Autor |
Poruka |
ZIVKOZ Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Da li mi netko zna reći ako je to normalna stvar da jedno skidanje filma traje 10 - 11 sati ?
Ja upravo skidam sa Vuze |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ZIVKOZ je napisao/la: ›
Da li mi netko zna reći ako je to normalna stvar da jedno skidanje filma traje 10 - 11 sati ?
Ja upravo skidam sa Vuze
|
Možda nema puno seedera. |
|
|
|
Šta ti to znači seeder ?
Da li znaš koji dobar program za skidanje filmova a da ne traje danima ? |
|
|
|
|
|
Heroina9
|
Koliko se ja kužim u to, nije ti toliko bitan program (ja isto imam Vuze) već moraš dobro odabrati odakle i odkoga skidaš film. Što više imaš seedera(broj skinutog filma) prije će ti se film skiniti, ali isto tako moraš gledat da nema puno peerseva( broj koliko ljudi skida film). Znači seed i peers su ti dvije oznake koje ti pišu s strane pri odabiru filma, ispod njih pišu brojke. Znači u interesu ti je što više seedera i manje peerseva i to ti ovisi o brzini skidanja filma. Naravno ovisi i tvoja brzina od računala. |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Heroina9 je napisao/la: ›
Koliko se ja kužim u to, nije ti toliko bitan program (ja isto imam Vuze) već moraš dobro odabrati odakle i odkoga skidaš film. Što više imaš seedera(broj skinutog filma) prije će ti se film skiniti, ali isto tako moraš gledat da nema puno peerseva( broj koliko ljudi skida film). Znači seed i peers su ti dvije oznake koje ti pišu s strane pri odabiru filma, ispod njih pišu brojke. Znači u interesu ti je što više seedera i manje peerseva i to ti ovisi o brzini skidanja filma. Naravno ovisi i tvoja brzina od računala.
|
Ja se divim tvojoj strpljivosti i trudu i objašnjavanju eo kikoša
i još bi samo dodao da treba i podesiti program za skidanje i konekciju(e) i to je to |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
Puno Vam hvala na objašnjenju
Probat ću nešto od toga skombinirati, ako ne bit ću slobodna ponovno pitati za savjet |
|
|
|
|
|
|
Hej
evo mene ponovno
Sve znam ,,, dosadna sam za poludit , ali imam još jedno pitanje
Počela sam skidati jedan film gdje je bilo dosta tih seedera i pri kraju sam ostala bez ijednog i stalo mi je sve
Šta se radi u tom slučaju da li samo čekaš da se ponovno pokrene samo od sebe ili postoji neka druga caka ?
Hvala
Bok ! |
|
|
|
|
|
Frost
|
Šta se radi u tom slučaju da li samo čekaš da se ponovno pokrene samo od sebe ili postoji neka druga caka ?
|
Čekaš da se pojavi peer koji ima te djeliće koji tebi nedostaju. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
Znam da nemam pojma o skidanju filmova ali ko pita ne skita
Daj mi molim te reci pri skidanju filma kako znaš da li je to cijeli film ili je samo isječak ili što li već ?
Ja sam cijeli dan skidala jedan tobože film od 700 mb , pa se na kraju ispostavilo da traje svega 3 min |
|
|
|
|
|
Frost
|
Daj mi molim te reci pri skidanju filma kako znaš da li je to cijeli film ili je samo isječak ili što li već ?
Ja sam cijeli dan skidala jedan tobože film od 700 mb , pa se na kraju ispostavilo da traje svega 3 min
|
1. Pročitaš komentare
2. Pogledaš podatke o fileu
3. Pročitaš komentare
4. Skidaš od provjerenih imena (axxo, fxg, fxm, eztv itd.)
5. Pročitaš komentare
|
|
|
|
|
Heroina9
|
Ja sam cijeli dan skidala jedan tobože film od 700 mb , pa se na kraju ispostavilo da traje svega 3 min
|
Obavezno čitaj komentare šta drugi napišu koji su isto skidali film. Što bolje je da film ima više komentara, naravno pozitivnih. |
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Neznam napamet link za download filmova ali skinem u 6 sati preko 10 filmova i direktni download.
Kasnije pošaljem!
stagevu.com
divxcrawler.com
watch-movies-links.net
ugodnu zabavu |
Zadnja promjena: davorccc; 17.06.2009. 7:53; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ |
|
|
|
|
Hvala Vam svima puno
A ovaj link za skidanje što si napomenuo OČEKUUUUUJEEEEM to je više nego super
za 6 sati toliko filmova VAAAAUUUUU |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
davorccc je napisao/la: ›
stagevu.com
divxcrawler.com
watch-movies-links.net
|
ovo mi baš nije vrijedno pažnje. svašta se tu nakalemi i mahom su filmovi (bar ovi trenutni hitovi) snimani kamerom.download traje i do 6 h (bar meni na bnetu) |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Dobro, ima svega to je istina. Ali nađe se dobrih filmova s dobrom kvalitetom.
A za download meni skida brzo, imam t-com 2 mb/s. Ako ti je preko 1 sat da skida onda prekineš download, očito da je neka greška sa skidanjem tog filma. Meni se dogodilo 2 ili 3 puta.
stagevu.com - preferiram
Ako netko zna sličnu stranicu dobro bi došla.
Ugodnu zabavu!!! |
|
_________________ |
|
|
|
|
|