Autor |
Poruka |
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol:  Žensko
|
Bubalo sada ima sudbinsku šansu riješiti se "mentora" matorog Glavaša i svih starih političara adezeovaca i komunjara i okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri te postati moderan europski političar bez ružnih repova.
Poštenje i čast trebali bi mu biti lajtmotivi kroz cijelu karijeru,a pošto je mlad može stvarno "pucati visoko".
|
Potpisujem. A ti tenjac, malo si skrenuo i sa uma a i sa teme, idi na temu gdje se o takvim stvarima raspravlja i ne postaj vise ovdje jer il zivis u oblacima ili jednostavno nisi pri sebi bas. |
|
|
|
|
 |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ništa posebno a niti zahtjevno, očekujem da će popraviti kvalitetu života mladima a i ostalim građanima grada Osijeka te da će grad očistiti od takozvanih lopova i osoba koje su nas dovele do ovoga gdje smo danas. |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
hyppolita
|
Šta ti čovječe već danima pokušavaš reći ?
Jel znaš ti sam uopće šta pričaš i što znači totalno fulanje teme jebote?? |
|
|
|
 |
hyppolita
|
Možda, ali nakon što se on pobrine za sebe, možda mi onda dođemo na red.... ali možda. Ja se majke mi toplo nadam da ćemo doći i da ćemo dočekati  |
|
|
|
 |
MissTake
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
ja se ne nadam, previše sam toga vidjela tak' da ... kontam si skupit krpe i za Dubai, tamo se obećava mnogo i dobiva mnogo
|
...da!!! ...i pošalji neku razglednicu od tamo...  ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
hyppolita
|
čekaj... možda dobiješ na lotu pa će ti biti i ovdje fino... samo nemoj dugo čekati  |
|
|
|
 |
MissTake
|
ne znam kako da dobijem na lotu, kad odbijam izvršavati bilo kakve uplate koje se odnose na lutriju, kladionice i ostale vidove brze i lake zarade
ali, možda naletim na listić s dobitnom kombinacijom kojeg je vlasnik slučajno izgubio. osim toga uvijek ostaje dobar stari plan o bogatoj udaji  |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
hyppolita
|
Ajoooooooooj... visoko pucaš... |
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nisu, vjeruj... On je simpa & mlad. Što bi drugo primijetili?!
Ovo je tipično za njega: ne otvara teme u kojima nije na svom terenu. Zna koliko je investirao i postigao u Županiji. Nema on te odlučnosti ( a niti samostalnosti, a niti veza i relacija koje su potrebne) da bi nešto značajnije pokrenuo. |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nisu, vjeruj... On je simpa & mlad. Što bi drugo primijetili?!
Ovo je tipično za njega: ne otvara teme u kojima nije na svom terenu. Zna koliko je investirao i postigao u Županiji. Nema on te odlučnosti ( a niti samostalnosti, a niti veza i relacija koje su potrebne) da bi nešto značajnije pokrenuo.
|
odlicno, a tipicno za sve ostale je da daju obecanja koja nemogu ispunit
mi smo ovce, a ne ljudi, rade bi culi sta sve ce se radit taman da nam obeca da cemo kolonizirat mjesec
sta da covjek obeca ima 55mil deficita boze moj |
|
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
zato je sharonin poglavnik obećao pa su mu i veze bile đabe  |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Sharonin poglavnik je trenutačno (nažalost) isti koji i tebi - ako živiš u Osijeku, dakle Bubalo. Naravno, protiv njezine volje, ali - to je demokracija... Otrpit će ga nekako, kvragu - pa i vi ste patili do sada i preživjeli. |
|
|
|
|
 |
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol:  Muško
|
Ako nakon uhljebljena stranačkih kadrova i davanja poslova sponzorima ostane novaca i volje volio bih ovo:
- spajanje strossmayerove ulice sa europskom avenijom u oba smijera
- regulacija "butre"
- javni wc
- kontakt policajci (ne znam di su nestali)
- poticaji i olakšice za poduzetnike
- premještanje rappera sa glavnog trga
- parking kod bolnice
- i na kraju da se izvuče koji dinar iz eu fondova |
|
|
|
|
 |
 |
|