Ma nemoj?!

Totalno nije istina da osamnaestogodisnjaci imaju nedovoljno definiran sustav vrijednosti i da imaju nedovoljnu dozu samokriticnosti, (kao sto je napisano) NEKI se bahato ponasaju sto nije razlog da se svi osamnaestogodisnjaci stavljaju u isti kos. Uostalom, na cesti vidam dosta ljudi sa duplo vise godina koji se ponasaju rizicnije od (naglasavam) NEKIH osamnaestogodisnjaka. Osobno poznam dosta ljudi koji nemaju vise od 22,23 godine koji voze po propisima (citaj: P R A V I L N A voznja) sto bi znacilo da voze upravo onako kako se i treba voziti u Republici Hrvatskoj, a to sto se ''stariji'' ponasaju rizicnije, pretjecu kad ne bi trebali, parkiraju se gdje ne bi trebali, voze kako ne bi trebali (citaj: nepravilna voznja); to se ne gleda… tako da voznja je individualna stvar, a to sto netko ne vozi po propisima to je njegova osobna stvar koja nema veze sa godinama. Jer kao sto rekoh kako 'mladi' tako i 'stari' voze nepravilno. Stoga cemu generalizirati stvari da su svi mladi neodgovorni, bahati i najpametniji?!
A tko tako ne radi? ? ?
Tko kaze da je? ? ?
Tko kaze da nemaju?! Nisam rekao da su zavrsili pedagogiju, psihologiju ili bilo koji slicni studij, ali ovdje se instruktori prikazuju kao neuke osobe koje nisu sposobne raditi ono sto rade, sto OPET nije istina. A ne treba zakljucivati o necemu na temelju jednog subjekta, jer ako jedan instruktor svoj posao obavlja lose ne znaci da su svi takvi.
Ukoliko kazes svome instruktoru da nemas nikakvog predznanja o prometu, voznji ili/i automobilima, vjerujem da te nece niti jedan instruktor odmah voditi u grad. Mozda u podrucje smirenog prometa gdje prodje jedan automobil u sat vremena, gdje ces na miru imati mogucnost upoznati automobil na kojem ces se obucavati i kako krenuti sa vozilom sve dok ne steknes sigurnost u sebe tj. samopouzdanje za voznju u gradu. Stoga nemoj se nista bojati!
Eto da i ja nesto komentiram… dakle, nije istina da mladi instruktori nisu sposobni za obavljanje svoga posla, uostalom cemu to vec spometnuto generaliziranje?! Nedostatak godina ne znaci nuzno i nedovoljno iskustva u prometu. Nadalje, tvrdim da se posvecuje vise paznje na toleranciju tudih pogresaka i nije istina da ''svi mi znamo živcaniti kad netko drugi napravi grešku....al kad mi to napravimo....onda obicno bude....jeb ga…'', to mozda rade vozaci koji precjenjuju svoje sposobnosti, koji misle da mogu, a zapravo su jako daleko od toga sto je vrlo neodgovorno, djetinje i vrlo RIZICNO
To je mozda tvoje misljenje (mislim na komentar ''meni je bitno da je on kod mene položio....a to što ce iduci dan zaginiti na cesti.......nije moja stvar...''), ali definitivno nije misljenje vecine instruktora. Mozda neces vjerovati (ne bi me cudilo), ali neki instruktori vole svoj posao koji rade i daju sve od sebe da ga sto kvalitetnije i profesionalnije obave stoga takav instruktor nema misljenje 'ma samo da on meni polozi'..
Zbog kojeg tocno razloga bi se poligon trebao ukinuti? Poligon sluzi vjezbanju kandidata za stvarne uvjete u prometu, kao i vojno vjezbaliste. Tom tvojom konstatacijom bi se dalo zakljuciti da je i vojno vjezbaliste glupost, a zasto ne bismo poslali vojnike u realne uvjete… pa da, tamo ce tako i onako nauciti kako se sve radi, jel?

I kako to da se ''na cesti'' bocno parkiranje radi drugacije?! Putanja vozila je ista, vozilo mora bocno uci na prakirno mjesto imalo crta, metala , kisobrana ili bilo kojeg drugog sredstva za orijentaciju, e sad druga je stvar tko sto koristi ili ne koristi uopce. Voznja ''u rikverc'' – ne zelim ni komentirati. ''Naglo kocenje'' se radi na poligonu kako bi se izvjezbalo intenzivno zaustavljanje vozila u slucaju djeteta na cesti, crvenog na semaforu ili bilo koje druge situacije na cesti zbog kojeg ce biti potrebno intenzivno zaustaviti vozilo. Istina, moze se to sve vjezbati i u gradu, ali moze se i voziti bez vozacke, tj bez kompletne obuke kandidata. Bilo bi jos vise prometnih nesreca, bilo bi jos vise zrtava… Al' sto da se ide na polaganje kad se moze i bez toga.. jel tako?! Pa upravo zato da bi promet bio sigurniji, da naucimo ljude prometnoj kulturi i defenzivnoj voznji. Na poligonu je sigurnije izvoditi sve te radnje, uostalom strucnjaci u prometu su zakljucili da je bolje raditi te radnje na poligonu, ali ocito su Hrvati skloni potcjenjivanju tudeg rada, odluka i nacina na koji netko obavlja svoj posao. Jasno mi je da se ljudi definiraju kroz druge, ali tolika potreba potcjenjivanja mi nikad nece biti jasna!!!
Eto toliko od mene za sada!