Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ajwar je napisao/la: ›
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Poppy je napisao/la: ›
a de ljudi nemojte, pa ona je bolesna žena...
|
Neka ode lekaru, a ne pred fotoaparat...
Mozda ide u Ameriku da se leci?!
|
moraš ti biti najgori
|
Trudim se... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
ili još bolje montirat ju s Malnarom i njegovim biserima u emisiju, e to bi bilo zakon
|
pa, ona je i bila kod malnara! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
ili još bolje montirat ju s Malnarom i njegovim biserima u emisiju, e to bi bilo zakon
|
pa, ona je i bila kod malnara!
|
Doh, Damnit nisam znao! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
meni je baš simpatična. žena živi u svom svijetu i njoj je super! a super je i nama jer nam je komična.
btw. Circa, kad te gledam na avataru... mislim da si ti pravi muškarac za Novaljsku kraljicu! |
|
|
|
|
|
Circa
|
btw. Circa, kad te gledam na avataru... mislim da si ti pravi muškarac za Novaljsku kraljicu!
|
Ja sam kralj Slavonije!
Oboje smo plemenite krvi, samo je ona nesto zgodnija... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
btw. Circa, kad te gledam na avataru... mislim da si ti pravi muškarac za Novaljsku kraljicu!
|
Ja sam kralj Slavonije!
Oboje smo plemenite krvi, samo je ona nesto zgodnija...
|
vraga je zgodnija prije bi tebe opalio s tim brčinama nego nju, a pogledajte madež pored usne u stilu sindi kroford |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ja sam kralj Slavonije!
|
vraga je zgodnija prije bi tebe opalio s tim brčinama nego nju, a pogledajte madež pored usne u stilu sindi kroford
|
|
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
[quote="Circa"]
ajwar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Citat: ›
Kraljici Novalje obožavatelji neprestano šalju pisma, a bilo je i ponuda za brak. - Fanovi mi neprestano pišu tako da ponekad ni ne uspijem pročitati sva pisma. U posljednje sam vrijeme toliko zatrpana obvezama tako da nemam vremena za njih, kaže Dabo.
|
pogledajte kako sexy koka drzi sisure - objesulje da joj ne upadnu u gaće...
krasna je...
|
Oh Bože.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Circa
|
Mladjo je napisao/la: ›
|
Ja sam kralj Slavonije!
|
vraga je zgodnija prije bi tebe opalio s tim brčinama nego nju, a pogledajte madež pored usne u stilu sindi kroford
|
Jel bi mi ova nemoralna ponuda trebala laskat?
Neka, bolje ti udri po kraljici novalje da ja ne moram o tome razmisljat... |
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
16.9.2007, 10:26, Sydney, HINA
Žene idu u vojsku zbog besplatnog face liftinga
Žene se pridružuju australskoj vojsci, ali ne da bi se borile za svoju zemlju nego da bi dobile besplatni face lifting, pa čak i povećanje grudi.
Australska oporbena Laburistička stranka navodi da zahvati estetske kirurgije, koji idu na teret poreznih obveznika, pokazuju da je vlada izgubila vezu s vrijednostima zajednice."Već na prvi pogled povećanje grudi na račun poreznih obveznika dvojbena je praksa", rekao je glasnogovornik stranke za pitanja obrane Joel Fitzgibbon. On je dao tu izjavu nakon što je vojska potvrdila da je platila pripadnicama mornarice račune za povećanje grudi "više zbog
psiholoških nego fizičkih razloga".Vodeća estetska kirurginja Pamela Noon izjavila je da unatoč tome što živi od plastične kirugije misli da nije u redu da porezni obveznici plaćaju takve zahvate."Ljudi su zadovoljniji sobom nakon takvih zahvata i mi svi smatramo da ako smo zadovoljni sami sobom da tada i bolje radimo, ali meni stvarno nije jasno kako to može pomoći našoj vojsci, kako će joj to pomoći u obrani naše zemlje", rekal je Noon.
|
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|