agape007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Žena je pismena, odličnog stila, bogatog vokabulara, svakidašnjih (osječko-kolumnističkih) tema koje je prilagodila uhu prostora u kojem se ovaj tekst nalazi (odnosno čitatelja ovoga portala). Ne razumijem čemu toliko mržnje, crnila, otrova usmjerenog prema ljudima koji nešto rade i rade to DOBRO, rade to s elanom, rade to na način da bismo svi od njih mogli nešto naučiti. Konstruktivne kritike ovdje nema, a način na koji vidimo/čitamo svijet - uvijek govori o nama samima.
Ovo je jedna iznimno talentirana žena, nadam se samo da je dovoljno pametna da svoj talent upregne u umjetnost, a ne rasipa ga na primanje srcu "kritika" koje su zapravo samo odraz onoga tko tako zdušno i rado "kritizira".
|
nu konstruktivne kritike u tvom postu, sve frca i iskri, a otrova ni od korova
hajde ti meni onda lijepo svoju floskulu "odličan stil", koju si primijenila na misliličin uradak, potkrijepi
konkretnim primjerima, analizama i pojašnjenjima - zamisli si da sam ja srednjoškolka kojoj upravo ti trebaš
argumentirano objasniti zašto je ovaj tekst
"odličnog stila". usput možeš srednjoškolki (tj. meni) objasniti i zašto je potpuno bezveze koristiti floskule u kritičkom osvrtu na neki tekst.
odakle ti znaš da je autorica "iznimno talentirana žena"? koliko si njezinih uradaka pročitala? mogu dobiti linkove na njih, da ih i ja pročitam i da prestanem biti ispunjena "mržnjom, crnilom i otrovom prema ljudima koji nešto rade" (pretpostavljam da to implicira da ja osobno ništa ne radim, a i ono što radim izgleda radim očajno loše - ili ti možda nemaš pojma što pišeš?)?