Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@sebastian, potpuno se slazem s tobom kad je u pitanju razbijanje boca i galama cijelu noc, ali ne mozes reci da je u Europskoj aveniji to stalna pojava. Da je takav prigovor napisao netko tko zivi oko parkica gdje ekipa cucla na klupi - jos bi imalo smisla. Ne sjecam se da sam ikada vidio ili cuo da se cetvrtkom, petkom ili subotom ekipe okupljaju i cugaju na klupama po Europskoj aveniji (mozda sam u krivu).
Koliko sam uspio shvatiti, tebe je izivcirala tocno odredjena svadja nekih osoba. Da, ti ljudi vjerojatno nisu imali obzira prema okolnim stanarima, ali opet - je li to neka redovita pojava?! Rjesavaju li svi zaljubljeni parovi svoej probleme pod tvojim prozorom da su doista potrebni policajci koji bi takve parove utisavali?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
sebastian Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
Nije mene iživcirala točno određena svađa nekih osoba nego već godinama KRETENI PROLAZE Europskom avenijom,pijani pjevaju u 4 ujutro,svađaju se , razbijaju boce i tako od četvrka od nedjelje ujutro.Nama je gore nego onima pored parkića,jer se ti oko parkića ranije pokupe i odu negdje drugdje,a ovdje horde pijane balavurdije prolaze čitavu noć
Leteci mungos je napisao/la: ›
@sebastian, potpuno se slazem s tobom kad je u pitanju razbijanje boca i galama cijelu noc, ali ne mozes reci da je u Europskoj aveniji to stalna pojava. Da je takav prigovor napisao netko tko zivi oko parkica gdje ekipa cucla na klupi - jos bi imalo smisla. Ne sjecam se da sam ikada vidio ili cuo da se cetvrtkom, petkom ili subotom ekipe okupljaju i cugaju na klupama po Europskoj aveniji (mozda sam u krivu).
Koliko sam uspio shvatiti, tebe je izivcirala tocno odredjena svadja nekih osoba. Da, ti ljudi vjerojatno nisu imali obzira prema okolnim stanarima, ali opet - je li to neka redovita pojava?! Rjesavaju li svi zaljubljeni parovi svoej probleme pod tvojim prozorom da su doista potrebni policajci koji bi takve parove utisavali?!
|
|
|
_________________ Bistri ljudi raspravljaju o idejama, prosječni ljudi o onome što se svakodnevno događa, neobrazovani ljudi raspravljaju o drugim ljudima |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
sebastian je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nije mene iživcirala točno određena svađa nekih osoba nego već godinama KRETENI PROLAZE Europskom avenijom,pijani pjevaju u 4 ujutro,svađaju se , razbijaju boce i tako od četvrka od nedjelje ujutro.Nama je gore nego onima pored parkića,jer se ti oko parkića ranije pokupe i odu negdje drugdje,a ovdje horde pijane balavurdije prolaze čitavu noć
Leteci mungos je napisao/la: ›
Koliko sam uspio shvatiti, tebe je izivcirala tocno odredjena svadja nekih osoba. Da, ti ljudi vjerojatno nisu imali obzira prema okolnim stanarima, ali opet - je li to neka redovita pojava?! Rjesavaju li svi zaljubljeni parovi svoej probleme pod tvojim prozorom da su doista potrebni policajci koji bi takve parove utisavali?!
|
|
E da je tako, već bi se netko bunio žešće, a nebi ti sad došao jadan sav nasekiran i plakao tu po forumu. Zovi svaku večer policiju pa će im dopizdit i slati će češće patrole avenijom a ne tu kukati na forumu i glumit žrtvu. Molim te.. Ili se preseli u Ičiće. |
|
|
|
|
|
|
E da je tako, već bi se netko bunio žešće, a nebi ti sad došao jadan sav nasekiran i plakao tu po forumu. Zovi svaku večer policiju pa će im dopizdit i slati će češće patrole avenijom a ne tu kukati na forumu i glumit žrtvu. Molim te.. Ili se preseli u Ičiće
JA SAM NA 2 ADRESE ALARMIRAO VEĆ POLICIJU I TO NA REPUBLIČKOJ RAZINI , A NE LOKALNOJ, jer očito je da ona na lokalnoj razini nije ništa |
|
_________________ Bistri ljudi raspravljaju o idejama, prosječni ljudi o onome što se svakodnevno događa, neobrazovani ljudi raspravljaju o drugim ljudima |
|
|
|
|
učinila do sada |
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
u pravu je covjek..
nije to nikakva urbana uobicajenost..ta buka i divljanje..
to je seljacenje, primitivizam i neotesanost..
