Autor |
Poruka |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dakle da citiram...
"Ukoliko ste mlađahna, zgođušna kandidatkinja, svakako izbjegavati AŠ Tornado. Jedan malo stariji instruktor, a mislim da je ujedno i vlasnik, je sexualno ugrožen, često dira kandidatkinje, konstantno aludira na sex te je vrlo neugodan."
Znači, odnosi se na starijeg instruktora koji je ujedno i vlasnik, dakle, nema generalizacije.
A istina je ta da si ti možda imala malo više sreće Pamela i da možda tebe nije dirao, niti ti slao smsove itd.
Prilično sam siguran da me moja legica nije lagala, a pokazalo se i da nije bila jedina kojoj je takvo ponašanje isntruktora neugodno.
Ne kažem, vjerojatno mnogim curama godi kad ih stariji muškarac mazi i dira, ali još uvijek postoje i one s nekim moralnim načelima. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Sve riječi hvale od odjučerašnjih forumašica sa jednim jedinim postom.
Napišite ime i prezime dotičnog gospodina i gotovo.
I ne vidim kako može ovo nenaškoditi cijeloj autoškoli ako je dotični i vlasnik. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Boost je napisao/la: ›
Dakle da citiram...
"Ukoliko ste mlađahna, zgođušna kandidatkinja, svakako izbjegavati AŠ Tornado. Jedan malo stariji instruktor, a mislim da je ujedno i vlasnik, je sexualno ugrožen, često dira kandidatkinje, konstantno aludira na sex te je vrlo neugodan."
Znači, odnosi se na starijeg instruktora koji je ujedno i vlasnik, dakle, nema generalizacije.
A istina je ta da si ti možda imala malo više sreće Pamela i da možda tebe nije dirao, niti ti slao smsove itd.
Prilično sam siguran da me moja legica nije lagala, a pokazalo se i da nije bila jedina kojoj je takvo ponašanje isntruktora neugodno.
Ne kažem, vjerojatno mnogim curama godi kad ih stariji muškarac mazi i dira, ali još uvijek postoje i one s nekim moralnim načelima.
|
Idući put kad optužiš nekoga raspitaj se malo o činjenicama.
Dakle postoje 2 vlasnika AŠ Tornado i oba su instruktori. Dakle ne možeš samo tako napasti ljude. I samo da znaš krivokletstvo je kažnjivo. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
legica22 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
ocrni ti čovjeka a niti si to vidio niti doživio....sve se svodi na to što je rekla-kazala legica, a naravno legice "nikada" ne lažu... |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Boost je napisao/la: ›
Dakle da citiram...
Ne kažem, vjerojatno mnogim curama godi kad ih stariji muškarac mazi i dira, ali još uvijek postoje i one s nekim moralnim načelima.
|
Idući put kad optužiš nekoga raspitaj se malo o činjenicama.
Dakle postoje 2 vlasnika AŠ Tornado i oba su instruktori. Dakle ne možeš samo tako napasti ljude. I samo da znaš krivokletstvo je kažnjivo.
|
JA nikoga ne optužujem, već samo prenosim ono što mi je rečeno. A rečeno mi je ono što je navedeno. To nije moj problem, već problem moje legice, a kako se pokazalo, i problem još nekih cura. |
|
|
|
|
|
KaktusDzek Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
Jel netko zna koji motor imaju u Argumentu za polaganje A kategorije? |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Četverotaktni! |
|
|
|
|
|
|
Stvarno si pametnjaković! Ajde odi na neku drugu temu skupljat postove |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
KaktusDzek je napisao/la: ›
Jel netko zna koji motor imaju u Argumentu za polaganje A kategorije?
|
Vespa 125. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
|
Jel to sigurno?
Pitam zato što sam čuo da je donesen novi zakon i da sad moraju imati baš motor za koju se kategoriju polaže - znači nekih 500cc |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
KaktusDzek je napisao/la: ›
Jel to sigurno?
Pitam zato što sam čuo da je donesen novi zakon i da sad moraju imati baš motor za koju se kategoriju polaže - znači nekih 500cc
|
Prije kojih mjesec dana sam ih zvala i pitala isto pitanjei rekli su mi da imaju vespu 125, ako se što mijenjalo najbolje ti onda njih nazvat pa pitati. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
|
|
|
|
deklok Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da malo podignem temu...
Zanima me koje su auto skole dobre cujem da je dobra AŠ Novak i instruktor Vlado? |
|
|
|
|
|
deklok Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Položio sve iz prve sve pohvale za AŠ Novak... |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Mene isto zanima gdje ići polagati vozački ispit bez bojazni od seksualnog ili bilo kojeg maltretiranja?
ajmo, sve preporuke su dobro došle... |
|
|
|
|
|
|
|