Na autoputu za Zagreb sustigao sam lijepog crvenog Ferarija.Nakon toga i mene i njega obišao je jedan stojadin.Tip je vozio lagano .Nakon što ga je obišao taj stojadin iznervirao se i bubnuo gas.Imam i fotku.To ću naknadno.
s ovim mislim da završavamo ovu priču,predstavljam novu zvijer na cestama (naravno ne našim smiješnim slavonskim cesticama)
Lamborghini Estoque nazvan je po maču kojime matador zadaje konačan udarac biku u areni. Iako se to oružje u našem jeziku naziva nožem za steak, moramo priznati da je Lamborghini odlično odabrao ime za novi superautomobil koji će u konkurencije zasigurno prouzročiti osjećaj hladnog čelika koji imgolica utrobu. Estoque je nevjerojatna pila!
Tehničke karakteristike ovog koncepta koji će uskoro u proizvodnju još uvijek nisu poznate, iako je predstavljen na ovogodišnjem pariškom auto showu.
Na prvi pogled je jasno da je riječ o Lamborghiniju. Prednji i zadnji dio posebno su agresivni, a taj izduženi stav niskog starta koji otkriva bočna perspektiva, jasno daje do znanja da je Estoque tu da reže. Gallardo i Murciélago, dva superautomobila koje Lamborghini trenutačno nudi, dobivaju kompanjona koji ih neće sramotiti u društvu.
što se mene tiče ja sam uvijek na strani Lamborghinia...
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE