Frost je napisao/la (Pogledaj post): ›
htjedoh stavit Gustava... novopečena trudnica me pretekla
... Gustav mi je bio jedan od omiljenijih likova ....nego, ima onaj neki crtić - lik je izgledao kao Kvisko i govorio je nešto kao "tutn-čkčk-čk"....znam da je opis za riknit, ali možda netko znade
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Frost je napisao/la (Pogledaj post): ›
htjedoh stavit Gustava... novopečena trudnica me pretekla
... Gustav mi je bio jedan od omiljenijih likova ....nego, ima onaj neki crtić - lik je izgledao kao Kvisko i govorio je nešto kao "tutn-čkčk-čk"....znam da je opis za riknit, ali možda netko znade
...eh, Pluk u svemiru - to je taj, živijo ti men' @bezily 100 godina
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Ajoooj vata me nostalgija...e to su bili crtići, a ne ovo što današnja djeca gledaju...
Nego kako se nitko nije sjetio HE-MANA???? Čak smo i igračke imali i album sa sličicama
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
a grasko grad? a majstor fantac ?a onaaaaj... maxim maxim zlocest je, stalno gnjavi susjede i nitko nista ne moze... nesto... neznam kak se taj zvao a kapetan zaspan ? a kljukica kvaki? a gdje je jura ? a nogalo nogalo ? i onaj lik.. gospodar brzine ili tako nesto ? vozio je onaj brzi auto i imo je super pjesmu na pocetku al davno je to bilo, ko ce se vise sjecat...
joj zadnji je obecavam , necu vise razmisljat o tom.. kud otvori temu opce ludjak ! onaj o ljudskom tijelu i krvnim zrncima i borbama bakterija i onih dobrih u tijelu ?
hulk je napisao/la (Pogledaj post): ›
joj zadnji je obecavam , necu vise razmisljat o tom.. kud otvori temu opce ludjak ! onaj o ljudskom tijelu i krvnim zrncima i borbama bakterija i onih dobrih u tijelu ?
Kombiniram.....to ti je moje tijelo ili u orginalu la vie ili tako nešto,francuski baš ne znam,ali fenomenalan crtić, a imao je i tu obrazovnu crtu