Katty je napisao/la: ›
Izvin'te sto zanemarih neka pitanja, evo ide odgovor.
|
Pocet cu misliti da je temperatura utjecala na tvoju temeljitost... ;-)
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koliko dugo kuhaju?! I, kad jedes tu rizu, jel' bude mljackava, uljepljena, ili odvojeno svako zrno?! Sto se kod njih smatra kvalitetno skuhanom rizom?! ;-)
|
Katty je napisao/la: ›
Kolegica kaze da se riza kuha oko 30 min. Druga kaze da stavi u rice cooker pa kad se isti automatski ugasi znaci da je gotovo.
|
Ok, ovo je odgovor na pitanje o duljini. Sad jos saznaj sto smatraju kvalitetno skuhanom rizom, imaju li uopce mjerilo kvalitete ili im je svejedno?!
30 minuta?! Hmmm... tvrda neka riza...
Citat: ›
Citat: ›
Kakav okus imaju te banane-povrce?!
|
Ne bih znala, nisam imala priliku probati.
|
Krajnje ti je vrijeme... Imas jedinstvenu priliku probati sva moguca voca i povrca, a ti sanjas sarmu... tctc... ;-)
Citat: ›
Citat: ›
Btw. ove dvije zenske osobe na prvoj slici su ti kolegice?!
|
Nisu, to su studentice iz ovdasnjeg AIESECa.
|
Hoce koja na praksu u HR?! ;-)
Kad smo vec kod toga, eto ti motiva za sljedece kolumne - srilanske zene (i muskarci), ovo-ono... ;-)