Autor |
Poruka |
bekemen Ukupno postova: 24 Lokacija: U komšiluku... Spol: Muško
|
iksu se nemoj nadat prije negoliti počnu predavanja... pa do mjesec dana poslije! |
|
|
|
|
|
lucky cat
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
Treba mi zato što sam si našla odličan posao preko ljeta, ali mi treba x-ica jer primaju samo studente. Jel podigla i x-icu ili samo index? |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
bekemen Ukupno postova: 24 Lokacija: U komšiluku... Spol: Muško
|
ana18os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Treba mi zato što sam si našla odličan posao preko ljeta, ali mi treba x-ica jer primaju samo studente. Jel podigla i x-icu ili samo index?
|
mislim da ti ni za jedan studentski posao ne traže iksicu prije indeksa ili recimo potvrde iz referade. mora bit dovoljan indeks aili za svaki slučaj odi u referadu i traži potvrdu da si upisana! |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
Ok, hvala na informacijama. Otići ću u pon. na faks i podići index pa ću vidjeti onda |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
Korisničko ime Ukupno postova: 64 Lokacija: sarajevo-osijek Spol: Nebitno
|
ana18os je napisao/la: ›
Ok, hvala na informacijama. Otići ću u pon. na faks i podići index pa ću vidjeti onda
|
ne možeš raditi preko studentskog još...
tek si sad na pragu prve godine.
treba ti potvrda da si redovan student a ti ju ne moš dobiti jer si ti student tek od 1.10 |
|
_________________ umri...umri...umri....zbogom a ja ću za tobom........... |
|
|
|
Korisničko ime Ukupno postova: 64 Lokacija: sarajevo-osijek Spol: Nebitno
|
ana18os je napisao/la: ›
Treba mi zato što sam si našla odličan posao preko ljeta, ali mi treba x-ica jer primaju samo studente. Jel podigla i x-icu ili samo index?
|
iksicu dobijaš tek prvi tjedan faksa . |
|
_________________ umri...umri...umri....zbogom a ja ću za tobom........... |
|
|
|
|
Ok, ništa onda. Hvala svejedno... |
|
|
|
|
kikijug2 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam upao na računalstvo, na ETF-u bez plaćanja!
|
čestitam!
kolko si vježbao zadatke, jesi one sa njihove stranice jel? ja kontam na instrukcije otić i probat upast....ak imaš neki savjet?? |
|
|
|
|
|
|
ja upala na informatologiju... bez plaćanja... bravo za mene...[/quote]
Čestitam!
kak si nabavila skripte za prijemni?meni trebaju...!!i kaki je prijemni?neki savjet? |
|
|
|
|
|
|
ana18os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
BLinkica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
JeL ovo tema prijemni iLi naj profesori?
Ja biLa na ekonomiji i informatoLogiji, ni za jedan se nisam nešto posebno pripremaLa... Istina ono za informatoLogiju,nije biLo teško uopće,samo su nas možda zeznuLi s onih zadnjih 10 pitanja na koja si morao odgovarati svojim riječima..iss. Samo jednom sam pročitaLa te skripte,i to ne do kraja,tak da... nisam upaLa naravno AL sam zato na ekonomiju,weee!
|
ja upala na informatologiju... bez plaćanja... bravo za mene...
|
Čestitam!
kak si nabavila skripte za prijemni?meni trebaju...!!i kaki je prijemni?neki savjet? |
|
|
|
|
|
j@dr@
Ukupno postova: 53 Lokacija: Osijek u srcu Spol: Žensko
|
ne znam kak je danas, ali kad sam ja isla na upis, prijemni npr na pravu je bio čista pljugica, bila 19. na listi, a plašili me kako se tamo ne može upisati bez veze i slične gluposti...
te priče šire oni koji ne prođu da se opravdaju zašto nisu upisali |
|
|
|
|
|
aceww
Ukupno postova: 48 Lokacija: di se nadjen Spol: Žensko
|
jel neko zna sto bude na prijemnom iz informatologije osim pitanja iz skripte? |
|
_________________ Za sve postoji rjesenje |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
aceww je napisao/la: ›
jel neko zna sto bude na prijemnom iz informatologije osim pitanja iz skripte?
|
Ako nema na stranici faksa, odi pitaj u knjižnicu istog. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
kikijug2 je napisao/la: ›
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam upao na računalstvo, na ETF-u bez plaćanja!
|
čestitam!
kolko si vježbao zadatke, jesi one sa njihove stranice jel? ja kontam na instrukcije otić i probat upast....ak imaš neki savjet??
|
ja ću diplomirat na ETF-u 29.6.
za prijemni sam se pripremao nekih pola godine,a zadnjih mjesec i pol intenzivno ( cca oko 1000 zadataka riješio ) na prijemnom riješio 26 zadataka.....neke instrukcije neće puno pomoći...sve je to po meni uzimanje para bezveze...malo se samo potrudit i to je to....nikada nisam bio neki učenik, razrednica mi je rekla da nikada od mene neće biti ništa ( eto diplomu posvećujem njoj )...
..nek nam živi rad... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
|