Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
wastedbass je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne znam vidim dosta zajedljivih, toboz originalnih komentara, mislim da je bezveze ista komentirati osim da mi je zao da tudom krivnjom netko pogine RIP
|
Šteta. Što reći? Za moju pokojnu babu se nitko na nikakvim forumima nije raspisao... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
wastedbass je napisao/la: ›
ne znam vidim dosta zajedljivih, toboz originalnih komentara, mislim da je bezveze ista komentirati osim da mi je zao da tudom krivnjom netko pogine RIP
|
Zjedljiv? Zloban?
Zlobno je jedino sto se od necije smrti pravi vijest...
Zlobno je sto svakog dana ljudi ginu, a to nikoga ne zanima ako nisu "poznati"...
Zlobno je sto se OVAKVE stvari dogadjaju...
Narod smo voajera, licemjera i budala pa nam je i smrt "poznate" osobe senzacija...
Mene vise zanima kako je Ivan, forumas stradao na obilaznici, nas decko, dosta ljudi ga zna i osobno...
Trazio sam malo po index.hr i nisam nasao nista o njemu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
nek mu je laka zemlja, njemu i svima koji su poginuli/umrli |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
čula sam jučer za ona dva mala dečka koje je kamion pokupio...komaaa...strašno šta se u današnje vrijeme događa..ljudi ko da ne znaju vozit.... a za proeskog..isto to... počivali u miru.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Zjedljiv? Zloban?
Zlobno je sto svakog dana ljudi ginu, a to nikoga ne zanima ako nisu "poznati"...
Narod smo voajera, licemjera i budala pa nam je i smrt "poznate" osobe senzacija...
Mene vise zanima kako je Ivan, forumas stradao na obilaznici, nas decko, dosta ljudi ga zna i osobno...
Trazio sam malo po index.hr i nisam nasao nista o njemu...
|
a kako ti znas da to nikoga ne zanima na temelju cega , taj ultra pesimistican stav meni ne igra nikakvu ulogu, da li bih volio kad bi bila rijec o tvom nekom prijatelju koliko god on bio poznat(nije da sam covjeka znao osobno) da cujes neki zajedljiv satirican komentar na nekom forumu , to sto ti citas index.hr moja briga nije, objavili su svi mediji tu vijest , pa nije cudno sto ljudi komentiraju, znas forum sluzi za to, htio sam izraziti svoju brigu za ponasanje ljudi a dobijem nazad odgovor pesimisticnog tona i žala zato sto smrt tvojeg prijatelja nije objavljena u medijima ne razumijem sto zelis s time reći...o cemu je tu zapravo rijec ... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Zjedljiv? Zloban?
Trazio sam malo po index.hr i nisam nasao nista o njemu...
|
a kako ti znas da to nikoga ne zanima na temelju cega , taj ultra pesimistican stav meni ne igra nikakvu ulogu, da li bih volio kad bi bila rijec o tvom nekom prijatelju koliko god on bio poznat(nije da sam covjeka znao osobno) da cujes neki zajedljiv satirican komentar na nekom forumu , to sto ti citas index.hr moja briga nije, objavili su svi mediji tu vijest , pa nije cudno sto ljudi komentiraju, znas forum sluzi za to, htio sam izraziti svoju brigu za ponasanje ljudi a dobijem nazad odgovor pesimisticnog tona i žala zato sto smrt tvojeg prijatelja nije objavljena u medijima ne razumijem sto zelis s time reći...o cemu je tu zapravo rijec ...
|
Shefe, shvatio si moj post osobno, a nije bio usmjeren direktno tebi vec jadnom drustvu u kojem zivimo...
Ostavimo ljudima dostojanstvo, barem u smrti, a brinimo se o zivima...
Mislim da si me totalno krivo shvatio...
Koji ultra pesimistican stav? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
slazem se ma ovaj "Narod smo voajera, licemjera i budala pa nam je i smrt "poznate" osobe senzacija..."
ma ajd zanemari kad se otvori novi topic necu se sad tu prepirat na ovom |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
ma ajd zanemari kad se otvori novi topic necu se sad tu prepirat na ovom
|
A ovo su kao karmine? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
kakav pehist moraš biti da pogineš u touaregu!
|
Pa prije će poginuti u touaregu na autocesti negu u npr golfu. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
cuckovic
Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
nitko nije rekao da je bitniji. žalosno je kada bilo tko mlad izgubi život na bilo koji način. a to koliko ljudi gine na cesti postaje stvarno zastrašujuće.. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ali ispada da je bitniji jer vijest o njegovoj pogibiji zauzima mnogo više pozornosti i javnosti i "maloga" čovjeka od navedenih vijesti. Žalosne su smrti na cestama i krivnja se uvijek može prebacivati s jedne strane na drugu, od loših cesta, neprimjerenih brzina vozača, pijanih vozača, neadekvatan nadzor policije... Toše je poginuo i to će se još neko vrijeme spominjati. Zatim će biti godišnjice, skupljanja fanova i slično. Ovaj dječak će postati statistika. Motociklista će postati statistika. Vatrogasci su postali statistika. Njihova imena će većina zaboraviti i postat će samo brojke u crnoj ovogodišnjoj statistici... |
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
Zašto se na SVAKOM topicu netko mora zakačit? |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
kvakica je napisao/la: ›
Zašto se na SVAKOM topicu netko mora zakačit?
|
nitko se nije zakacio......to je sve rasprava |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
|
|