Autor |
Poruka |
zmija Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
bi-nebi, nebi se pise odvojeno, nepismeni primitivci. Mozda se u caprajzlijama tako pise ali ne u Hrvatskoj. |
|
|
|
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
prvo daj glas za njega pa ga onda ocjenjuj i komentiraj jel ima "muda",činjenica je da uopće nepratiš politiku u ovome gradu jer to što si rekao da može djelovati i predlagati iz oporbe on to upravo i vrlo kvalitetno svo ovo vrijeme i čini,inače moj glas je prošli put dobio a i ovaj put če ga dobiti |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
meni je plalat simpatičan.
glasala sam zadnji put za njega, budem i jope. |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Pa oni koji barataju engleskim znaju da ovaj slogan ima gramatičku grešku! Ajd ko skonta grešku ja mu cugu platim! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
Fight for the future begins on February 22
Za cugu ćemo se već dogovoriti. Ljudi smo, nismo političari. |
|
|
|
|
 |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
DA JE BILO ČOVJEKA S MUDIMA NE BI BILO PONOVLJENIH IZBORA! |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Iz koje si vukojebine ti ispao?
Pracenje politike? Ok, reci mi sto je kao oporbenjak uspio napraviti... Reci, nije bad. Ne pricam sada samo o Vrdoljaku, da ne bi neki mene shvatili osobno. Pricam o svima koji samo zele doci na vlast, a za ostalo ih boli kurac...
E da, odjebi! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
cane
|
Bravo Don Quijote! Imaš cugu slijedeći put kad se vidimo u Exu...  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
cane
|
E Essekeru bio si blizu. Al postoje 2 načina izražavanja datuma u engleskom jeziku. I vidi vraga pogodili su ga. Iako je ljepše za čuti ovu tvoju verziju. Al ni njihova nije pogrešna.
Al kao što si rekao ljudi smo i nismo političari, te za trud imaš i ti cugu slijedeći petak u Excaliburu! |
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Posto je cijeli slogan namjerno ostavljen da bude dvosmislen, ne mora biti netocan... Ovisi o kojem tumacnju pricamo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
pa ja smatram da član the označava točno određenu stvar, znači kada bi bilo recimo man with balls to bi bilo in general, a ovdje se radi o otočno određenom čovjeku sa točnom određenim loptama a ne bilo kojim!
to je po mome skromnom poznavanju |
|
|
|
|
 |
cane
|
A koje su to određene lopte?! Jel da bi to bile određene lopte morale bi se već prije spomenit u tekstu. To je po mom skromnom znanju. E sad da kažeš "He has The Balls to do that!", e onda znamo na šta misliš. A ovaj slogan je totalno neodređen, još slika sa loptama...
Sjećam se tog THE jerbo sam baš zbog nje dobio ocjenu manje u jednom testu u srednjoj. Pa mi je moja draga učiteljica objašnjavala taj jebeni THE.
A uostalom imao on The Balls ili ne ja za njega neću glasat. Davnih dana se ja izjasnih za pjesmu u ovom gradu... |
|
|
|
 |
grissom Ukupno postova: 266 Spol:  Nebitno
|
Kramer je na gradu nam Osijeku uspio uništiti sve one stranke u kojima je bio, a koje su se rastavljale, spajale, pretvarale i danas čeka kosku u obliku ambasadorskog mjesta - drugim riječima getaway iz močvare koju je uzgojio.
Šerif je uvijek tu, dijeta mu nije naškodila. Naprotiv. God help us.
SDP-ejci - bezbojni,neprepoznatljivi,kao nešto principijelni, ustvari fulali jedinu priliku što su imali. Nevjerodostojni i nesposobni.
HDZ-ejci su postavljanjem tamburaša na čelo kolone rekli što misle o mozgu glasača a i o svojim lokalnim stranačkim likovima.
O magistru i njegovim mjeračima kukuruza... uzalud je trošiti riječi.
Svi su se izredali na ovome Gradu, nešto baš nisam uživao, pa bi red bio da i
man with the balls dođe na red. Tko zna...
U svakom slučaju prije bih zaigrao basket sa Vrdoljakom, nego sa ovim:
[img=left]  [/img] |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
@eseker
ako nisi shvatio, danas ako ne znaš engleski, možeš raditi vrlo mali broj zanimanja, a kad vidim po državnim upravama da ljudi ne znaju beknit, a kamoli nešto na kompjuteru napraviti zato što nemaju osnove informatike a kamoli engleskog, pa se šlepaju preko svojih tajnica da im odrađuju takve poslove, to je onda sramota. Nije bitno što možda većina građana koja ne radi za grad i državnu upravu ne znaju engleski ili ga manje znaju, bitno je da oni koji su na položaju imaju takvo znanje. |
|
|
|
|
 |
 |
|