Autor |
Poruka |
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
KittyCatIvy je napisao/la: ›
'beš frajera koji me ne odvede na pivo pub.
|
jel to podrazumjeva da ga i on mora popit ?? |
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
KittyCatIvy je napisao/la: ›
'beš frajera koji me ne odvede na pivo pub.
|
a sad još i u skupi pab...baš si izbirljiva...
|
Ma nisam.. to sam samo htjela reci da zena koja pije pivo ne podrazumijeva lajavu prljavu bezubu rokericu.. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Boost je napisao/la: ›
Ja sam valjda staromodan pa volim ženstvene žene koje nisu galamdžije, koje drže do sebe, koje ne koriste riječi "kurac, pička, mater ovo ono"(barem ne stalno), a kada curka nateže iz boce automatski imam dojam da dotična cura ima prethodno navedene osobine, što, dakako, ne mora biti istina, ali često jest.
|
Ja sam ženstvena i kad pijem pivo od pola litre. To uopće nema veze s "držanjem do sebe" i izražavanjem. Previše predrasuda. |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
pivo je prehrambeni proizvod... kao da gledaš čudno curu koja jede milku |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
-nella-
|
audiworld je napisao/la: ›
pivo je prehrambeni proizvod... kao da gledaš čudno curu koja jede milku
|
Hahahah bravoooo... |
|
|
|
|
|
DjSNOW
Ukupno postova: 72 Spol: Nebitno
|
Zna se šta cure trebaju držati u ruci a nije pivo heheh )) |
|
|
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
-nella- je napisao/la: ›
Ja sam valjda staromodan pa volim ženstvene žene koje nisu galamdžije, koje drže do sebe, koje ne koriste riječi "kurac, pička, mater ovo ono"(barem ne stalno), a kada curka nateže iz boce automatski imam dojam da dotična cura ima prethodno navedene osobine, što, dakako, ne mora biti istina, ali često jest.
|
Ja sam ženstvena i kad pijem pivo od pola litre. To uopće nema veze s "držanjem do sebe" i izražavanjem. Previše predrasuda.
|
Hrabra izjava, no mislim da je ženstvenost subjektivna, i nekome možda ČAK i nećeš biti ženstvena
Možda zbog flaše u ruci..možda zbog izražavanja... |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
Curica je napisao/la: ›
Sto ako nateze iz boce?
vjerujem da su misljenja sarolika! da cujem!!!! ili
|
|
Zadnja promjena: silence; 28.10.2011. 21:25; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
-nella-
|
|
Ja sam ženstvena i kad pijem pivo od pola litre. To uopće nema veze s "držanjem do sebe" i izražavanjem. Previše predrasuda.
|
Hrabra izjava, no mislim da je ženstvenost subjektivna, i nekome možda ČAK i nećeš biti ženstvena
Možda zbog flaše u ruci..možda zbog izražavanja...
|
Da se ukusi razlikuju znaju i vrapci na grani i to ovdje nije tema.
Tvoja izjava se da većina žena koje piju pivo iz boce izražava sa "kurac, pička" i sl, također je "hrabra", pokazuje kako stereotipi i predrasude još uvijek u velikoj mjeri valdaju našim mentalitetom.
To je isto k'o da ja kažem da je svaki dečko s dugom kosom narkoman; ajde - skoro svaki.
Bezveze. |
|
|
|
|
|
|
Kao što napisah, to NE mora biti istina
No, bilo kako bilo, pohvala za ovaj kulturan, nefrustriran te nevulgaran ogdovor |
|
|
|
|
|
-nella-
|
Kao što napisah, to NE mora biti istina
No, bilo kako bilo, pohvala za ovaj kulturan, nefrustriran te nevulgaran ogdovor
|
Moji odgovori su uvijek (ajde, skoro uvijek) kulturni i nevulgarni.
Ja se jako trudim ne trpati ljude u stereotipe "rekla-kazala" već upoznati pa donijeti svoje mišljenje i zaključak. Tako je jedino ispravno. |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
|
|
Možda zbog flaše u ruci..možda zbog izražavanja...
|
Da se ukusi razlikuju znaju i vrapci na grani i to ovdje nije tema.
Tvoja izjava se da većina žena koje piju pivo iz boce izražava sa "kurac, pička" i sl, također je "hrabra", pokazuje kako stereotipi i predrasude još uvijek u velikoj mjeri valdaju našim mentalitetom.
To je isto k'o da ja kažem da je svaki dečko s dugom kosom narkoman; ajde - skoro svaki.
Bezveze.
|
nevezano za ovu temu, ali evo primjera kako se izražavaju žene koje piju pivo i tvrde da su ženstvene i pristojne... a ovo nije jedini primjer ovakvog ženstvenog izražavanja, no najnoviji svakako jest...
Proćitala članak - kao da sam ga ja pisala.
Živaca nemam čitati sve komentare, došla sam do pola. Ali eto da kažem svoje mišljenje.
Serem se na papu i cijeli taj cirkus koji plaćamo i mi koje nas boli kita za boga, vjeru i ostale pizdarije i serem se na sve vas koji pljujete po svima koji su protiv nečega što je vama sveto. Koji svako drugo mišljenje zovete sotonizmom. Ovce ispranih mozgova. Fuj.
|
|
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
|
Tvoji odgovori su uvijek (ajde, skoro uvijek) nekulturni i vulgarni.
Ima ovdje pojedinaca koji se uvijek ističu nekakvim pisanjem.
Glavna stvar po kojoj tebe pamtim je nekultura, vulgarnost uz dozu nadrkanosti...i prilično savršeno mi se uklapaš u stereotip žene ispičuture. |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja sam ženstvena i kulturna, a pijem pivo... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|