anakonda je napisao/la:
...tnx svima na čestitkama...Bazooka, odi na www.KBRjobs.com i tamo moraš ostaviti svoj CV i napisati na koja radna mjesta se želiš prijaviti, ali požuri jer je dosta već popunjeno...i to je jedini načini prijave...
Thnx na linku!
anakonda je napisao/la:
...a najgore je što sam u par izgovorenih riječi dobila taj posao...
Hm, gori im pod petama... Neka, bit' će još posla kad Iran dođe na red ;-)
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
...idem relativno brzo, početkom 3.mjeseca prvo u Houston na obuku od par tjedana, od tamo direkt na front......
...@bazooka, gori im pod petama samo za određene struke, vozače i FITovce uopće nisu primali, jer ih je već hrpa...ali električare, kraniste, administraciju itd. imaju kao manjak tamo...
...@leteći, imam taktiku: reći su svima da sam gej......(pa kad me u mraku dohvati neka debela krmačetina......)
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
btw, ogromna je razlika jeli baza u Afganistanu ili kak se piše Irak ili Iran ( uvijek me to muči). U Afgiću je još relativno ok na sjeveru ali dolje kod Paxistana je već vrlo vruće. O Iraque svi znaju da je rizik 500x veći nego u drugim misijama a to govori i dnevnica koja ovisno o poslu može biti od 120 do 500$, dok ti je u Afganistanu max150 $.
Puno sreće i drži se što dalje od amerićanskih vojnika i svega što je američko.
Rajnus je napisao/la:
Prestrasno.... I to sve za jebenu vizu za "bolju" buducnost...
...da, ali ako situacija tako nalaže, stisnem zube i pregrmim...