Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
kad idem na posao proklinjem što se moram rano ustajati...ali sa smiješkom jer svoj posao naprosto obožavam!!!
a kad se vraćam, nitko sretniji od mene, jer radim do 13h
ako je to ono što želiš,držim ti palčeve
no, ako ti i ne produže ugovor, možda se to pokaže kao bolje rješenje dugoročno jer ćeš imati vremena i možda naći neki bolji posao...
U svakom slučaju, SRETNO!  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Posao dosta dobar s obzirom da sam zaposlena pola godine nakon diplome. Odmah na funkciji u marketingu.
Onda su me promaknuli na ovo mjesto koje me čini pomalo nesretno, ali nije ni u poslu riječ jer se sve može naučiti i izdržati.
Kolege, tri mlađa muškarca kojim sam ja šefica su odlični i volim raditi sa njima, ali zajebi ti to kad plaća kasni evo već peti mjesec a putni troškovi godinu dana, ne daju mi slobodan dan ni godišnji jer me nema tko zamijeniti.
Tako bitna, a opet tako nebitna. Peru po meni jer ja jedina nisam udana i nemam djecu pa što će mi onda privatni život kad mogu raditi cijeli dan... Jer kako uprava to meni slatko kaže: ne plaču ti djeca doma... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
onda ti još više držim palčeve - ali da ovaj puta bude povoljniji ugovor po tebe...i da ti isplate sve zaostale plaće odjednom  , a onda da krenu redovito...(utopija ili?  )
svakako javi jesu li ti produžili ugovor |
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
E ljudi, popušila sam, neće mi produžiti ugovor. Rano su se sjetili obavijestiti me. Kažu, za mjesec dana bi me opet zaposlili kao voditelja marketinga, a to je samo ona fora da dobiju pare od hzzoa za zapošljavanje. Gamad. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
E pa stvarno su gamad, ali to se događa i kod mene u firmi, no ne zbog para od hzz-a nego zbog kretena koji su po godinu i nešto na bolovanju, netko se primi kao zamjena umjesto njega, i onda taj kreten prekine bolovanje da bi otišao na godišnji, a ova zamjena popije otkaz.. užas.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
aaaaaaaa!!!!!!!
to sve natući!!!!
gamad!  |
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sretan ko malo dijete kada idem na posao... |
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
MacaPapucharica
|
kad idem na posao, em sretna k'o malo dijete, em jesam s malom djecom
a ja najveće dijete od svih  |
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Ja kad idem na posao, prvo popijem koju tabletu za smirenje, u toku radnog dana još koju i svejedno me naživciraju do besvijesti.. šala, naravno, iako će mi to za koju godinu biti zbilja ako ostanem gdje jesam.. Mislim, kako biti normalan kad moraš brinuti za 50-ak ljudi odjednom, i to od toga imaju li wc papira do obrtaja robe široke potrošnje, probijenih troškova i planova prodaje.. Naravno, boreći se istovremeno sa isto toliko raznih dobavljača.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
 |
|