Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
svaki puta kada se opijem plitikim umovima svoju sramotu donosim, onim dubljima lica u osmijeh razvlačim et voila. end of story. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
kelly je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima jedan zanimljiv događaj....kad smo kolegica i ja bile u trgovini i uhvatlia nas smješna minuta koja se pretvorila u totalni kaos od smijanja...da smo završile na sred ulice i vrištale od smjeha i počele pišati kroz nogavicu...prvo ja, pa kad je ona vidjela šta ja radim nije se mogla zaustaviti i ona počne...jel kroz nogavicu..i još čučne nasuprot mene!!!....uglavnom ispod nas se stvorila bujica koje je tekla ravno ispod prolaznikove cipele koji nas je s nevjericom promatrao...i kad smo se smirile krenule smo uplakakane i popišane kući sa ogromnim flekama na bulji....mislim dakle.....to je bio jedinstven doživljaj...još uvijek se počnem ko nespašena smijatim kad se toga svega sjetim!!
|
To si bila ti??? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni se javno obrukavanje dosta često dešava; naravno, u tim situacijama sam obično jako pijan, al' svejedno.
Situacija 1 (ovoga se kroz maglu sjećam):
Rođendan jednog legosa prije nekoliko godina; napili se kod njega ko guzice. Poslije otišli do Stage-a (u to je vrijeme bio, kao, rock klub ili tako nešt) i ja plesao u potkošulji. Pa polugol.
Pa izašao van i pred kadilakom se bacao na cestu ravno pred aute; zamisao je bila ta da, ukoliko netko prigovori - tučemo ga. Bacio se ja pred auto - a unutra ekipa iz Ivanovca čudno gleda. Strašno.
Situacija 2 (ovoga se jako slabo sjećam):
Bili na kirbaju u Sarvašu, vratili se u grad, kupili još cuge i zasjeli u onaj parkić kod Eurotrade-a.
Znam samo da je nas 4 kasnije sumanuto trčalo Trgom Slobode bez hlača i gaća.
Pokoji svjedok je sve kasnije i potvrdio.
|
Ehe he he he he he, oba puta sam bio s tobom, i polugol na cesti i gol na pol trga he he he he, eto da ja dodam još par svojih sramota
.....i tako se mi napili ko pičke, mislim da smo izlazili iz bazookinog auta i onda sam se ja pametan popeo na drvo prekoputa kestena (novog) na visinu od oko 3-4 metra da bi naravno pod mojom težinom grana pukla i ja ljuljnuo ko konj s 3 metra visine na beton pred 100 ljudi he he he he |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
.....i tako se mi napili ko pičke, mislim da smo izlazili iz bazookinog auta i onda sam se ja pametan popeo na drvo prekoputa kestena (novog) na visinu od oko 3-4 metra da bi naravno pod mojom težinom grana pukla i ja ljuljnuo ko konj s 3 metra visine na beton pred 100 ljudi he he he he
|
Hehe, u kestenu se još priča o mini tsunamijima u pivskim kriglama te večeri |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ajoj brukam se gotovo svaki dan hehe...
najgore su naravno pod utjecajem alkohola, a o tome me i sram pricati da me netko ne prepozna i kaze to je taj kreten.. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Joj, ja se malo malo pa nešto obrukam.. gotovo redovito se potepem na nešto i ljosnem.. jednom su mi upo trga odjednom otkazala koljena, i samo sam se strovalila.. ničim izazvana.. a jednom sam u Cadillacu pala niz stepenice, isto ničim izazvana.. zakrčila vrata, ni se uopće moglo ući nekih 5 min jer se ja od smijeha nisam mogla ustati s poda.. onda.. jednom mi se desilo da sam se vozila u vlaku, a bio mi je pukao šlic, nisam, naravno, skontala i vozila se tako s ljudima u kupeu 2 sata.. onda.. muškobanjastim ženama se redovito obraćam s 'gospodine'.. jednom se jedna žena kraj mene na tramvajskoj žalila na bol u leđima (a bila je malo punašna) i ja njoj-to vam je zato jer ste trudni.. i onda skontam da je časna.. jojjjjj... ma ima toga.. ne mogu se sad ni sjetiti.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam pala...ko me zna , znat će i o čemu pričam... (iako si kontam da je malo ljudi vidlo...ali sad kad ljudi čuju priču se svi smiju tako da...izađe na isto)....
|
Pomislih da si u krvnom srodstvu s onim gusarom Crvenobradim. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
kad sam reko u trgovini da mi ostave jaknu sa strane da idem po novce pa ću doći kupit...i vratim se i pitao mušteriju di mi je jakna...mislio sam da radi tamo...i on meni kaže da ne zna...ja razumio da nema...i ja se s njim počeo raspravljat kako nema...kad sam reko da ostave sa strane...tek mi kasnije rekao da on ne radi tamo... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
joj najgore mi je bilo kad sam povracala po taxsiju, napila se i vozi nas taxi u tvrdju i pita me covijek jesam dobro ja samo klimam glavom i onda odjednom
uzas i dan-danas mi je nueugodno pred tim covjekom. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Isis je napisao/la: ›
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam pala...ko me zna , znat će i o čemu pričam... (iako si kontam da je malo ljudi vidlo...ali sad kad ljudi čuju priču se svi smiju tako da...izađe na isto)....
|
Pomislih da si u krvnom srodstvu s onim gusarom Crvenobradim.
|
ha ha ha .... very funny |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
budući da imam tanke gume na biciklu (dovoljno tanke da upadnu u tračnice), vozim se ja tako Korzom našim dragim, i naravno-ode guma u tračnicu i ja onak aaa,počnem kočit i samo se strovalim na desnu stranu,haha.a taman je prije toga padala kiša,tako da sam još bila i mokra poslije pada plus razderane hlače. i još mi onda došao policajac i počeo me sprdat |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ennna je napisao/la: ›
budući da imam tanke gume na biciklu (dovoljno tanke da upadnu u tračnice), vozim se ja tako Korzom našim dragim, i naravno-ode guma u tračnicu i ja onak aaa,počnem kočit i samo se strovalim na desnu stranu,haha.a taman je prije toga padala kiša,tako da sam još bila i mokra poslije pada plus razderane hlače. i još mi onda došao policajac i počeo me sprdat
|
aj bar nije tramvaj naletio! |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Osramotio sam se kad sam imao 8-9 godina, bila mi je prva pričest i svako od nas pričesnika je imao zadatak neki tekst nauciti napamet i izrecitirati ga na misi....i kad je došao red na mene, ustao sam i poceo recitirati, ali na pola recitacije sam zaboravio tekst, zamuco sam i zacrvenio se ko crvena paprika, sjeo sam i nastavio šutit......sve bi to bilo u redu da tamo nisu prisustvovale kamere koje su to sve zabilježile... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
prije par mjeseci vozim se ja u punom tramvaju. bila sam kod srednjih vrata, drzala se za sipku. tramvaj naglo zakoci, ja se zaljuljala i mislim si ok, prezivljela si, kad ono naleti zena od tri tone na mene i priljepi me na vrata. kad sam se odlijepila, pogledam ja nju i promrmljam 'dobro sam' ono ocekujuci neku ispriku od nje, kad ona meni: 'pa dijete sta stojis na vratima?!' mogla sam ju odalamit od bijesa kad ono kad sam malo bolje pogledala oko sebe vidjela sam da svi bulje u mene ko da sam im mamu ubila. I tak, isti dan vracala se ja kuci istim tramvajem i vidim ja na srednjim vratima otisak nosa... jbg ,vazno da ga jos imam! |
|
|
|
|
|
|
|