama, žutim, je suze ronjala jerbo nema više avanturica po šumama, dva brata debila su mu došli glave)
kmuuu kmuuuuu, nema više kite moje, kmuu, kmuuuu
ajde mala kuarice ne ronjaj te suze gorke, biće još kiturina, ne brigaj ti ništ (i poljubi je u obraz, u to doljeće gazda sa duplericom)
šta se to tu dešava jebemlivam sunac žareni, pa čoek nemože ni odspavat ko čoek od vas bando sve ću vas potamanit ko piliće (bijes mu sijeva iz očiju)
gazda makni duplenku jebemu, došlo je do okršaja ljutog
je gazda je, tjeli su žene da nam otmu!!!!
ma ko, ko jebemlimu sunac (i izvadi još i pištolj iz hlača i otpočme pucat u zrak)
smiri se gazda, dotukli smo ih ja i burke, bili su to ovaj nesretnik pustinjak i neka crna živina, al taj nam je zbriso, brz je nema šta
kmu kmu
šta ova tu kumi jebemlijojsunacžareni
a biće da smo se malo zajebali, naime, ludi pustinjak je bio in love s našom kuaricom i došo je po nju, a mi ga zatukli, jebiga, šta ćeš
kmuuuuuuuu uuuuu buhuhu uuuuuu uuuuuu uuuuuu o živote prokleti o jebo vladu jebo politiku jebo u saboru sve njih redom, kmuuu uuuuu buhuhuhuh (i brizne u još gori plač i kuknjavu)
jel to istina o malena kuarice naša?
ajoooooooj joja joja joja kmuuuuuu je je, tjeo me a ja i njega, kmuuuuu
a jebiga sad
a jebiga
aj svima povišica a vas dvoje zakopajte ovog mulca tu pod ruže, možd sljedeće godine budu crvene
kraj druge epizode
to be continued...... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Epizoda treća: putovanje u Englesku.
Ajme Consuelo, al je ljepa ova zemlja, al što povede baš mene, konjušara ubogog, starog Rodriga sina? Jeba ga, niš ne razumjem...
Ćuti, đavo te odnijo. Nis ti tu za izložbu već da me podvoriš kad te trebam, a falila se i ona mala koji si karo prije godnu dana, ona služavka kod Romanovih, kako se zove, Jimena da si je bogovski skaro u bulju. a ja volim karu u guzu. I ima da šutiš šta radim u Londonu, jerbo ću pokazat ćaći slike tebe i naše kobile Rosine. Znaš ti dobro, untisunpora, šta si joj šćero...
Joj, ne budi tako zla, slatka Consuelo, slađa si od medove rakije. Ne budi mrzovoljna, sad će tebe obradit konjušar slatki.
Ma, šta slatki, beži bre, prvo da se naučiš pričat, aj ponovi: Helou, aj em from meksiko. Jes čuo? De, dobro. Ken I have a kap of ti? Jes, of kors... |
Opis: |
|
Veličina: |
18.8 KB |
Pogledano: |
268 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Monstrum
|
marš u pizdu materinu svi redom, nađte prtljagu i idemo, pakujte se svi, ko izgubi nešt na aerodromu najebo je, jeste čuli, a ti ćero ostav se konjušara jebemliti sunac saćeš fasovat
zbog svih silnih muka koje su snašle obitelj i poslugu u zadnjih nekoliko dana gazda je odlučio nagraditi obitelj jednim putovanjem, i tako su se svi popakirali i put pod noge, let je bio dug i bolan, je bio dosadan ko stidna uš, al napokon su sletili
bratko, mene jako, al jebeno tera srat
jebo me sav svjet pa ti gori od mene ( a i rana mu je na maloj vugli već polako počela zarastat)
a jebem te u dupe usrano pa jel tebe ikad ne tera srat
a stvarno, tis majke mi mrtve grozan, pa šta ti ždereš jebemti sunac
ma nezam burke al gadno je, jebemu
ajde ja ću ga odvest do klozeta ionako i ja moram
i tako ulazeći u engleski wc odma zapazi na ulazu u muški dio mladog rasnog pastuha koji odma uleće sa spikom
e ja odo tam nešt kao aj čekam te vani il ti mene ko prvi govno mrvi (i nestade poput munje u klozetu)
alo mala, čijas ti a a a, ajmo gaće na pregled ( i stisne ju muški za struk, naime ruka mu je bila ko njen struk, nije mogla nigdje)
iju alaj si jak, momak
i igre bez granica započnu |
|
|
|
|
|
1step2far
|
(u sebi) Vidim ja, nameračla se Esmeralda na Miguela mog, kurveština podla, al ću joj počupat onu perku s glave ušljive. Oj, Migel, đubre staro, ne gledaj je, sva je nikaka, mesa niđe, al kurva da veće nemre bit.
Uf, al sam se istovarijo, čoeče, koja brija, boje su sjajnije, svjet odma nekak ljepši... Bokte, viđe ti Miguela kako plazi za Consuelo, pacov stari... Jeba ga Rodrigo stari, dobrog ga je napravjo, viđe ti izbočinu na hlačama... Sad bi ga drapno da me opet nije prićeralo. Evo, klozet ope zauzet, jebali ga englezi. Čueš ti, fak ju eshol!
