Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
eo majstor bio jučer u središnjem dnevniku hrt-a čak je nešto i pričao glede 1. aprila i take neke šeme |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja se samo pitam kuda ide ovaj svijet
jos ce nam gradom poceti setati i pantomimicari ... mislim ... ja sam stvarno tolerantna osoba i nista mi ne smeta, ali sto je previse je previse. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
sva ova priča me podsjeti na Stephen Kingov "It"
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
ja se samo pitam kuda ide ovaj svijet
jos ce nam gradom poceti setati i pantomimicari ... mislim ... ja sam stvarno tolerantna osoba i nista mi ne smeta, ali sto je previse je previse.
|
Pa... meni ne bi smetalo da imamo štangu nasred trga i da polugole žene plešu oko nje, albi se sigurno našo neko kombi smetalo. toje svar ukusa, mislim. meni, a vjerujem i drugima, je taj čovjek samo malo jeziv(o obučen, svira neku morbidnu malo glazbu i tak).
ne sumnjam ja da je on dobar čovjek i ne želim mu nikakvo zlo. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja ga se ne bojim ali nisam ni oduševljena kada ga vidim.. to odjelo mu je katastrofa i sve one pizdarije načičkane po njemu jednostavno su mi odbojne.. a tek ona plastična maska na licu... ne znam.. nije mi drag.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
OFRA HAZA Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
isuseeeee božeeee pa ja se stravično bojim, ali doslovno BOJIM klaunova, i btw lik je zbilja jeziv uf. Izgleda da su mi ostale traume iz djetinjstva od one mini serije IT, katastrofa, i sad kad se sjetim me hvata strah uf uf |
|
|
|
|
|
OFRA HAZA Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
btw, sad zbog one slike gore od IT-a neću moć spavat danima, mrzim vas |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Hehe.. IT je zakon
Ja misLiLa za tog kLauna da je neki tip, ono, mLad reLativno, a ono to neki stariji čovjek, vidiLa ga kad je masku skidao
Ehh i vi se svega bojite.. moja Legica se baLona boji |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
sedmi_patuljak
Ukupno postova: 94 Lokacija: Tamo daleko Spol: Muško
|
meni je nekako jeziv, kao iz nekog horora...brrr |
|
_________________ Sultan od Bruneja |
|
|
|