Autor |
Poruka |
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
ja jednostavno bez texta sad opet kad sam citala ovaj clanak iz jutarnjeg... jebem ti susjedstvo |
|
|
|
|
|
marioneta Ukupno postova: 5 Spol: Žensko
|
i opet će se sve zataškati, guzonje će se izvući a ove mlade djevojke će nastradati, iako zaslužuju medalju za hrabrost....ima puno ovakvih i sličnih priča u našoj državi, a svi mi okrečemo leđa i zatvaramo se u svoja 4 zida... |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Samo se bojim da su one sada totalno nezaštićene. Pedofilčine i gadovi trebaju već biti iza rešetaka zbog mogučeg utjecaja na svjedoke i žrtve. |
|
|
|
|
|
PEGY
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 22.01.2013. 22:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Ne moramo voljeti Dragu Hedla, ne moramo se slagati s onim što piše...ali moramo poštovati rijetku ljudsku i novinarsku hrabrost i istraživački pristup, koji je tako reći zamro i gotovo više i ne postoji....Drago svaka čast..... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
PEGY
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 22.01.2013. 22:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
besprizorni Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Od ovog će biti nešto tek ako se pojave konkretna imena, a do tada - tresla se brda, rodio se miš |
|
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Onda možemo pretpostaviti o kome se radi...previše je slučajnosti!
Ma fuj! |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
PEGY
|
|
|
|
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Lijepo su rekli na Dnevniku... mora se utvrditi tko je riv ili svodnici ili jadne cure jer su možda one promiskuitetnog ponašanja... hehehhe
već se nazire kraj slučaja... tko će odgovarati... cure iza kojih nitko ne stoji pa čak ni njihove obitelji ili naši moćnici...
slučaj će lagano skupljati prašinu i to je to.... |
|
|
|
|
|
mila17 Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
ja bi da se kod nas uveze Berlusconi... on kad je.. onda je to sa stilom, punoljetno, sisato, guzato i svjesno svoga ponasanja.
i drugo, on je i drug - zove jos i kolege da s njim uzivaju u tome! |
|
|
|
|
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol: Nebitno
|
nogometi klub na istoku grada u kojem su se iskorištavale? te djevojke je svojevremeno obilato financijski pomagao Grad Osijek. Mnogima sad ne odgovara što taj klub nije Olimpija da se poveže s Bubalom i Glavašem, nego je to...Nema ništa čudno u tome što je jedan od sadržaja tog kluba i bordel. Osoba bez škole, bez ijednog dana radnog staža, u vojnoj mirovini, koja je milion puta prekršila zakon ove i bivše zemlje je sad odjednom poduzetnik koji je uložio svoje milione u taj klub. Čije novce? Naše novce! On je te novce kamčio ko fol da se naši sinovi imaju s čim zanimati i da ne uđu u drogu. Istovremeno su tamo nađe kćeri radile najstariji zanat, a dio % ostavljali malom ćelavom gazdi. Zagedala sam dobro u tog malog ošišanog ćelavca i ne vidim apsolutno ništa šarmantno u njemu. Možda će ovo bit dovoljno da završi tamo gdje je trebao kao dječarac |
|
|
|
|
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
svjetlosnom brzinom država je već odgovorila na ovaj nemili slučaj i to represijom na osobu koja je vodila istragu. državi svaka čast, tako se to radi u zemljama EU-a reče nam sanader (namjerno napisano malim slovom). očigledno se trebamo organizirati, način ne znam, ali zaštićenoj stoci krupnog zuba izgleda treba pokazati više od pljuvanja na forumu i tekstova u tiskanim medijima. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nedavno se dragan kovačević dovodio u vezu sa obiteljskim nasiljem. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol: Nebitno
|
ajde šta se pjenite toliko. svima je jasno da je Osijek duboko pokvaren i prljav grad što se tiče takvih stvari, ali sigurno ne i jedini. i svima je jasno da u osječkoj policiji nekaj ne štima, da je tamo masa kriminalaca zbog kontrole situacije iz prve ruke. pokvareni policajci nisu samo svodnici već i dileri droge, kradljivci i preprodavači auta, reketari, ucjenjivači i sve moguće prljavoče koje postoje na kugli zemaljskoj. da zaboravio sam napisati i robovlasnici. mislim ono pa gde to još imade ljudi moji sve na jednom mjestu na tako malome prostoru? možda još jedino na Siciliji. |
|
|
|
|
|
|
|