Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hehe, upravo igrah s njima... uh, veselo je to... a i brzo do jaja... nisam stekao, iako sam imao dl od 3kb u flashgetu... timovi 15 vs 15... zakon
|
ajd javi pa da se nadjemo, koji ti je nick?
Ja sam Debeli031 |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Skonatat cemo se po 031 u nicku... hehe... ali, ja sam jos pocetnih za gejmiranje po serverima... topovsko meso, noob, newbie... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
|
|
|
|
cacan
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Na tom AMIS serveru (212.18.63.18:28960) se malo-malo nadje netko s [031] u imenu... hehe... odlicno, rokanje do jaja... ako netko voli CoD, neka svakako svrati... znak prepoznavanja je 031 |
|
_________________ Cacan
cacanov web(r)log |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
duboko se ispričavam što sam off topic, ali kužim da su ovdje ljudi koji bi mi mogli odgovoriti, pa da ne zamaramo ostale.
kako se može glazba iz GTA (bilo koji nastavak) skinuti kao mp3 ili sl pa da mogu slušati "njihov radio" i dok šećem lijepim nam gradom? Hvala, o vi premudri |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
duboko se ispričavam što sam off topic, ali kužim da su ovdje ljudi koji bi mi mogli odgovoriti, pa da ne zamaramo ostale.
kako se može glazba iz GTA (bilo koji nastavak) skinuti kao mp3 ili sl pa da mogu slušati "njihov radio" i dok šećem lijepim nam gradom? Hvala, o vi premudri
|
1. mozes skinuti s neta negdje...ali zanemarimo to
2. ako imas igru onda si skines ovaj programcic (50kb):
http://gta3.gamigo.de/downloads/ftp/1120344315_GTA_SA_Music_Extractor.zip
on ti izvuce iz same igre glazbu (nisam probao ali ljudi kazu da funkcionira), jedini problem ti je sto glazbu snima kao *.ogg file ali to ne bi trebao biti problem za slusati na Winampu ili nekom drugom playeru a i postoje ti i neki mali programcici za konverziju iz ogg formata u mp3 ali ti necu trazit i davat link da ne ispadne ovo warez forum pa da nam ne u'apse Leona i Gemi |
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zahvaljujem !! |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
os045 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Svi presli na COD2... hmmm... |
|
|
|
|
husky
Ukupno postova: 26 Lokacija: Zg-Os Spol: Muško
|
Istina, CoD2. Ali i dalje se igra CoDUO. |
|
_________________ Proud To be Croat
Kombi prijevoz OS-ZG i ZG-OS 098 175 88 59 |
|
|
|
Leteci mungos
|
husky je napisao/la: ›
Istina, CoD2. Ali i dalje se igra CoDUO.
|
Na kojim serverima?! Daj neke dobre koji ne jebu s keyevima... onaj slovenski je mrtav... |
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
D je napisao/la: ›
kako se može glazba iz GTA (bilo koji nastavak) skinuti kao mp3 ili sl pa da mogu slušati "njihov radio" i dok šećem lijepim nam gradom? Hvala, o vi premudri
|
imam ja iz san andreasa sve. (valjda) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Preporučam ti program GAP ( Game Audio Player ) možeš iz svih igara skinuti..uo stalom da puno nepišem evo ti link program je freeware
GAP |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
A da netko napise nesto o COD serverima?! ;-) Dakle, koji si zivi CodUO serveri, a da ne zekaju za CDkey? ;-)
Fala... |
|
|
|
|
husky
Ukupno postova: 26 Lokacija: Zg-Os Spol: Muško
|
161.53.2.131:28960 Hrvatski server, votanje.
195.222.32.132:28960 Najlegendarniji od svih servera, BiHnet Base Assault, server na kojem sam prvi put igrao CoD online, dan danas je uvijek online i uvijek ima ljudi.
I skini program: http://www.udpsoft.com/eye/doc.html
Fino ubaci igre koje imas, a podrzava i trazi ti servere. Malo se pomuci jednom da nadjes servere koji rade i ne traze cdkey, stavis ih u favoritse, i dalje samo njih refreshash.
Uzivaj. |
|
_________________ Proud To be Croat
Kombi prijevoz OS-ZG i ZG-OS 098 175 88 59 |
|
|
|
|
|