Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
postat ću peter petrelli |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
Argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
nemos covjek postene zidare danas nac- jbt ne moze danas zato sto je zeki umrla baka, sutra ak bude padala kisa, kisa pada e pa sad zeko nije u formi p...im m.... nesposobna retardirana ja gubim dragocjeno vrijeme a nemos im nista jer rade na kvadrata a ne na vrijeme a u bosnu |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
u tri pičke materine i jebena topola jebemti sve ti jebem ne mogu disat ne mogu jest ne mogu spavat pun mi je je kurac više jebeš mi mater živu otiću preko drave i popalit ću sve te topolike nabijem ih nakurac jebemli im sunce im jebem i onome ko ih je sadio i sve u pičku materinu, neeeee to je drvo ono je živo jebemti drvo uzeću džepni nožić i s njim ću posjeć svako stablo topole jebene |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: eldiablo; 12.05.2008. 11:39; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
u tri pičke materine glupača jedna čorava debela glupa nesposobna krava...uffff...polomit ću je....jebem ti sve da ti jebem i nju glupu i fakultete koji zaposli tako jadna i nesposobna goveda.... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
pas mater jebo dok se ne onesvijesti!!!!
popizdila od puštanja kose...otišla se ošišati...loš izbor...izgledam prestrašno!!!
KATASTROFA!!!!
PAS MATER!!! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Frost
|
cico, mašinica liječi sve |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
problemi problemi tralalala probleeemi, jako velikiii , zašto se živcirati, nije to moj stil |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ah, zašto se svaki luđak u ovom gradu zakvači za mene? Možda mi piše na leđima "istresite svoje boleštine, frustracije i psihičke probleme ovdje" i to potpuno besplatno! I to još nije sve... Dobit ćete i set kuhinjskih noževa u bilo koji dio tijela po izboru! |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›
popizdila od puštanja kose...otišla se ošišati...loš izbor...izgledam prestrašno!!!
|
Ajde, znaš i sama da se tipovima živo fićuka za tvoju boju i dužinu kose, kao i za tekuću frizuru....
Nas još uvijek zanimaju neke sasvim druge stvari
|
uf, sad mi je lakše...neke druge stvari su još uvijek tu |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Frost
|
pumpkin je napisao/la: ›
Ah, zašto se svaki luđak u ovom gradu zakvači za mene? Možda mi piše na leđima "istresite svoje boleštine, frustracije i psihičke probleme ovdje" i to potpuno besplatno! I to još nije sve... Dobit ćete i set kuhinjskih noževa u bilo koji dio tijela po izboru!
|
možda im izgledaš kao netko na kome mogu izbacit svoj teret
čekaj, ovo nije baš najsretnije formulirana rečenica |
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Ajde, znaš i sama da se tipovima živo fićuka za tvoju boju i dužinu kose, kao i za tekuću frizuru....
Nas još uvijek zanimaju neke sasvim druge stvari
|
uf, sad mi je lakše...neke druge stvari su još uvijek tu
|
Ehh, kad ti moram crtati šarenim bojicama |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|