nisu svi manualni radnici pa da spavaju kao zaklani.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
tu u osijeku mora da su najgora djeca na svijetu |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
dajte im poso pa će spavat u to doba. govorim o ovima s završenim školama jel |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Ovome gradu su DRASTIČNO PALI KRITERIJI u SVAKOME POGLEDU.Tamo gdje mačka spava,miševi kolo vode. Ja se sjećam kako je Osijek prije izgledao: nije bio izgrađen kao sad,ali nije bilo ni hrpe kretena koji su provodili svoju strahovladu idiotizma, oni su se sakrili i nisu mogli doći niti do izražaja...uostalom kao što je Maniche rekao, NA KRIVOME FORUMU SAM gdje balava raja u majoritetu ugl.pije po noći , pa joj nije jasno kako to da ne mogu lajati nekome isprod prozora kad su u punoj snazi u 4 ujutro
|
E vidiš..tu ti do izražaja dolaze paradoksi u razmišljanju djela ekipe ovdje..
jer, iako su veliki borci protiv "šabanizacije grada" i smeta im nečiji glazbeni ukus, kad je riječ o banalnim stvarima poput odgoja i normalnog ponašanja, pokažu koje su zapravo šabančine.
@pokušaj zajedno sa ostalim stanarima zgrade(ako si u zgradi) napisat peticiju i zahtijevati od MUP-a da pojača kontrole. |
|
|
|
|
|
rori 1
Ukupno postova: 206 Lokacija: sasvim blizu Spol: Žensko
|
E moj Sebastian potpuno te razumijem i znam što su pijani kreteni koji urlaju od ponoći do 5-6 ujutro od četvrtka do nedjelje.Stanovala sam pored Oks-a na Vukovarskoj .To je bila katastrofa doslovno svakih petnaestak minuta neko novo sranja pod prozorom ili se povraća ,svađa,tuče,pjeva razbija .... Uglavnom užas .Nisam sigurna da tome ima kraja i pomoći jer koliko vidim i ovdje ima pametnjakovića koji to ne kuže i uspoređuju tramvaje i promet sa bukom koju proizvode pijani kreteni.Tu usporedbe nema.Sva sreća prodala sam taj stan između ostalog i zbog neimanja noćnog mira i kupila kuću u slijepoj ulici i sad napokon spavam.Žalosno je da ljudi u svojim domovima nemaju mira niti noću. |
|
|
|
|
|
|
Učinio sam i puno više ;-) ...dao sam si truda i da drugi saznaju što se zbiva u Osijeku
maniche je napisao/la: ›
Ovome gradu su DRASTIČNO PALI KRITERIJI u SVAKOME POGLEDU.Tamo gdje mačka spava,miševi kolo vode. Ja se sjećam kako je Osijek prije izgledao: nije bio izgrađen kao sad,ali nije bilo ni hrpe kretena koji su provodili svoju strahovladu idiotizma, oni su se sakrili i nisu mogli doći niti do izražaja...uostalom kao što je Maniche rekao, NA KRIVOME FORUMU SAM gdje balava raja u majoritetu ugl.pije po noći , pa joj nije jasno kako to da ne mogu lajati nekome isprod prozora kad su u punoj snazi u 4 ujutro
|
E vidiš..tu ti do izražaja dolaze paradoksi u razmišljanju djela ekipe ovdje..
jer, iako su veliki borci protiv "šabanizacije grada" i smeta im nečiji glazbeni ukus, kad je riječ o banalnim stvarima poput odgoja i normalnog ponašanja, pokažu koje su zapravo šabančine.
@pokušaj zajedno sa ostalim stanarima zgrade(ako si u zgradi) napisat peticiju i zahtijevati od MUP-a da pojača kontrole.
|
|
|
|
|
|
|
Zašto to ne bi lijepo radili u kafiću/discu/restoranu? Zato što bi ih izbacili van...a vani ih nitko ne kontrolira...naravno ne mislim da treba uvesti strahovladu i policijski sat,ali mistim da se tu pokušava DISKREDITIRATI NORMALAN OBRAZAC PONAŠANJA i da sa te strane do sada u Osijeku nije postojala kritična masa ljudi koja bi više utjecala na to da se ta "digresija" ispravi...nitko mi ne može reći da nešto što nikada nije bilo normalno je sada odjednom postalo normalno...
rori 1 je napisao/la: ›
E moj Sebastian potpuno te razumijem i znam što su pijani kreteni koji urlaju od ponoći do 5-6 ujutro od četvrtka do nedjelje.Stanovala sam pored Oks-a na Vukovarskoj .To je bila katastrofa doslovno svakih petnaestak minuta neko novo sranja pod prozorom ili se povraća ,svađa,tuče,pjeva razbija .... Uglavnom užas .Nisam sigurna da tome ima kraja i pomoći jer koliko vidim i ovdje ima pametnjakovića koji to ne kuže i uspoređuju tramvaje i promet sa bukom koju proizvode pijani kreteni.Tu usporedbe nema.Sva sreća prodala sam taj stan između ostalog i zbog neimanja noćnog mira i kupila kuću u slijepoj ulici i sad napokon spavam.Žalosno je da ljudi u svojim domovima nemaju mira niti noću.
|
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Ja jednostavno ne razumijem da policija ne može uvesti reda. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|