Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...eh, baš to...ali opet s druge strane, pod utjecajem alkohola, zmijski jezik mi je još duži, a otrov jači... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
.....otrov djeluje samo ako ugrizeš na pravo mjesto..... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Dolazim,punoljetna već duže vrijeme. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
I ja dolazim isto... punoljetan evc krace vrijeme...
nego ela, odi se ti polako spremaj, jer poznavajuci zene, treba im podosta vremena da se spreme... pa reko da ne bi zakasnila... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
....da li se to može dokazati na neki nacin.....ne bi volio završiti u zatvoru zbog druženja sa maloljetnicama....u alkoliziranom stanju..... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
....da li se to može dokazati na neki nacin.....ne bi volio završiti u zatvoru zbog druženja sa maloljetnicama....u alkoliziranom stanju.....
|
haha pa neznam za dokaz ali tu smo negdje po punoljetnosti ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tamna strana
|
.....još ako i visina odgovara.....castim te pivom.... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
danas je 28-i.
ži ja sam pripit... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ela
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ela
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
eeee... onda cete same morati dolaziti do nas, posto cemo biti u drugom stanju... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_rlol.gif) |
|
fuck you man čovječe |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|