Autor |
Poruka |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Neki sam dan silazila niz stepenice u zgradi gdje mi stanuje prijateljica. Bilo je oko ponoći i nigdje nije bilo nikoga. Odjednom sam skužila u hodniku dvojicu likova kako nešto pokušavaju podići. Ignorirala sam ih, a onda sam ugledala NOGE na podu i LIJES pored. Užasnuto sam shvatila da likovi prebacuju mrtvaca u lijes, iako ne znam što je radio na podu. Uljudno su me pozdravili, a ja sam izjurila glavom bez obzira i s užasom skužila da je vani ooogroman pun mjesec. Noćna mora. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam pala sa drugog kata na cigle i nekoliko godina kasnije mi je iz dlana izašao sam od sebe grumenčić cigle potpuno okrugao (valjda oblikovan u krvi kao oblutak). I dan danas imam taj ožiljak. Nisam ni znala da mi se tada cigla zabila u dlan.
Pogazila sam trudnicu biciklom - svi su preživjeli.
Jednom sam zabrijala da sam trudna i kao za vrag tih dana sanjam neke spontane pobačaje te u Rijeci uđem u bus i bacim pogled na lijevo: sjedalo za trudnice. AAAAAAAAAAAAA!!!!!! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
mglg
Ukupno postova: 68 Lokacija: Os Spol: Muško
|
ubola me osa u jezik =D |
|
_________________ But y's the rum gone? |
|
|
|
Darayah
Ukupno postova: 124 Lokacija: Osijek>Retfala Spol: Nebitno
|
Vidio sam muza i zenu golu u gradu -.- istina... ima tu tak 2 budale u frankfurtu |
|
_________________ I rather be hated for that what I am, then be loved for that what I am not. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Proslih dana piva sam pijan pokusao skociti izmedju dvije grane nekog drveta koje izgledaju kao slovo V, zaglavio se i osto visit sat vremena dok nisu naisli neki likovi i izvukli me.
Kad sam bio mali brat me ubo nekim vilama u celo (hvala bogu i tvrdoj glavi) a ja sam njemu zabio sarafciger u stopalo.
Jednom smo ja kum i ostalo drustvo pili, ja uzeo kljuceve od kumovog auta i zavrsio u nekoj kucici gdje su pekli hamburgere. To sad zovemo drive in
Kod lege sam skocio sa drugog kata i nekako sam cudno sletio bez ozljeda. |
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
najneobičnije? hm...
možda kad me desetak kenijaca (koji nikad nisu bili u hrvatskoj) na jednom partyju usred njemačke, čuvši da sam iz hrvatske, pitalo, citiram: "do you have some RAKIJA?"
ako onda nisam pao na guzicu... |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
najneobičnije...hmmm..znam
ljeto prije 2 godine..u sred filma, ničim izazvan, dvd player je počeo prikazivati crno-bijelu sliku.. s obzirom da mi je istekla garancija, odnijela sam dvd kod lokalnog majstora koji mi je preporučio da kupim novi player..i tako ja od trgovine do trgovine, tražim isti ulaz na dvd playeru da mogu spojiti zvučnike, ali ništa... i pita prodavačica/vlasnica trgovine što se dogodilo.. nakon što sam joj ispričala, žena je izvadila garancijski list, pitala o kojem modelu uređaja se radi i još me pitala koji datum kupnje da napiše
Sama sam odvezla dvd player kod servisera iz garancijskog lista, u roku 5 dana bilo je popravljeno..ženi sam odnijela poklon i nisam mogla odoljeti a da ne upitam zašto mi je izašla u susret..odgovor je bio jer ste mi vrlo simpatična mlada djevojka, zašto Vam ne bi pomogla ako mogu...
moja faca, kao i face mojih ukućana bile su ovakve
Eto, ipak ima dobrih ljudi
Još jednom hvala teti prodavačici |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da je bar više ovakvih ljudi u današnje vrijeme |
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...dakle, najneobičnija zgoda se dogodila na mom najneobičnijem boravku negdje u bijelom svijetu: vojni aerodrom u jednoj bazi u iraku, stojimo na pisti i čekamo, mali ruski aviončić slijeće, izlazi pilot u bijeloj šulji, oblači mehaničarsko odijelo, uzima čekić i lupi po elisi 4-5 puta, skine odijelo i mrtvo hladno uđe u avion....razmišljali smo da li bi ušli u taj isti avion, ali obzirom da je kretanje bilo koje vrste ograničeno tamo, nije bilo druge...let je trajao nevjeratno duga dva sata.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
doživio sam rat |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Da, a ja k tome i tri granate u kuću, s tim da je jedna ostala godinu dana u kupaonici na katu jer je bila neeksplodirana a cajci/vojska nikako da dođu da to riješe.
Prvo su zapalili kuću do mene, pa su je nakon nekog vremena i srušili bez prethodne najave (dijelio nas je metar razdaljine), kuća je pala na moju kuću i napravila veliku štetu a ja sam bila u kući tako da se rata sjećam sa užasom. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
neki dan se spremam negdje, gori mi tv a na njemu reklama za konzum s onim glupim novčanikom i 10 godina besplatnog šopinga. oblačim desnu patiku a iz unutrašnjosti iste mi ispada mala ona naljepnica - kupon iz konzuma za šoping preko 50 naku. zanimljivo je da deset dana unazad nisam bio u konzumu a ne pamtim kad sam obavio šoping preko 50 kuna. :zbunj: |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
neki dan se spremam negdje, gori mi tv
|
Su dosli vatrogasci?? |
|
|