Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
A da pitas Zagora Te Neja? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Gost
|
Postoji li neki dobar program koji pretvara knjige u audio. skinula sam par triala ali sve zvuči totalno mehanički znam da je teško očekivati osjećaje i razumijevanje teksta od jednog strane jednog računalnog programa, ali možda je netko naišao na dobru stvar. Unaprijed zahvaljujem. |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
gost je bila D |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
MojoPin Ukupno postova: 1 Lokacija: on the road Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Konkretno, tražim Ginsberga, Zorana Bognara i Carlosa Castanedu online...pa pomagajte ljudi
|
Znam, malo je zakašnjela poruka, no čitati Ginsberga nikada nije kasno.. lijepo je vidjeti da još netko cijeni tog genijalnog pisca. Evo link na kojemu na jednom mjestu možeš pronaći barem manji dio onoga što je stvorio poem hunter
I definitivno se treba pročitati Howl jer ovo je 50-a godišnjica od stvaranja tog genijalnog djela.. Uživaj u čitanju! |
|
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
|
|
|
054
Ukupno postova: 28 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Aries21
Ukupno postova: 6 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Ja sam sve svoje knige skidao s irca. Točnije
server: Undernet
kanal: #ebooks |
|
_________________ "But pain . , . seems to me an insufficient reason not to embrace life.
Being dead is quite painless. Pain, like time, is going to come on regardless.
Question is, what glorious moments can you win from life in addition to the pain?" |
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
ginsberga i ostalih možda ima na greylibu
inače su dobri za sf
www.greylib.ru |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
flatline je napisao/la: ›
ginsberga i ostalih možda ima na greylibu
inače su dobri za sf
www.greylib.ru
|
Ruski SF, najbolji SF (uz Raosa ;-)): http://www.rusf.ru/english/ |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
captain_banana
Ukupno postova: 106 Spol: Nebitno
|
Gost je napisao/la: ›
Postoji li neki dobar program koji pretvara knjige u audio. skinula sam par triala ali sve zvuči totalno mehanički znam da je teško očekivati osjećaje i razumijevanje teksta od jednog strane jednog računalnog programa, ali možda je netko naišao na dobru stvar. Unaprijed zahvaljujem.
|
Šta fali Microsoft Samu? |
|
_________________ Vidoviti Mile: Ko igra counter strike na pc-ju ide u pakao. Ljudi...igre se igraju na konzoli! |
|
|
|
captain_banana
Ukupno postova: 106 Spol: Nebitno
|
http://www.andrewsmcmeel.com/godsdebris/
Lijepa knjiga, ali oprez: Kreacionisti i fundamentalni kršćani mogu je krivo protumačiti, te lansirati odmazdu na kreatore ovog foruma . |
|
_________________ Vidoviti Mile: Ko igra counter strike na pc-ju ide u pakao. Ljudi...igre se igraju na konzoli! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kolko znam jedini način za audio je program za slijepe i slabovidne osobe Jaws |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
|
|