Brate mili, ali bi Esmu mrkno, još da se oće malo lizat s Consuelo, al niš od toga. mogob pozvat nekog da mi pomogne vuć torbe proklete. Šta je u tim torbama, aljinčine neke gadne? Ma, ne isplati se za ono malo mršave pičke radit ko crv. A gle što me ovaj seronja gleda? Biće da mu je opet sila za srat... Šta taj čoek jede, ko će ga svatit? |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
i odvukli se nekako s tog vražjeg aerodroma, svi ljuti, živčani, smoreni, zovnuše taxi, onaj crni engleski, al trebalo im je malo da svate da su zvali s krive strane ceste, šta će se, kod njih u mehiku to sve drugačije, ah ta eVropa
kak se na engleskom kaže taxi jebemu (svi ga pogledaše začuđeno, jedino je mali znao odgovor)
pa taxi ooooo nobelovče, oćemo malo atome cijepat kasnije, a a, mudrače, nostradamuse
vid maloga što je mudar, eh da nisi još tolko bezobrazan bilo bi nešto od tebe (i razošine ga preko gubice)
kmuuuuuuuuuu uaaaaaaaa, mama raspuco me preko gubice!!!!!!!
ko te jebe, drugi put ćeš držat taj pogani jezik za zubima
TAXI!!!!!!!!!!!!!!!!
dreknu iz sve snage na engleskom, i taxi se zaustavi i svi se potrpaše u njega, taxi se vozo dobrih sat vremena do Hilton hotela u kojemu je odsjela, tko drugi nego kalaštura razmažena Paris Hilton zvana "derište raskalašeno imam para neznam štać s njima"
ooo vid neki anonimusi oooooo ma šta će oni tu oooo kenj kenj, idem šmrkat kokaJin u klozet i pušit kite, kenj kenj, di mi je ogledalce, ogledalce moje ko to mene izjebo je, malo prije, ne znam, glupa sam
burke vid ona neka kalaštura, jel to ona Hiltonica vražja
ma je burke, man se takih te su ti najgore, sarmu kuat ne zna, spremat neće, sam pizdi, sere, zanovjeta i jebava se okolo, man se toga
o momče snažni čiji s ti, oš mi malo servisirat cijevi
marš od mene raspuštenice jedna, dabogda ti se oči osušile, mrš tamo, čibe jebemliti sunac tvoj
tako je čula s burketa, eno ti konjušar pa njemu puši labana, mrš čibe kujo
ajde gubi se suva šljivo, nemaš nit dupeta nit sisa, mrš čibe pičkalitimaterina ( i razošine ju preko lica svežnjem novčanica koje je dijelio svima imućni gazda
e mala Hiltonice oš blajbit kitu a a
aj može nađemo se u klozetu za po sata |
Zadnja promjena: Monstrum; 27.12.2007. 15:40; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
1step2far
|
Uh, al je ova latino kita velika, slurp, slurp, šta sam ja radla sa ovim šmokljanima olivuskim, slurp, jel dublje oš?
O jea, to mala, žlabraj samo, o jea, to to...
Odjednom se vrata klozeta otvore i upade izbezumljen grčevima .
Jebote, šta radite ođe, mičte se, ma usrat ću se odma ak se ne maknete, tu ste se našli lizat. (U sebi: a kučka jedna, viđe je gadne, ma kad se sitim one naše kuvarce, iljadu milja daloko bolja od ove pičketine suve...)
Pritislo i starog gazdu, oblio ga ladni znoj kolko je para podjelio pa šmug u klozet.
A ono tam surprajz!
Nije se smela već navalla i na , a on jadan kenja ko lud. Štaš valj je to uzbuđuje.
Eto i starog gazde.
uto naiđe i Džoana, bijesna čistačica kojoj kasni i menga i plaća. : Pička li joj materna suva, ona će meni srezat plaću, da joj jebem sve po rodu i porodu.
Sudara se sa starim gazdom i upada na predstavu u klozetu... |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
jeli štrkljava ima'l koja rupa slobodna za me, maloprije si bila odvratna, a i sad si al kad vidim kako blajbiš ovom usranom sve me nešt rajca tvoja sisa koje nemaš (i automatski otkopčava šlic i vadi labana)
žnjop žnjop, slurp slurp, šljap šljap, ajde ajde ima taman još jena slobodna rupa, deder zabodi i ti
mani me se više rospijo pogana i zatvaraj ta vrata jel nevidš da serem jebemliti
iako je nabasala na gazdu, nitko drugi od složne ekipe u weceju je nije skužio tako da je bijesna i nepravdom isprovocirana čistačica Džoana skrila sebe ili se u mrtvi kut veceja, upalila kamericu na mobitelu i počela snimati ovaj blud i razvrat
e moja hiltonice osim njih dvojice trojice danas jebaće te čerge cigana, ostaćeš bez svega, uzeće ti sve pare, aljine i šminku, cipele i čižme, aute, konje, avijone, sve kad pustim ovu snimku u promet
a za to vrijeme Hiltonica je vrištala od muke mexičkih palica i iz veceja izlazi sveže istovareni grbavi i vadi i on svoj klip
e saš vidt, nu ga primi
ajme momci al ga nabijate, daj i ti grbo još i svoj klip
šuti i trpi dok ti nabijam do balčaka
he he ako te ko pita to je bila latino kita
a za to vrijeme na šanku u hotelskom restoranu orila se pjesma, naime Pablo i cure su u iščekivanju momaka koji su netragom nestali, vrtile runde svima, u roku od 20 minuta i 10 krateža alkohol je obuzeo grla i mozgove naše vesele meksičke ekipe
šta će mi život bez tebe dragi kad drugu ljubav ne želim da imam, sanjam te sanjam skoro svake noći, samo si ti u srcu mom, noćas mi srce pati noćas me duša boli teško je kad se voli i kad ostaneš sam.....
