Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
iznenadio bi se koliki muškarci ne žele seks kad su s nekim u bilo kakvom tipu veze...
a kao, muškarci samo misle na to...malo morgen
|
kad naletiš na pogrešnog |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ne, nego je stvar da ne možeš naći savršenu osobu, može biti zvijer u krevetu, a varati te, tući, biti bezobrazan, neosjetljiv, materijalist, aljkav, piti i tko zna što sve ne. Koliko god voljela seks, radije ću biti i bez dovoljne količine nego bez ljubavi i nježnosti. I bez razumijevanja i poštivanja. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
Upravo tako. Imadoh prilike primijetiti da su žene u mnogo većim slučajevima više raspoložene za sex od muškaraca. Muškarac koji ima curu super raspoloženu za sex, a ne zna to iskoristiti, tj. nije sretan i zahvalan dragom Bogu što mu curu nikad ne boli glava, je budala i zaslužuje da se jedino i isključivo druži sa svojom prijom Desom.
|
Što raditi s takvim muškima osim ih duboko žaliti |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
Upravo tako. Imadoh prilike primijetiti da su žene u mnogo većim slučajevima više raspoložene za sex od muškaraca. Muškarac koji ima curu super raspoloženu za sex, a ne zna to iskoristiti, tj. nije sretan i zahvalan dragom Bogu što mu curu nikad ne boli glava, je budala i zaslužuje da se jedino i isključivo druži sa svojom prijom Desom.
|
Što raditi s takvim muškima osim ih duboko žaliti
|
Zašto ih žaliti, zaboga?? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dobro je to ševljenje...
Ja baš metio... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›
iznenadio bi se koliki muškarci ne žele seks kad su s nekim u bilo kakvom tipu veze...
a kao, muškarci samo misle na to...malo morgen
|
kad naletiš na pogrešnog
|
ima i u tome istine |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Frost
|
Zašto ih žaliti, zaboga??
|
Zato što ne znaju cijeniti curu kakvu imaju
Imat curu koja voli seks, ne stidi ga se i želi ga nešto češće, a odbit ju jer jednostavno "nemaš volje za to" ili radije šećeš kožicu sam je isto kao da si Bogu pljunuo u lice za takav dar |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Imat curu koja voli seks, ne stidi ga se i želi ga nešto češće, a odbit ju jer jednostavno "nemaš volje za to" ili radije šećeš kožicu sam je isto kao da si Bogu pljunuo u lice za takav dar
|
Da... |
|
|
|
|
insomnia
|
|
Imat curu koja voli seks, ne stidi ga se i želi ga nešto češće, a odbit ju jer jednostavno "nemaš volje za to" ili radije šećeš kožicu sam je isto kao da si Bogu pljunuo u lice za takav dar
|
No, pa ja apsolutno takve ne žalim.. A da je obratna situacija, curka sva neka stidljiva i šta ti ja znam, a on jadan ''trpi'' zbog nedostatka sexa, da li bi onda nju trebalo žaliti? Mislim da je tu stvar onoga da ne znaš koliko nešto vrijedi dok ne ostaneš bez toga. A žalosno je upravo to kad veze pucaju jer se nekome od partnera ''neda''. |
|
|
|
|
Frost
|
No, pa ja apsolutno takve ne žalim.. A da je obratna situacija, curka sva neka stidljiva i šta ti ja znam, a on jadan ''trpi'' zbog nedostatka sexa, da li bi onda nju trebalo žaliti? Mislim da je tu stvar onoga da ne znaš koliko nešto vrijedi dok ne ostaneš bez toga. A žalosno je upravo to kad veze pucaju jer se nekome od partnera ''neda''.
|
Krivo smo se razumjeli
Nije isto ako je cura stidljiva pa se možda (još) ne može psihički osloboditi i u potpunosti se prepustiti. Mislio sam na frajere koji imaju cure koje su sušta suprotnost tome, a radije se samozadovoljavaju nego da se posvete njima, ili im se "ne da". Ili ne znam što još |
|
|
|
|
insomnia
|
No, pa ja apsolutno takve ne žalim.. A da je obratna situacija, curka sva neka stidljiva i šta ti ja znam, a on jadan ''trpi'' zbog nedostatka sexa, da li bi onda nju trebalo žaliti? Mislim da je tu stvar onoga da ne znaš koliko nešto vrijedi dok ne ostaneš bez toga. A žalosno je upravo to kad veze pucaju jer se nekome od partnera ''neda''.
|
Krivo smo se razumjeli
Nije isto ako je cura stidljiva pa se možda (još) ne može psihički osloboditi i u potpunosti se prepustiti. Mislio sam na frajere koji imaju cure koje su sušta suprotnost tome, a radije se samozadovoljavaju nego da se posvete njima, ili im se "ne da". Ili ne znam što još
|
ne ne, ma razumjeli smo se mi.. samo ja kažem da takvog muškarca ne mogu žaliti.. žalim malo dijete u Africi, ali njega jednostavno ne mogu |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
1step2far
|
Znam brdo slučajeva gdje se muškarci žale kako im cura ili žena ne daje dovoljno p...., pa su nesretni. A ima slučajeva gdje muškarci imaju isprike ili osjećaju nekakav sram i nelagodu zbog toga pa izbjegavaju. A djevojek su opet raspoložene i vole seks, pa su one nesretne zbog toga. I koliko god se trudile ne davati tome toliku važnost jer su druge stvari važnije, ipak nije svejedno. Jer ne dobivaš ono što želiš i što voliš... Od osobe za koju si smatrao i smatraš da te voli i želi. |
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
Ja volim sex. Jaaako. Što sam starija sve više i više... u nekim godinama divno je biti žena... |
|
|
|
|
|
|
|