Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
hahahahaha 100% je najgori komentator.
Vela je majstor, najbolji je!  |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Nakon ovog danas... Nijemci su novi prvaci. Jednostavno ne vidim tko je drugi ovoliko dominantan  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
ja još uvijek nemogu vjerovat da je ovaj jučer opizdio panenku, koji kralj, ne ide mi u glavu da može bit tolko hladan. svaka čast.
a danas njemci, mili moj bože, messi nije prdnio po tom terenu kako spada. |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
UBI GA SAKUPLJAČ LOPTI  |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Ajmo španjolci sada lagana šetnja porkaj švaba i tulipana  |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
ma živciraju me švabe, ono protiv engleza su se provukli zbog nepriznatog gola. englezi su ih stisli u to vrijeme i moglo je biti sasvim drugačije da je bilo 2 -2, a sad se kurče da su najjači, ali ako prođu španjolce onda su zaslužili prvenstvo jer su definitivno imali najteži put do finala... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
sedmi_patuljak
Ukupno postova: 94 Lokacija: Tamo daleko Spol:  Muško
|
Ja drukam za Španjolce... |
|
_________________ Sultan od Bruneja |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
dobro drukaš  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
QUE VIVA ESPANA!!!
Svaka čast španjolci,potrvdili su svoju dominaciju u svjetskom nogometu.Evo sada imaju i euro i sp i svaka im dala.
Forlan je proglasen najboljim igračem i mislim da je to sasvim uredu.On je jednostavno vukao taj Urugvaj. |
|
|
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
viva la CATALUNYA!!! |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
 |
|