Autor |
Poruka |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ima ima ako se sjećaš logike iz srednje škole
|
ja se svega sjećam, ali ni s tom logikom tvoj zaključak nema nikakve veze... ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
nemam sad vremena. kava me čeka...
ali mogu ti objasniti nekom drugom zgodom...na kavi... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ja mislim da je šiiiila dobro zaključila ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
aaaaa sad sam popila kavu u miru ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
s kime ??
ajd samnom ? |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
|
wuuuuhuuu...pa sad napisah da sam popila kavu u miru... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_ok.gif) ...e dečki...dečki |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
|
pa možeš još jednu ... ok ... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sheila
|
ima ima gazda silogizmi ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
a kao silno se neko trudi pomoći nam??? ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) eeee pa ta ne logičnost može smetati samo vama...hmmmm iako ja još uvijek tražim primjer aaaa znam da postoji...iako ga ti uvijek možeš pobiti...no samo zato što svaka priča ima dvije strane...recimo onaj primjer u voodoou kao da muž prevari ženu ona bi ostala s njim u braku...to nije nužno istina...a ako ti ostanaksa mužom nazivaš ne logičnim onda je odlazak od muža logičan...što znači da nisu sve žene uvijek ne logične....
1.ti kažeš: Sve su žene nee logične
2.ja kažem Neke su žene su logične
3. istina NEKE žene su nelogične (znači ne sve)
nacrtala bi i vennov dijagram ali ne ide mi to baš
|
po vennovim dijagramima sheila bi imala pravo:
Svi B su A.
Neki B su C.
Neki A su C
ALI vennovi dijagrami nisu pogodni kada se u zaključku javljaju istinitosne funkcije.
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
|
u hebote ... ovaj nas rasturio ... ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Po ovome što kaže lufus:
A = nelogične osobe
B = žene
C = logične osobe
I sad, ako ćemo se tako igrati, zaključak bi trebao biti (neki A su C) - neke nelogične osobe su logične
Žene ( B ) ovdje ne ulaze u zaključak
I nema logike ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
a kao silno se neko trudi pomoći nam??? ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) eeee pa ta ne logičnost može smetati samo vama...hmmmm iako ja još uvijek tražim primjer aaaa znam da postoji...iako ga ti uvijek možeš pobiti...no samo zato što svaka priča ima dvije strane...recimo onaj primjer u voodoou kao da muž prevari ženu ona bi ostala s njim u braku...to nije nužno istina...a ako ti ostanaksa mužom nazivaš ne logičnim onda je odlazak od muža logičan...što znači da nisu sve žene uvijek ne logične....
1.ti kažeš: Sve su žene nee logične
2.ja kažem Neke su žene su logične
3. istina NEKE žene su nelogične (znači ne sve)
nacrtala bi i vennov dijagram ali ne ide mi to baš
|
po vennovim dijagramima sheila bi imala pravo:
Svi B su A.
Neki B su C.
Neki A su C
ALI vennovi dijagrami nisu pogodni kada se u zaključku javljaju istinitosne funkcije.
|
evo, lijepo čovjek objasnio pa ne moram ja
moja tvrdnja i dalje stoji, žene su nelogična bića,,, ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Pa miša mu... ne možete na osnovu jedne ili nekoliko jedinki ženske populacije ovako generalizirati... Kao kad bi mi na osnovu jednog muškarca koji je loš u krevetu zaključili da su svi muškarci loši u krevetu...
Uostalom, Gazda, čisto sumnjam da si svoje ispitivanje zbog kojeg si zaključio da su žene nelogične izvršio na statistički signifikantnom broju uzoraka populacije žena u svijetu... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Pa miša mu... ne možete na osnovu jedne ili nekoliko jedinki ženske populacije ovako generalizirati... Kao kad bi mi na osnovu jednog muškarca koji je loš u krevetu zaključili da su svi muškarci loši u krevetu...
Uostalom, Gazda, čisto sumnjam da si svoje ispitivanje zbog kojeg si zaključio da su žene nelogične izvršio na statistički signifikantnom broju uzoraka populacije žena u svijetu...
|
nikad ne sumnjaj u mene... ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|