Autor |
Poruka |
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
trust me.. nisam se još probudio pored/u blizini cure a da mi nije bila privlačnija nego večer prije.. malo sam specijalan ha |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Onaj pomalo "geek" izgled... |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
plahutarka
Ukupno postova: 36 Lokacija: Austin, Texas Spol: Nebitno
|
hipster geekovska kombinacija |
|
_________________ It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society... |
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Pali me da je jebeno svoj, pa makar to ne bilo nesto sto bi ja nuzno odabrala, ali da to jednostavno dobro nosi, da ga ne jebe sta tko misli ili hoce. Onaj buntovnicki stav, ako cu pusit cigaru pusit cu neovisno o tome sto moja cura misli. Ali generalno, izlizane trapke, istrosene starke, ofucana majica, duza kosa u repu ili dredovi, ili kraca kosa ali razbarusena, da nije nizak, da ima izrazene obrve i oci i zlocesti osmijeh. <3 |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jess. Ja imam izrazene obrve i ofucanu majicu. Sad ti se mogu upucavati itd. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
catwoman Ukupno postova: 32 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pali me frajer kojeg s vremena na vrijeme budim u 4 ujutro, iz noćnog izlaska, porukom u kojoj piše 'sex?', a on uvijek odgovori ' '
Odma mi bude toplo oko srca...i nečeg drugog |
|
|
|
|
|
makijato Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
catwoman je napisao/la: ›
Pali me frajer kojeg s vremena na vrijeme budim u 4 ujutro, iz noćnog izlaska, porukom u kojoj piše 'sex?', a on uvijek odgovori ' '
Odma mi bude toplo oko srca...i nečeg drugog
|
pa nije valjda da ima muškaraca koji bi na to odgovorili s ne????? :-0 |
|
_________________ Svi imaju pravo na moje mišljenje |
|
|
|
malena_os
Ukupno postova: 245 Lokacija: tu negdje Spol: Žensko
|
tetovaže... naravno ne neke gluposti... rupice na obrazima... čvrsta guza mmmm.... neki mali ožiljak koji odaje da je bio zločesti dečko... |
|
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno... |
|
|
|
malena_os
Ukupno postova: 245 Lokacija: tu negdje Spol: Žensko
|
i lijepo oblikovani bicepsi.... jaooooo...... |
|
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno... |
|
|
|
catwoman Ukupno postova: 32 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
makijato je napisao/la: ›
catwoman je napisao/la: ›
Odma mi bude toplo oko srca...i nečeg drugog
|
pa nije valjda da ima muškaraca koji bi na to odgovorili s ne????? :-0
|
Nadam se da nema |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
nije da me pali ali obožavam čupavu, kovrčavu, valovitu kosu..tj sve sto nije ravno ko metla |
|
|
|
|
|
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
Humm. Mozda je klisej, no lijepu facu prvo primjetim, a tek onda sve ostalo. Takodjer preferiram neke crnke/goticarke, iako nije toliko bitno |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Musava seljančica koja sjedi na seoskom platonu prepunom stajnjaka... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
@malena_os ti tražiš nekog ratnog veterana? ožiljak od metka, tragovi mučenja:-D
ja imam ožiljak:-D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
mali od čače je napisao/la: ›
nije da me pali ali obožavam čupavu, kovrčavu, valovitu kosu..tj sve sto nije ravno ko metla
|
Ima jedna teta što radi u Hervisu, po tvom i mom ukusu što se toga tiče |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|