Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ih komarce... mogu ih pogoditi u desno ili lijevo krilce, ovisno kako sam raspoložena! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
a ako riječ nije dovoljna, onda svo ovo piskaranje potpuno gubi smisao.. ili?
|
Ma, vjerujem ti, samo te cimam, a i zanimalo me je li bas doslovno stajala... ;-)
Uglavnom, ajd skontaj da ju sljedeci put fotkas, snimaj ju iz profila, rokni nego svjetlo ispred nje tako da se vidi samo silueta i nema bojazni da ce joj na poslu sutra svi cestitati... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Uglavnom, ajd skontaj da ju sljedeci put fotkas, snimaj ju iz profila, rokni nego svjetlo ispred nje tako da se vidi samo silueta i nema bojazni da ce joj na poslu sutra svi cestitati... ;-)
|
misliš kad sljedeći put budemo hodale 10 km kroz šumu i naišle na neugašenu vatru, a ona dobije inspiraciju da skine patiku i jednu cijelu nogavicu?
takve stvari radimo svaki dan! |
|
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Citat: ›
Iako nije kažnjen, poznat je jedan slučaj kad je žena mokrila u javnosti. Riječ je o španjolskoj umjetnici Itziar Okariz, koja je početkom ljeta u Umei, iznad polarnog kruga, izvela svoj performance mokrenja stojeći. Okariz ne samo da nije platila kaznu, nego je za svoju "umjetnost" dobila 10.000 kruna honorara. Nagrada joj je isplaćena iz državne blagajne koja se puni i kaznama za mokrenje u javnosti.
|
vecernji.hr |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
eto sad barem imate nešto za otrest poslje obavljenog posla |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
joj, mislim da bi se ja sva zapisala s tim, pa ja radje idem na ono tradicionalno - gace dole cucni i pusti neka tece |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A najjače su mi ove slike što pokazuju kako upotrijebit tuljac.... Ma šta ja znam, zamisao nije loša, ali meni je to i dalje... |
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
evo, sad da je imala ovu spravicu mozda bi prosla neprimjetno.
|
|
|
|
|
|
|
|