Pablo razbi čašu o pod i drekne
KONOBAR DAJ VAMO JOŠ JENU RUNDU JEBEMLITI KRSNU SLAVU!!!!!!!! aj sad onu
što se nižu moji dani kao biseri, aaaaaa, kao biseri.....
...jer na kraju puta moga stojiš samo ti aaaaaaa stojiš samo ti, pusti neka srce govori, pusti nek se duša odmori
IZNAD TEŠNJA ZORA SVIĆE LJUBAV NAŠA VJEČNA BIĆE IZNAD TEŠNJA SUNCE SIJA RADUJEM SE SUNCU I JAAAAA opaaaaaaa |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
I sad svi već dobrano pijani, neki pjevaju, neki , neki za stolovima i pozaspali:
u jebem vam da vam ga jebem, vid one male, ispade joj sisa!
šta buljiš, vraže stari, kad sam bila mlada i moja ti je sisa bila dobra, ebem te ludog
mrš babo, ionako sam te oženio da se ne moram ja sam zajebavat!
koja si ti svinja, i ja seb mogu nać nekog, eno vid onog, onaj me gledi stalno, to ti je onaj đigolo, znam ja, on ti ono radi za pare, ko moja sestra Sexuella. Ej, ti đigolo, dođ brate amo!
Dobra večer ljepotice bujna, dozvolite da se predstavim, moje ime je Mrčez...
Ma daj, boli me k..., predstavi se ti meni odma tu ispod astala, ja plaćam odma sve u kešu, skrati priču, mlati jezičinom di treba!
A vide babe, kad budem mogo ustat vratom ću ti zavrnit! Imam i ja konja za utrku, de ti Marisol malo pod astal pa svome gazdici malo pokaži kako ti to...
Ovi traže nešt pod stolom, možda su nekom ispale pare, da vidim i ja! |
|
|
|
|
|
1step2far
|
Raskalašena zabava se protegnula do sitnih jutarnjih sati...
Sljedeće jutro u doubledeckeru...
Miguel, fala ti ljepa štosme spasjo od one nakarade u klozetu. Pogle, glavić mi je kao bejzbol palca. Ni srat čoek više ne može u miru. Nego, nije me poćeralo ima već par sati, možda mi paše engleski smog...
Nema problema, a jel znaš ti čuvat tajnu, a ti smrade mali ima da šutiš ili ću te opalit op po glavi. Neb se čudio da mali ima neki zloćudni tumor od tolikog udaranja, al ga viđe kako je nakaradan...
Oke oke, šutit ću ako mi kupiš lizu.
Juče sam se uvuko u sobu i stavio joj malo droge u čaj. ajme kako je navalla na mene. A što ima sisu, nema joj ravne u čitavom Mehiku. Skunula je svoje duge gaće i haltere i steznike, otišla se oprat na brzinu i zaskočila me baš dok sam tražio kurtone.
Vau, baš si frajer. Jel istina da si ševio kobilu Rosinu?
Đe me nađe sad, nisam, to su samo glasine, iako je to vrlo lijepa i dobra kobila. Da nastavim, opalila me svojom sisom po labrnji, zavezala me za krevet i bičevala mojim bičem, zjašila me ko Đena Đejmson, jebote, svršio sam u roku odma. sram me bilo, al mala je tak dobra da se nisam mogo kontrolirat.
Seku si mi diro? Štas reko? U kad ćaći kažem, ubićete.
Mali, ne seri, oćeš šljagu ope? Bolje uči dok pričam, za koju godinu ćeš i ti imat polucije i erekcije.
Ke?
Štas tog balavca povezo s nama, nemoš ni reć đes kitu zabio a da mali ne izbrblja, de mu kupi tu lizu i šećernu vatu. Pa, još me ne tera srat, pa ja sam preporođen, možda se od onog stresa koji sam proživio s kalašturom Hilton sve posložilo, čoeče, gle Big Ben. Uh, gle imam i ja jednog u gaćama, morat ću si naći za bacit nešt pod jaja. Ona čistačica nije loša, ima brkove, ali je guza solidna. Saće čikita dobi po tamburi. |
Opis: |
|
Veličina: |
18.03 KB |
Pogledano: |
287 put(a) |
|
|
|
|
|
|