Ako je pijan teško da će bit nervozan... a kad je pijan samo mu se teže diže i to je to... ili ga nisi digla ili mu je stvarno jako mali. U svakom slučaju sretno... heeheh
Mislim da alkohol ne utjece na veličinu, no amfetamini DA. Sta znas, mozda se momčić popravio prije tebe. :/
Alkohol ce dovesti do toga da nakon 4, 5 sati makljanja, odgodimo kraj za sutra. lol Dize se i na najmanji povjetarac. haha
Vjerojatno se radi o mladiću u dvadesetima, pa ono, ako sada ima problemčić sa erekcijom, nebih mu bio u kozi sa pedeset. :/ A ako je bio nervozan, tjeraj ga u kurac, nije ni za j***t ni za kući odvest.
Slazem se s Manicheom. Provjeri ga u punoj erekciji. Btw, neki imaju kitu ko magarac, pa i dalje neznaju sto bi s njim.
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili!
Draga moja mislim da je dijagnoza najgora moguća.A to je da je mali i tu nema pomoći.Gle ako mu se sviđaš diže mu se sigurno u punu veličinu bez obzira na pijanstvo naravno ako nije mrtav pijan .Kad je frajer pijan može veslati jako dugo jer mu je problem svršiti ali penis je obično u punoj veličini. Uglavnom jako malo kalira zbog pijanstva i to je to.Bojim se da češ morati naći veći broj ako želiš dobar sex.
avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): ›
, neki imaju kitu ko magarac, pa i dalje neznaju sto bi s njim.
Yessssssss........no na internetu svi u najmanju ruku imaju ili traže vatrogasna crijeva.....neznam samo kolike bi ženske trebale biti za te silne centimetre....al dobro....već milijun puta prožvakano jel bitna veličina....bitno je sve......uostalom nije smisao sexa samo naprijed-nazad pa ko prvi gotov.....ima tu puno, puno više......no ima i frajera kojima je filing ko da guraju hrenovku u hodnik pa što bi oni trebali reći.........dakle.......curin seksualni život...........pa kako god ona želi.....
I da, alkohol utječe na erekciju....to je činjenica...samo u kolikoj mjeri ovisi o količini koja je konzumirana.....ali utječe...
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima
Burning Times je napisao/la: ›
Pa prvo, pod utjecajem alkohola hidraulika ne radi tako da nije moglo bit nista od akcije ni da je htio, ali i ovisi koliko ste popili...a nista preostaje ti da ga uhvatis trijeznog i temeljitp ispipas situaciju, ali ovaj put u mraku
ma kakva hidraulika... to uvijek radi... al u slučaju pijanstva bosh pumpa šteka... XD
Pa kad imam tlinajst. Morala sam tebe doći pitati kad si tako pametan.
Pa ako imaš i toliko....dobro je........jer ovo pitanje je tu negdje....u tom rangu...
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......