Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la: ›
Nećeš to nikada saznati (osim možda privatnim kanalima, što je otkrivanje poslovne tajne),
|
I kazneno djelo, dodao bih. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
I kazneno djelo, dodao bih.
|
Da, zaboravio sam to nadopisati |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la: ›
ipak se nije svijet protiv tebe urotio :O .. možda
|
Meni je promjenjena lozinka pa ne vjerujem da sam među njima,ako jesam još bolje no u isto vrijeme je na fejsu otvoren profil sa mojim imenom i prezimenom...previše slučajnosti rekla bih!
Frost:Polako se opraštam sa nadom da ću saznati tko je baš iz razloga koje si naveo no tko zna možda se taj netko sam izda...jednom!! |
|
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan... |
|
|
|
Frost
|
Možda će te ovaj incident potaknuti da promisliš koliko su ti osobni podaci zapravo bitni, pa ćeš se malo potruditi da ih bolje zaštitiš?
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
meduza_
|
Nemam ništa što bi mi moglo naštetiti,nikave brojeve računa,oib ili nešto slično,ali nije lijep osjećaj znati da je netko provalio u nešto što je moje osobno.Meni je to potpuno isto kao da mi netko gleda u novčanik,mobitel ili da mi prekopava po đepovima... |
|
|
|
|
Frost
|
Pa upravo zato se treba pobrinuti da tvoji privatni podaci i ostanu takvi. Nemam ni ja na mailu bogzna šta (mailove od profesora i asistenata s faksa i par osobnih korespondencija s prijateljima diljem svijeta), ali opet... sreća pa Gmail/Google, unatoč tome što nam skeniraju mailove isto misle pa imaju dobre opcije za osiguravanje maila i Google profila |
|
|
|
|
meduza_
|
Pouključivala sam sve živo pa se neću iznenaditi ako čak i ja ne uspijem ući na svoj mail |
|
|
|
|
Frost
|
a i to je lako moguće... dogodilo se već nekima |
|
|
|
|
meduza_
|
Haha e onda meni sigurno hoće
Eh pa to je bar znak da je zaštita dobra |
|
|
|
|
Frost
|
OK, ovaj tvoj smajlić me malo zabrinuo sad
nego, jesi proslijedila podatke onako kako sam ti napisao? |
|
|
|
|
meduza_
|
Eh..krivo odabaran
Nisam,evo odmah ću! |
|
|
|
|
Frost
|
Obavezno to napravi jer 99% ISP-ova ne tolerira takve radnje preko svojih linija. Počinitelj će u najboljem slučaju dobiti upozorenje, u najgorem tjedan (ili više) hlađenja od interneta |
|
|
|
|
meduza_
|
Evo jesam....jedva čekam da mi se netko požali da je ostao bez neta ili nešto slično |
|
|
|
|
Frost
|
Sjedi, 5 za trud |
|
|
|
|
meduza_
|
Još uvijek nema odgovora na mail koji sam poslala t-comu,odgovore li ikada? |
|
|
|
|